Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Dariusz Wdowczyk byłym trenerem Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9595)

bridgeburner 10.11.2016 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kicur (Post 1456738)
Patryk Małecki: My dostaliśmy jakieś pieniądze.Z tego, co nam wiadomo - przede wszystkim z gazet - trener nie, więc zrezygnował.

Szykuje się ciekawy pojedynek prawników. Sarapata vs prawnik Wdowczyka. To będzie bardzo szybka weryfikacja nowych władz i właśnie pani Marzeno. Jeśli Wisła Kraków wygra ten proces, to będę w stanie zaufać. Boje się jednak, że mimo nowych władz są stare zwyczaje, czyli przepierdalanie wszystkich spraw i wciąganie klubu w większe gówno niż wcześniej

Ciekawy niczym pojedynek gołej dupy z batem
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii
Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci,
plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt
Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek
I teraz bez trenera jestesmy
na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie

mcrap 10.11.2016 20:46

Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.

kicur 10.11.2016 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1456745)
Ciekawy niczym pojedynek gołej dupy z batem
Historia narodów uczy, ze narody niczego nie uczą sie ze swojej historii
Proces przegramy, dokladnie jak wszystkie inne a Wdowczykowi i tak trzeba bedzie oddac zaleglosci,
plus odszkodowanie w wysokosci calej reszty pozostalego kontrakt
Calej reszcie zaplacili to jem nie mogli, w imie jakichs dziecinnych gierek
I teraz bez trenera jestesmy
na Sobola jest za wczesnie, spali sie i nic z tego nie bedzie, potrzebuje 2-3 lat jako asystent i drugie tyle samodzielnej pracy w slabszym klubie

Napisałem, że będzie ciekawy z jednego powodu. Pani Sarapata będzie mogła się wykazać i pokazać, że zna się na tym fachu. Przy okazji będziemy wiedzieli, jak wygląda sprawa kasy wobec drużyny. Pozdro

Bene Nati 10.11.2016 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcrap (Post 1456747)
Jeszcze niedawno wdowczyk opowiadał jak to jest pięknie i że klub zapłacił mu już większość pieniędzy. Wiesz co wdowczyk ... idź w .......u jesteś zwykłym śmieciem. Życzę ci jak najgorzej. Jak się okazuje kto jest mendą, mendą pozostanie.

Bo ciało raz puszczone puszcza się stale.

cudlaty 10.11.2016 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcrap (Post 1456747)

przestań chłopie pi...ić bo tak naprawdę ch...a wiesz Ty i cała reszta dlaczego Wdowczyk odszedł... Tak łaatwo przychodzi Ci rzucać mięsem na gościa a mi po prostu sie wydaje, ze facet w miarę rozsądnie się zachował, ale górę wzięły gierki np. Szymańskiego względem niego i stąd cała afera. Mi akurat się potwierdzają opinie i naszym "Zarządzie" i jego nieudacznictwie a wszystkie opowieści o wielkim sponsorze, z którym już podpisaliśmy umowę i lada dzień to ogłosimy, można sobie w buty wsadzić! Komuś zależało, żeby Wdowiec odszedł, to odszedł. Co? Zabrakło 100 tys. na jego akurat pensję? Zobaczymy co wypłynie za kilka dni, bo jestem pewny, że jakiś chłystek w krótkich spodenkach, z naszego "Zarządu" coś chlapnie do mediów a wtedy Wdowiec nie wytrzyma i odpowie. Wtedy się dowiemy o co kaman!
Ech Wisło Ukochana ma, co oni k...wa z Tobą robią?!?!?!
A miało być tak k...wa pięknie....

serek.c2 10.11.2016 20:58

Weź się już pajacu przymknij.

rozarian 10.11.2016 21:00

To forum opanowali "faszyści" i "stadionowi bandyci" :lol::lol::lol:
Natomiast konkurencyjny portal stał się Merkką lemingozy :-P
To tak na marginesie sprawy Dariusza W.

cudlaty 10.11.2016 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwitter (Post 1456697)
Jak mieliśmy fatalną serie porażek to połowa forum pisała, że taki mamy skład i nawet jak Mourinho przyjdzie to cudów nie zrobi, jak się podnieśliśmy to są narzekanie, że w połowie sezonu jesteśmy na 10 miejscu.
Większość chyba zapomniała, że serię porażek mieliśmy przez zawirowania i zamieszanie wokół klubu i starego właściciela , co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości.
Ciekawe co będziecie pisać jak Wdowczyk pójdzie do sądu i sprawę wygra.
Nie będę go zacięcie bronił bo nie mam pewności, czy wina była w całości po stronie Wisły. Nie będę go też atakował bo nie mam pewności, czy wina była w całości po jego stronie.

i to jest głos rozsądku! Teraz trzeba szybko ogarnąć temat nowego trenera, bo jakoś w cudowne umiejętności Sobola nie wierzę. I nie wierzę także, ze mamy kasę na kogoś konkretnego... Chyba, że wszystko to to taka gra z nowym możnym sponsorem, bo akurat mu nie spasował Wdowiec, wiec trzeb było coś zrobić, tylko znowu komuś się coś popie....iło i Wisła będzie musiała zapłacić odszkodowanie... Ot, takie moje dywagacje...

cudlaty 10.11.2016 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1456751)
Weź się już pajacu przymknij.

ech... powiedział co wiedział, główny głos tegoż forum... przepraszam pajacu

serek.c2 10.11.2016 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cudlaty (Post 1456754)
ech... powiedział co wiedział, główny głos tegoż forum... przepraszam pajacu

Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby dać im szansę na przedstawienie swojego stanowiska, a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.

cudlaty 10.11.2016 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1456755)
Handlarz Wdowczyk pierdnął coś do prasy, a Ty oczywiście murem stoisz za tą łajzą. Nie poczekasz na rozwój wypadków, bo przecież masz info o gierkach Szymańskiego (o którym chuja wiesz) i "nieudacznictwie" zarządu.

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby poczekać na rozwój wypadków a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.

nie no zapomniałem, że Ty jesteś z tych 'kumatych" co na sbx wszystko wiedzą... posłuchaj co mówi ta druga strona ulicy, bo może to oni właśnie mają rację... nie mam zamiaru teraz wydawać wyroków, ale wk...ia mnie wieszanie psów na gościu mimo, że ch...a wiecie. Tyle w temacie... Teraz czekam co będzie dalej.
A co do SUKCESÓW nowego "Zarządu" to poza sponsorem, który sam się wcisnął Wiśle i drugim, którego za uszy dociągnęli kibice do kasy to jakoś nic nie widzę. Już miesiąc temu miał być ten, który w któryś czwartek był zapowiadany, że w, któryś piątek miał być ogłoszony, ale coś tam stanęło na przeszkodzie... tak poprowadzić klub to i ja bym potrafił... Słyszę, natomiast kilka głosów moich mniej, lub bardziej znajomych, że może by "weszli", nawet z tymi swoimi "gównianymi" pieniędzmi, tylko, no ale... no właśnie... "no ale"!
Dzięki za możliwość wypowiedzenia się. Poczytam co wiecie.

serek.c2 10.11.2016 21:27

Gdybyś nie zauważył nie zabierałem głosu w tej dyskusji, dopiero po postach takich jak Twój napisałem kilka słów.

Na nikim psów nie wieszam, Ty za to robisz to z wielką przyjemnością, nie czekając nawet na wypowiedzi drugiej strony. Ty wiesz, że to zły zarząd wychujał Wdowczyka i już, nie przegada Cię nikt.

O sponsorach, znajomych którzy by weszli z kasą do Wisły, ale "no ale" to już nie opowiadaj bzdur. Co ich niby powstrzymuje, Pani Sarapata?

Możesz tak prowadzić klub? Co więc stanęło na przeszkodzie, że go w odpowiednim czasie nie odkupiłeś i go nie prowadzisz?

piter116 10.11.2016 21:32

242 dni hańby, można powiedzieć - nareszcie.

Połamania nóg, sprzedawczyku.

cudlaty 10.11.2016 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1456760)
O sponsorach, znajomych którzy by weszli z kasą do Wisły, ale "no ale" to już nie opowiadaj bzdur. Co ich niby powstrzymuje, Pani Sarapata?

Możesz tak prowadzić klub? Co więc stanęło na przeszkodzie, że go w odpowiednim czasie nie odkupiłeś i go nie prowadzisz?

- akurat nie Pani Sarpata, bo ona w tym całym "układzie" wydaje się być najbardziej normalna i profesjonalna, tylko pytanie co może albo na co jej pozwalają?

- nie pisałem, że chciałem czy mógłbym odkupić klub a że "mógłbym go poprowadzić" a to różnica. A jeśli już pytasz...
to: życie mi miłe, i patrz co się przydarzyło Kicie... i tak właśnie myśli jeszcze kilka osób z Małopolski.

Dobra! Ok! Ty może nie pisałeś ale jak czytam sbx i tego pajaca powyżej.... no... to tyle...

pozdrawiam

LucjuszWielki 10.11.2016 21:45

Wdowczyk był szmaciarzem za to co mu zostalo udowodnione i jeszcze większa szmata za to co nie zostało w czasach gdy byl trenerem ległej (chyba pamietacie abusrdalne mecze?), to raz, odszedł w dosc dziewaczny sposob, widac , że coś bylo nie tak, dwa był to trener pod wzgledem warsztatu chyba najlepszy od czasu Maaskanta lub nawet lepszy, do kazdego miałem sporo pretensji, chyba nikt nie zaprzeczy, ze było bardzo dobrze (procz tych 7 poorazek ktore zbiegły sie z innymi problemami)?

Marcys Motyka? Oby nie... On już zgłaszał swą gotowość za czasu Smudy i Moskala....

Było w stabilnie w górę teraz znowu jest ZJAZD jeszcze przed derbami!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1456698)
. Nie Wdowczyk to będzie ktoś inny, to będzie Sobolewski ;-)

Bogucki papiery robi....

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bene Nati (Post 1456701)
Jedna chwila.
E: Sumienie mam czyste - nie skandowałem nazwiska Dariusza W.
Tak czy siak.

Ja też.

cudlaty 10.11.2016 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1456764)
...
Było w stabilnie w górę teraz znowu jest ZJAZD jeszcze przed derbami!

Bogucki papiery robi....
Ja też.

sam byłem mile, nieco zaskoczony, że w miarę TO wszystko zostało ogarnięte i trochę ciszej w negatywach się zrobiło o Wiśle, a i wyniki były całkiem niezłe. Ale widać, na dłuższą metę "się nie da". Teraz z trwogą patrzę co dalej i ku...wa mam nadzieję, że się mylę! Mam nadzieję, że jednak coś gdzieś pozytywnego się dzieje...

arti 10.11.2016 21:57

Z Bogiem Dari... rób jak uważasz.
oby wyszło to Wiśle na zdrowie, to jest najważniejsze.

LucjuszWielki 10.11.2016 21:58

Cytat:

Ten zarząd pajacu wyciąga od kilku miesięcy klub na prostą - czy Ci się to podoba czy nie. Warto byłoby dać im szansę na przedstawienie swojego stanowiska, a nie gnoić Wiślaków po słowach byle handlarza.

SEREK... musisz też zrozumieć jedno, mimo, iż podobno zarząd jest zupełnie inny to jest tak samo mało wiarygodny jak poprzedni, za mało czasu minęło aby się wykazali a już pierwszy zonk poszedł,
Wdowczyk to łajza nie od dziś, ale aby nabrać zaufania do zarządu to muszą bardzo dużo ugrać, póki co NIE SĄ WIARYGODNI...Stąd taka opinia społeczna.

Ktoś coś słyszał o GAZPROMIE? :)

cudlaty 10.11.2016 22:03

myślę, że pierwszy zonk to był ze sztabem i z "szatniarzem"... Nikt nie wymagał cudów, ale profesjonalizmu już tak.

Błagam... z tym GAZPROMEM to mnie rozwaliłeś... :-D

serek.c2 10.11.2016 22:08

Jaki "zonk" poszedł? Dzisiejszy z Wdowczykiem? Chyba żartujesz... Nigdzie nie napisałem, że zarząd jest wiarygodny (choć dla niektórych jest i znam takich).

A o "szatniarzu" cudlaty co wiesz poza tym, że go zwolniono?

Dariook 10.11.2016 22:11

Cytat:

Popieram w 1906%

Wdowczyk sprzedawczyk nigdy nie powinien pracowac w naszym klubie. Warszawska łajza !

morganfield 10.11.2016 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1456773)
Wdowczyk sprzedawczyk nigdy nie powinien miec zaszczytu pracowania w naszym klubie.

Kto go zatrudnił? Tak personalnie?

Dariook 10.11.2016 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez morganfield (Post 1456774)
Kto go zatrudnił? Tak personalnie?

Jakis debil :D
Powaznie to huj to tak naprawde wie. Ja nie wiem.

Matti1231 10.11.2016 22:24

Ciekawe czy wcześniej Dariusz sie pożegnał z Maćkiem i Krzysiem, którzy pojechali wcześniej na zgrupowanie czy ich olał. W sumie tak słabo się dowiedzieć o stracie trenera na zgrupowaniu repry. Był ktoś na spotkaniu z piłkarzami w galerii? były pytania o byłego trenera?

koniak 10.11.2016 22:25

Cała otoczka tego odejścia jest mocno podejrzana i pewnie nigdy nie wyjdzie na światło dzienne o co tak naprawdę poszło. Szkoda tylko, że odbywa się to wszystko w momencie, kiedy praktycznie wyszliśmy na prostą przynajmniej piłkarsko. Strach pomyśleć jak na brak Wdowczyka zareagują teraz piłkarze, których sam bronił przez tyle meczów, mimo iż grali piach.

LucjuszWielki 10.11.2016 22:26

SEREK "zonk" w sensie sprawa, która powoduje negatywne emocje gromadzące się wokół nas, macie racje, ja zawsze to podkreślałem, że my kibice: UJA WIEMY, nie wiemy i się nie dowiemy co było kością niezgody, tak samo jak nie dowiemy się czy Sobol wypłacił liścia Frankowskiemu w Atenach...

Fakty są takie,ze zarzad nie jes wiarygodny.

cudlaty 10.11.2016 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1456772)
Jaki "zonk" poszedł? Dzisiejszy z Wdowczykiem? Chyba żartujesz... Nigdzie nie napisałem, że zarząd jest wiarygodny (choć dla niektórych jest i znam takich).
A o "szatniarzu" cudlaty co wiesz poza tym, że go zwolniono?

Widzisz, właśnie tyle co 90% tych co chodzą teraz na mecze i setki tysięcy tych co czytali o tym na onetach, interiach i innych tego typu tablicach. Info poszło w świat... Ty zapewne, wiesz tyle co ci, których znasz. Ale błoto się przykleiło i skutki tego w mniejszy lub większy sposób widać na bandach reklamowych na stadionie, w stopce głównej www i na koszulkach meczowych. Nikt z tym błotem nie walczy, albo walczy zbyt słabo.

SMOKE 8541 10.11.2016 22:32

Cytat:

100%Racji prawda od bardzo dawna Wdowczyk był handlarzem i nie ważne jak będzie się starał i gdzie będzie trenował jako trener tak długo będzie wypominana ,,handlowa"przeszłość Wdowczyka

100% Racji Zarząd zaczyna początki są trudne ale obiecujące 3 sponsorów i Hiszpan jako człowiek odpowiadający za pion sportowy w ciągu kilku miesięcy brak sponsora na koszulki możliwe że w oczekiwaniu na ewentualną decyzje inwestora albo większego sponsora Na razie można tylko przypuszczać i się tylko zastanawiać o co naprawdę poszło na linii Wdowczyk - Zarząd Warto pamiętać że Wdowczyk jeszcze kilka tygodni wychwalał Zarząd teraz narzeka i oczernia Zarząd?? Tylko żeby Wdowczyk nie zdziwił się jak Zarząd na dniach odpowie Wdowczykowi Zresztą jakby Legionista miał honor to zachował by się honorowo ogłosił po odejściu Broniszewskiego że dociągnie do końca rundy i zimą się żegna z Wisłą a nie teraz odstawia cyrki bo co?? Guzmics ma odejść??Jeśli Wisła teraz wyjdzie na prostą to będzie zasługa Zarządu nie Wdowczyka na Wdowczyku to się Legia skończyła ale nie Wisła Wisła bez Wdowczyka będzie mocniejsza. Możliwe że Sobolewski okaże się lepszym trenerem od zakłamanego Wdowczyka Odejście Legionisty to jeszcze nie koniec to nowe rozdanie i nowy początek Wisły Kraków Teraz będzie tylko lepiej bo gorzej już było

serek.c2 200% Racji w tym co napisałeś wcześniej

master17 10.11.2016 22:34

cudlaty jakie to opinie, które się sprawdzają na temat zarządu do Ciebie docierają ? Możesz walić konkretami, czy w stylu wiem, ale nie powiem albo udaje, że wiem. Nie odbieraj tego jako chęci dopierdalania się do Ciebie, po prostu pytam z ciekawości.

cudlaty 10.11.2016 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez master17 (Post 1456782)
cudlaty jakie to opinie, które się sprawdzają na temat zarządu do Ciebie docierają ? Możesz walić konkretami, czy w stylu wiem, ale nie powiem albo udaje, że wiem. Nie odbieraj tego jako chęci dopierdalania się do Ciebie, po prostu pytam z ciekawości.

a jakież to ma znaczenie co ja wiem a czego nie wiem? Patrz na to co idzie w świat, albo co nie idzie a powinno iść! Bo na razie ja i wiele innych osób słyszymy obiecanki o czymś co ma być a ciągle tego nie ma. I nie dość, że "tego" nie ma to jeszcze nagle, ni z gruchy ni z pietruchy, wtedy gdy wydawać by się mogło, że niby już zaczyna być OK, my, tzn. OGÓŁ szaraków (nie sharksów) z trybun, dowiadujemy się że Wdowczyk odchodzi, bo COŚ! I zamiast być pięknie, sielsko, i cudownie (bo przecież wyniki są przyzwoite, chłopcy się klepią po plecach po strzeleniu każdej bramki, Denis z Ondraskiem wymyślają coraz to nowe cieszynki) nagle ZONK! Jeśli TO WSZYSTKO to nie jest jakiś cudowny plan "Zarządu", który zaraz się objawi nowym, możnym sponsorem na koszulki, to obraz się i Tobie wyklaruje.
Co wiem? To samo co większość tutaj, o czym poczytasz na tym forum i tylko szkopuł w tym, że różnie TO jest odbierane przez różne osoby i akurat się tak tu zdarza, ze punkt widzenia zależy tu, od miejsca w jakim się siedzi na trybunach :-) Ot taki ciekawy przypadek :-)

Ajax 10.11.2016 23:03

Zarząd Wisły Kraków to banda nieudaczników i muszą przegrać każdy proces o kasę w sądzie. To jest jedyna stała w tym klubie.
Za jakiś rok będziemy czytać jak to trzeba zapłacić Wdowczykowi kasę i odsetki.

Co do wypowiedzi do prasy może po prostu zachowywał się porządnie i nie chciał w mediach robić burzy.
A może udawał idiotę i czekał na to, aż zaległości sięgną 3 miesięcy.
Tego się nie dowiemy.

Szkoda bo piłkarsko wychodziliśmy na prostą a teraz obawiam się, że wracamy do degrengolady.
Nie wiem czy znajdzie się jakikolwiek chociaż średni szkoleniowiec zdesperowany na tyle żeby poprowadzić Wisłę Kraków.

master17 10.11.2016 23:06

Słuchaj, a poprzedni zarząd niby jaki był ? Powiedz mi co można zrobić mając ogromne długi ? Nie ma z czym poszaleć, to nie szaleją. Obiecanki... prawda jest taka, że ludzie chcą takowe słyszeć, bo inaczej jest wielka tragedia (patrz co się dzieje przed każdymi wyborami), a może te obiecanki miały, mają jakieś podłoże ? Owszem może zarząd popełnił gdzieś błąd, może Wdowczyk zachował się jak Radzio 1 bramkarz Legii tego nie wiemy. Pamiętaj jedno, że kij zazwyczaj ma dwa końce i Dariusz mógł się po tych wynikach poczuć znacznie pewniej i sam zmieniać jednak stosunek. Nie wierze jednak, że zarząd działa świadomie na szkodę klubu bądź odpierdala fuszerkę bo tak.

SMOKE 8541 10.11.2016 23:07

Tragedia jakby co najmniej legenda Wisły jakaś odeszła z klubu . Odszedł tylko marny trener może profesjonalista ale w latach 90 tych kiedy święcił triumfy i tak głównie pamiętany i wspominany z handlowania meczami Dzisiaj pamiętany z największego sukcesu jakim jest 10 miejsce w tabeli eksperymentów ze składem w obronie ,zakłamania i amatorskiego zachowania .Jedno jest pewne odejście Wdowczyka sprzedawczyka który nigdy nie powinien pracować w Wiśle może wyjść tylko na zdrowie wszystkim.

LucjuszWielki 10.11.2016 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SMOKE 8541 (Post 1456787)
Tragedia jakby co najmniej legenda Wisły jakaś odeszła z klubu . Odszedł tylko marny trener może profesjonalista ale w latach 90 tych kiedy święcił triumfy i tak głównie pamiętany i wspominany z handlowania meczami Dzisiaj pamiętany z największego sukcesu jakim jest 10 miejsce w tabeli eksperymentów ze składem w obronie ,zakłamania i amatorskiego zachowania .Jedno jest pewne odejście Wdowczyka sprzedawczyka który nigdy nie powinien pracować w Wiśle może wyjść tylko na zdrowie wszystkim

Już nie pierd że marny trener, trenerem był co najmniej dobrym co nie raz udowodnił. Był i jest łajża warszawską z innych względów...

Chciałbym że udupili kiedyś ległą i polonię za przekręty z nim bo wtedy go najbardziej znienawidziłęm, jak robił wały siedząc na ławce legii i polonii....

Malaki 10.11.2016 23:24

7 porażek z rzędu jest wynikiem historycznym, więc mimo wszystko odchodzi człowiek legenda. A wszystko przez to, że ktoś sobie Mójtę wymyślił. sportowo się dźwignęliśmy - to organizacyjnie Klub się roz.......i i zgodnie z mójtową tradycją spadnie ligę niżej. A już tak całkiem poważnie, to w naszej lidze naprawdę niewiele trzeba, żeby coś tam grać i jestem przekonany, że Sobol nie będzie miał się czego wstydzić przekazując Klub komuś bardziej doświadczonemu. A zarząd i historia ze sponsorem - o ile dobrze pamiętam, to Lyoness chciało trafić na centralne miejsce na naszej koszulce i zapłacić trochę więcej, więc trudno mi uwierzyć, że ktokolwiek kłamał o toczących się rozmowach, skoro można było wszystko załatwić od ręki.

AS82 10.11.2016 23:39

Z Kmiecikiem jako trenerem ( i Sobolem) czeka nas zapewne 5 porażek z rzędu ,powtórka z rozrywki ,gdy po odejściu Moskala trenował Kmiecik z Broniszewskim

17wojownik 10.11.2016 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 17wojownik (Post 1434013)
Nie potrafię myśleć o Wdowczyku (bo to już nie podejrzany i oskarżony Dariusz W. - on się przyznał i został skazany) inaczej niż buc, szmata, korupcja, legionista. Nie potrafię.

I niech tylko ktokolwiek krzyknie jego nazwisko przy podawaniu składu na R22 - gwarantuję liścia.

Tak pisałem na początku tego tematu, dokładnie 13.03.2016 r. Nic się nie zmieniło, szanowałem chłopa jako szefa drużyny i że chłopaki walczyli, ale nic więcej, ręce na kołdrę. Sam nigdy jego nazwiska nie skandowałem, czułem tylko żenadę, gdy nasz spiker po składzie wyczytywał: Dariuuuusz!, a trybuny podłapywały...

Mi też coś śmierdzi w tej sprawie całej, zobaczymy co dalej czas pokaże, bo będzie się działo na pewno: oświadczenia, zainteresowanie mediów, oczywiście poszukiwania nowego trenera, w końcu prezes Marzena będzie mogła pokazać w praktyce, czy jej jedyne zalety to zdjęcie na LinkedIn i wiślackość. Zobaczymy czy może jednak jest też dobrym prawnikiem czy raczej takim jak Bednarz. Sprawdzam.

Generalnie rzeczywistość nie jest chyba tak różowa w Wiśle, jak ta kreowana przez oficjalkę, konferencje i inne Instagramy i TT. Piłkarsko się podnieśliśmy, choć trzeba pamiętać, że ani nie jesteśmy tak słabi żeby gładko zaliczać 7 porażek z rzędu, ani tak dobrzy żeby lać każdego jak za dawnych lat. Chodzi o to, by wykorzystywać potencjał drużyny - i tego chcę od nowego rozdania trenerskiego. Z boku wydaje się że jesteśmy ułożeni, pierwsza jedenastka / trzynastka piłkarzy jest chyba dla każdego klarowna.

Walczymy dalej. Vivere militare est.

morganfield 10.11.2016 23:43

A czy Sobol w ogóle chce?

Zwitter 10.11.2016 23:45

Pomijając już to czyją winą jest odejście Wdowczyka, pomijając też to czy powinien w tym klubie pracować ktoś z taką historią (sam byłem przeciwny jego zatrudnieniu) to najgorsze jest, że wszystko szło w dobrym kierunku i nagle to wszystko szlag trafił.
Zobaczymy jak to się potoczy i oby to znów nie odbiło się na drużynie i wynikach, choć niestety obawiam się że tak będzie.

LucjuszWielki 10.11.2016 23:46

NIe wiem jak to będzie dalej, ale jeśli bedziemy mieli płacic jakies dodatkowe pieniadze poza tymi, ktroe jestesmy winni Wdowczykami to bedzie kurewska łajza do nieskończoności, wiedzial jaka sytuacja w klubie jest, ze kasy nie ma i jesli bedzie chcial kase do konca kontraktu....

Poza tym nikt kto nie byłby pewny w 100% swoich racji nie odszedłby, tak wiec raczej prawnie mozna domniemywac ze Wdowczyk ma racje.

Być może miał zaległości, ale wiadomo, ze bylyby splacone w odpowiednim czasie, wiedzial ze pakuje sie w trudna sytuacje i teraz to wykrozystał, jak rasowa ....a....

Pamiętajcie, tylko .....i wykrozystuja kogos słabość w sytuacji kiedy jest tragicznie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl