![]() |
Cytat:
|
Co to za piłkarz ten obok Lameya?:D http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAg&dur=5972
|
Piopel - Dzięki
http://www.multiupload.com/41DD7V8J4U Wykonanie słabiutkie, ale piosenka o Meliksonie, więc można w ramach ciekawostki posłuchać ;) |
Cytat:
Melikson, Chavez, Sobol, Pareiko, Iliev Ci gracze już coś osiągneli ( oprócz Meliksona, który przerasta i tak wszystkich ) bez tej pierwszej 4 nie wyobrażam sobie teraz naszej drużyny, a Iliev wg mnie jest lepszy od Małego, bez którego spokojnie sobie poradzimy |
Widze, ze nikt o tym nie napisal. W dzisiejszym przegladzie sportowym był dodatek - Magazyn, ktory od niedawna pojawia sie we wtorki. Jest bardzo fajny artykuł o Maorze - Melikson "Kosztowne błedy mlodosci" zawierajacy 5 stron. Wszystko czego mozna sie dowiedziec o jego karierze.
|
Cytat:
|
Dzisiaj na treningu był obok Clebera na ławce taki murzynek - kto to?
http://tsw.com.pl/galeria/album/Na-d...em-16082011-79 - wśród tych zdj. |
Cytat:
|
Tak dokładnie Jasiu...
|
O kur... nigdy bym nie zgadł:shock:
|
na bank Jasiek:)
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/5,357..._APOEL_em.html tutaj lepiej go widać;)
|
Cytat:
Cytat:
btw. skad i w jakim celu Paulista przybyl na trening? |
Może pomagał rozpracować rywala. W końcu grał w APOEL-u kilka lat.
|
Pewnie szuka sobie klubu na stare lata.
|
|
|
Jasiek sie zżył z Wisła jak tutaj grał wiec zapewne kolega Clebi go zaprosił na spotkanie. w końcu jego dwa byłe zespoły walczą o Lige Mistrzów.
|
Jak widać jest jakaś moda na piłkarzy koksów. Na zdjęciach Paulista wygląda jak Tyson. Swoją drogą fajnie że byli zawodnicy czują się związani z Wisłą.
|
w PS jest interesujacy artykul o Meliksonie... sadzilem ze jest młodszy...i nieco inaczej mozna spojrzec na tego pilkarza...ja sie nim az tak bardzo nie zachwycam, bo on powinien byc juz w innym miejscu zarowno grania jak i umiejtnosci...za to Wisla napewno zrobila/zrobi swietny interes...
|
http://www.przegladsportowy.pl/Pilka...629,2,727.html
Smyrgu nie podał wam linka to ja wam podaje :) |
Cytat:
|
zauważyliście po fotkach ze Andraż chyba obrazony na kibiców za krytyke? praktycznie na kazdym zdjeciu jakis zgaszony ,skryty, z tyłu jeśli chodzi o fotki z podziękowania dla kibiców ..szkoda ze tak się stało z tymi niewykorzystanymi sytuacjami ale ja bym go jeszcze nie skreślał..pzdr
|
on tak zawsze, skromny chłopak z niego :)
|
no to sprawa jest oczywista, zainwestowac w Nuneza te 1,2 mln euro co ma w kontrakcie i wykupić z tej argentyny go... widać ze mimo ze niegral prawie wcale to tutaj szybko sie odnalazl i gra rewelacyjnie... technika i operowanie pilki na genialnym poziomie (Warto go zatrzymac a jest na wypozyczeniu)
Siadac z Maaskantem i Valxxem do podpisywania nowych kontraktow ! Dac Maleckiemu wiecej kasy, gra jak gra, jest kontrowersyjnym czlowiekiem troszke ale serce ma dobre bo Wislackie :P a wiec niech nawet klub straci te 400-500k euro rocznie na jego wyplatach... on wie jak ma grac zeby kibice go nie zlinczowali... a faktycznie jak zarabial 30 k zl miesiecznie to az wstyd tak dymac tego czlowieka... Jeszcze mialem o kims napisac... ale kto to byl... a Diaz... Nie wiem jak wy ale dla mnie Diaz po pierwszych przecietnych meczach teraz pokazuje profesorstwo w rozbijaniu akcji przeciwnika... wedlug mnie tez warto ten 1-1,2 mln euro zaplacic za niego bo to taki nasz Ronaldinho :)! |
Cytat:
Jeszcze słówko odnośnie Nuneza : wg mnie lepiej prezentuje się jako ofensywny pomocnik niż defensywny . Gdy gra obok Sobola niby jest tam gdzie być powinien , walczy , dużo biega , robi to co do niego należy ale jakoś na kolana nie powala swoją grą na tej pozycji choć gra solidnie , jednak kiedy zostaje ustawiony jako ofensywny pomocnik zawsze podpisze się jakimś ciekawym niekonwencjonalnym zagraniem i stwarza zagrożenie pod bramką rywala , potrafi bardzo dobrze rozciągnąć grę , ma bardzo dobry strzał , przegląd pola też jest ok tylko gdyby trener chciał go przesunąć do przodu gdzie znalazłby miejsca dla Maora?Może skrzydło? Zobaczymy jak to będzie wyglądało w przyszłości i jak trener to poukłada , czy zostawi tak jak jest czy jednak dokona pewnych roszad. |
Cytat:
|
Bańka za Diaza - noooo trochę za bogato jak za tej klasy zawodnika.
1,2 za Nuneza - mnie on się podoba, ale tyle kasy nie za napastnika, a też nie jest to gracz, który ma dla Wisły takie znaczenie jak Melikson? Nie wiem czy to już ten czas w Wiśle - oby. Poza tym Nunez musi grać nawet na wyższym poziomie niż wczoraj przez cały sezon. Mały tj. na dziś jeden z dwóch graczy plus Melikson, który nie boi się grać 1-1 i mu wychodzi od czasu od czasu. Kolejny to potencjalnie Nunez. Myślałem też, że Iliev będzie znaczył więcej, ale na razie są to tylko przebłyski. Reasumując Mały zasługuje na godne pieniądze - ile to miałoby być nie wiem. Niech się dogadują tak żeby wszyscy byli zadowoleni. |
Panowie, a to prawda że Jirsak ma iść gdzieś na wypożyczenie ?
Nie będę wypominał za ile go kupiliśmy, ( 700 tysięcy ojro ), no ale nie gra w ogóle...tzn żeby grać to trzeba się łapać na ławkę chociaż....a tutaj ja widzę trybuny.... Ja wiem, że dziecko, że żona potrzebuje go teraz etc. No ale bez jaj.... |
Cytat:
|
No więc dlatego pytam czy już znalazł sobie klub czy nie ?
|
|
Patrząc na Kirma jak wczoraj stał po meczu pod C gdy kibice dziękowali zawodnikom - trzeba jasno powiedzieć facet jest do końca wypalony. Zero radości, zupełnie jakbyśmy przgrali mecz. Albo Maaskant go jakoś odmieni albo facet do sprzedania.
|
Cytat:
Pytanie czy potrafi zacisnąć zęby i walczyć w ten sposób o 11 czy zabraknie umiejętności i psyche. |
Cytat:
On po prostu ma taki charakter, mruk, milczek, mało rozrywkowy, stojacy z boku... dlaczego mamy go alienować tylko dlatego że ma taki charakter? Tylko dlatego że nie potrafi się cieszyć? Czy to sprawia że gra gorzej w piłke? Zamiast go dołować i sugerować sprzedaż powinniśmy go wesprzeć, w końcu bez niego mistrzostwo byłoby mało prawdopodobne w konsekwencji czego nie wiadomo czy bylibyśmy w tym miejscu w którym jesteśmy. Mogę się założyć że on pokaże jeszcze w tym sezonie błysk. Wtedy znowu będzie noszony na rękach ale czy o to w tym chodzi aby wspierać piłkarzy tylko wtedy gdy jest dobrze? Na tym polega kibicowanie? |
Nie nie na tym polega kibicowanie tylko jak zespól jest o krok o LM a gościu stoi z tyłu i udaje że coś tam krzyczy a naprawdę ogląda się do tyłu i chce już iść do szatni (akurat dobrze to widziałem) do tego afera z karnym to pokazuje że Kirm dobrze u nas się nie czuje i psychika mocno mu siadła.
|
Cytat:
Po drugie nie takie tuzy jak Kirm marnowali zarówno karne jak i setki a nawet dwusetki Po trzecie jesteś psychiatrą? |
Cytat:
|
Kiro strzeli bramkę w lidze i będzie ok. Andraż ma wysokie umiejętności i żelazne płuca, potrzebuje tylko się przełamać.
Nie skakał jak wariat na fecie? Nie okazywał radości po wczorajszym meczu? Nie każdy jest tak rozrywkowy jak 'Bunioza' i Paljic. Sprzedaż tego piłkarza to byłaby głupota. Rywalizacja w drużynie musi być. Trener rotuje składem i na pewno każdy swoją cegiełkę do mistrzostwa i awansu do LM dołoży. Nie najgorszym pomysłem byłoby okazanie wsparcia z trybun dla Kirma. Niech wie, że ma wsparcie kibiców. |
No właśnie Kominek. Pandemonium dobrze obalił twój argument, Kirm już ma taki charakter, nie okazuję za bardzo radości po meczu. Więc ja nie widzę, żeby mu psycha siadła.
Kirm dał dobrą zmianę z Zagłębiem to on wywalczył karnego. Kirm będzie walczył i moim zdaniem wygryzie Ilieva ze składu. Iliev to dobry zawodnik, ale nie przystoi piłkarzowi, żeby siadał kondycyjnie po 60 minutach w każdym meczu, z drugiej strony jako joker na końcówki może robić różnicę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl