![]() |
Mały jutro w lidze+ extra
|
Martwi mnie to że Rios w ogóle nie dostaje szans, czy naprawdę on nic nie wniesie do drużyny? czy go nie wykupią i nie ma sensu go wstawiać.. szkoda bo w pierwszych meczach bardzo dobrze się prezentował.
|
Dziś Mały w lidze + extra - oglądajmy :D
|
o której dokładnie?? E: dzieki wielkie
|
Podajże 19:15 .
Zobaczymy jak się ubierze :) |
19:15
niech ktoś wrzuci do pobrania. |
Cytat:
Aż kłuje w oczy! |
Cytat:
|
Maly Turbo Kozak :lol:
|
Strasznie spięty jest.
|
http://www.directon.tv/channels/6854/
macie linka lenie. |
Mały się tam bardziej spoci niż na meczu :-D
|
Eee, normalnie gada. On zawsze tak z przerywnikami nawet 1 vs 1, zresztą ma przeciwko sobie 5 osób spoglądających na niego spode łba więc i tak dobrze wypada ;)
|
Jaki cherubinek :D
|
|
Nie wiem ko i co zrobił Małemu ale chwała mu za to! :shock:
|
Bardzo elegancko i konstruktywnie się wypowiada. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
Czuję ze strony całego towarzystwa taki lekki dystans do 'Silnego' :D |
Cytat:
|
To co powiedział przed chwilą Mały zapamiętam na lata.Szacunek
|
Cytat:
|
Małecki mówi ,że chcialby kontrakt w Wisle na 10-15 lat :D
|
Piękne słowa.. ale mnie nie zaskoczyły (kto zna Małego ten wie jaki jest, fanatyk Wisły i tyle.)
powiedział że chciałby być taką ikoną w Wiśle jak Totti w As Roma czy Gerrard w LVP.. I że mógłby podpisać kontrakt z Wisłą nawet na następne 15 lat. Ma nadzieje że zaproponują mu przedłużenie bo on chętnie chciałby zostać w Wiśle, ale że to zależy od działaczy.. Boje się tylko że Holender mając za hasło "dobrze sprzedać jak ktoś tylko zacznie dobrze grać" nie będzie dotyczyło jedynego piłkarza - Patryka. W przeciwnym razie nie wybaczyłbym mu takiego zagrania i kilkanaście tyś innych osób też, taki Małecki to jedyny taki grajek w Polsce, z takim przywiązaniem, całe życie z Wisłą, oczywiście bez porównać do Żurawskiego, Baszcza, Głowę czy Franka bo oni jednak zmieniali kilkakrotnie kluby i nie mieliby podbitki do Patryka. |
Szczerze powiem ze Małecki calkiem ladnie sie wypowiada
|
Tak wielki szacun .
Ale raczej nie dostałby u nas takiego kontraktu:-/ |
Cytat:
Także mówił o ewentualnej grzez zagranicą,bardzo chętnie zagrałby w WEST HAM UNITED ale to w wypadku gdyby Wisła go nie chciała,widać że mały chciałby zabezpieczyć się też finansowo bo pewnie za wiele nie zarabia ale fakt że bardzo kocha Wisłę po raz kolejny pokazał i Chwała mu za to Polecam zobaczyć ten odcinek bo moje słowa tego nie oddają MAŁECKI 1906% KOLEJNA LEGENDA WISŁY ROŚNIE KTO WIE CZY NIE NAJWIĘKSZA |
Czas pokaże...
|
Cytat:
PS:Jego wypowiedzi są zupełnie inne niż choćby rok temu widać że chłopak trochę wydoroślał |
Jirsak i Mały w 11 tygodnia wg Canal +
|
MAŁY z nami z kibicami! ( tego jeszcze nie śpiewaliśmy )
|
Wszystko fajnie, widać, że Mały zmienia podejście, powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego. Tylko małe 'ale'. Franek też mówił, że chce zostać w Wiśle do końca kariery i wiadomo jak to się skończyło. Być może w przypadku Małeckiego jest inaczej, chciałbym żeby tak było, ale radzę zachować dystans. Wiadomo jak to jest z zawodem piłkarza.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl