![]() |
Ten cyrk zdobyl tylko mistrzostwo, kilka minut do LM i wyjscie z grupy Le.Gdzie tam oni do naszych obecnych asów.
|
Cytat:
|
Wilkowi powodzenia w przyszłej pracy. Pracodawcy Wilka życzę płynności finansowej żeby mu Czaruś nie s.......il w najmniej odpowiednim momencie.
Bardzo go lubiłem stad zawód tym co zrobił olbrzymi. Inni zostali - on s.......il. Szczur. |
Było pisane że Mateusz Kowalski odnalazł się w V lidze norweskiej? a miał być takim mega instruktorem w Pure.
|
Bylo.
V (slownie: P I Ą T A) liga norweska to jakis sukces?! |
Cytat:
Najpierw byla trzecia liga teraz piata :) Ja tam nie jestem zaskoczony |
i po co ta beka, nie pure tylko platynie , poza tym lepiej zarabiać jednak w swoim zawodzie , nawet jeśli stać go tylko na tak niski poziom rozgrywkowy
|
Uważasz że On tam żyje tylko z kopania piłki w piątej czy trzeciej lidze?to by było dość zaskakujące-kto za to płaci i ile, kto to ogląda i kogo to obchodzi?
|
Ale wy niekumaci jesteście :D Pewnie pracuje tam jako instruktor lub w innym zawodzie, a w piłkę gra tylko amatorsko (5 poziom to już amatorka jak i u nas)...
|
Maaskant zabił mu kariere :D
|
Rodzice zawalili. Trzeba było zrobić gościa o parametrach fizycznych np. Marcelo,Głowy albo Clebera, a nie potencjalnego dyskobola,/oszczepnika.
|
Mateusz sympatyczny gość.
Chodził ze mną na kurs rosyjskiego. Ale po 3 lekcjach spasował ;) |
https://mpolski.pl/krnabrny-nigeryjczyk/
Napisałem artykuł o Kalu Uche. Jeśli macie ochotę to proszę u uwagi co poprawić i nad czym popracować :) |
Nie znam losów Kalu poza Wisłą, więc ciężko mi oceniać merytorykę, ale warsztatowo słabo, ciężko się to czyta.
|
a ja uważam, że nie jest źle. działaj dalej w temacie i będzie jeszcze lepiej. pozdro!
|
Ostatni trener który dał nam radość, w dodatku ostatni nasz sensowny trener (a było to 7 lat temu) , Robert Maaskant, powrócił do futbolu. Został dyrektorem technicznym holenderskiego klubu z drugiego poziomu rozgrywek- Almere City.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/in...-plany/0rjj15q |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Melikson wróć. Druga linia z takim graczem miażdżyłaby dziś LOTTO Ekstraklasę. ;-) P.S. Panowie, nie unoście się emocjami. Zupełnie to niepotrzebne. Szanuję i doceniam tytuł zdobyty za czasów Maaskanta. |
weźcie pod uwagę na kogo wtedy trafiliśmy, popatrzcie jak grał wtedy Apoel w LM. może to nie było najgorsze losowanie na papierze ale wtedy ta drużyna (Apoel) była mega mocna. także, to że z nimi odpadliśmy to źle, ale oni byli na pewno mocniejsi niż jakieś Anderlechty czy nawet Porto.
|
Faktem jest, że APOEL wówczas nie tylko wyszedł z grupy LM, przegrywając dopiero w ostatnim meczu, mając zapewniony awans, a następnie dotarł do ćwierćfinału, gdzie dopiero został pogoniony przez Real Madryt.....
|
@funkyvokal o tym mówię ale nie każdy pamięta o tych faktach a pisze jedynie o przegranej szansie. Apoel był wtedy po prostu kozacki i brakło nam niewiele (albo te 8 minut albo normalnego i pewnego bramkarza [błąd na 3:1?]).
|
Cytat:
|
no ta bramka na 1:0 to zdecydowanie błąd Pareiki, też nie nazwałbym go słabym bramkarzem, ale w tej sytuacji, kiedy naprawdę umiejętnie broniliśmy się przez 30 minut i Apoel nie stworzył sobie jakichś klarownych sytuacji bramkowych.......
|
Wiecie, że Messi w 2004 był przez chwilę naszym zawodnikiem, ale pozwoliliśmy wyrwać go sobie z rąk? :O
https://www.transfermarkt.pl/messi/profil/spieler/45240 A tak serio... Pamiętacie w ogóle tego zawodnika i o co z nim chodziło? Nie pamiętam, żeby przemknął przez klub, ale trochę czasu już minęło od tego. |
Byl na testach i zagral w jednym czy dwoch sparingach.
|
odnotujmy z żalem pierwszą bramkę Alana Urygi w ekstraklasie. To sprawia, że Płock znowu nam ucieka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tysiąc razy wolałbym gdyby strzelił grając w Wiśle Kraków, a nie u bezpośredniego rywala do dobrego miejsca w ósemce. |
Cytat:
I nie, nie żałuję że odszedl z Wisły, ale jako wychowankowi należy mu życzyć powodzenia w dalszej karierze. A co nam da to dobre miejsce w 8 z taką grą jak dzisiaj? Patrzmy na siebie.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
@czaro
Wisła Płock miała zagwarantowaną 8 przed nami, więc jej wyniki miały dla nas i tak średnie znaczenie. Jak nie będziemy wygrywać spotkań to choćby Płock przegrywał mecz za meczem za bardzo nic to nam nie da. |
Cytat:
|
Wie ktoś co się dzieje z Ąrim Kasperczakiem , trenuje jeszcze kogos ? :-D
|
Cytat:
to chyba ostatni news. |
Kuba Blaszczykowski dostal pozwolenie od Wolfsburga i odbudowuje forme trenujac w Wisle Plock, ktorej trenerem jest jego wujek Jerzy Brzeczek
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stilić dzisiaj z golem i asystą rozgrywa kolejny dobry mecz nie wiem czego Kiko w nim nie wiedział,że go się pozbył ała może damy im Mitrovcia za Semira ?
|
Stiliciowi kończy się kontrakt w Płocku, więc teoretycznie możnaby robić podchody pod niego. Pytanie ile by sobie krzyknął i pytanie czy nie lepiej sprowadzić kogoś młodszego bo on już w tym roku chyba 30 czy 31 lat
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl