![]() |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Jovic - Uryga, Pietrzak, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki Bramki: Brożek, |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki Bramki: Brożek, |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, Drzazga, Cywka Bramki: Ondrasek, Bałaszow, Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Crivellaro, Cywka Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Brożek, Małecki - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Crivellaro, Guerrier |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Crivellaro, Cywka Bramki: Brożek x2, Bałaszow |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 0:0
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Pietrzak, , Bałaszow, Guerrier - Ondrasek, Brożek Zmiany: Boguski, Popovic, Małecki |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Pietrzak, Bałaszow, Guerrier, Boguski - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Boguski, Crivellaro Bramki: Ondrasek, Drzazga |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 2:0 (0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Balashov, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Boguski, Guerrier Bramki: Ondrasek ,Balashov |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 1:1 (0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Balashov, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Crivellaro, Małecki, Guerrier Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 6:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Pietrzak- Uryga, Popovic, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Crivellaro Bramki: Brożek x4, Ondrasek, Popovic |
WISŁA 0-0 łęczna
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Pietrzak, Boguski, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Crivellaro (84) Balashov (89), 3 nie bedzie wykorzystana. |
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Pietrzak- Uryga,Popovic - Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Boguski, Drzazga, Małecki Bramki: Brożek, Ondrasek, Popovic |
Wisła - Łęczna 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga - Bałaszow, Crivellaro, Małecki - Brożek, Ondraszek Zmiany: Drzazga, Guerrier, Bartosz Bramki: Ondraszek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Popovic , Bałaszow, Małecki - Ondrasek , Brozek Zmiany: Drzazga, Pietrzak, Boguski Bramki: Ondrasek, Drzazga |
Wisła Kraków-Górnik Łęczna 1-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Jović-Głowaki-Guzmics-Pietrzak-Uryga-Boguski-Bałaszow-Małecki-Brożek-Ondrasek Zmiany:Cywka,Guerrier,Popović Bramka:Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Popovic , Bałaszow, Małecki - Ondrasek , Brozek Zmiany: Drzazga, Pietrzak, Boguski Bramki: Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Boguski, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Cywka, Małecki , Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek, Drzazga |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmisc, Pietrzak - Uryga, Cywka - Bałaszow, Brożek, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Małecki, Drzazga, Boguski Bramki: Drzazga, Ondrasek, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Boguski, Uryga, Popovic, Bałaszow - Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, Crivellaro, Drzazga Bramki: Ondrasek 2x |
Wisła Kraków-Górnik Łęczna 2:0 (1:0)
Skład: Miskiewicz-Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak-Małecki, Uryga, Popovic, Balashov- Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków-Górnik Łęczna 3:0 (1:0)
Skład: Miskiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popovic, Balashov, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Jovic |
Wisła Kraków-Górnik Łęczna 4:1 (2:1)
Skład: Miskiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak- Bałaszow, Popović, Uryga, Guerrier - Brożek - Ondrasek Zmiany: Małecki, Drzazga, Cywka Bramki: Brożek x2 , Ondrasek , Guerrier |
Skład: Miskiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Bałaszow, Popović, Uryga, Guerrier - Brożek - Ondrasek Zmiany: Małecki, Drzazga, Boguski Bramki: Brożek, Ondrasek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3-1 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Guerrier- Paweł Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Boguski, Cywka Bramki: Ondrasek, Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popović, Bałaszow, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Małecki, Boguski Bramki: Ondrasek, Bałaszow |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Bartosz, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Cywka, Popović, Bałaszow,Małecki- Paweł Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Boguski, Guerrier Bramki: Ondrasek, Brożek, |
Skład: Miskiewicz-Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak-Małecki, Uryga, Popovic, Balashov- Brożek, Ondrasek Zmiany: Guerrier, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 0:1 (0:0)
Skład: Miskiewicz-Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak-Guerrier, Uryga, Popovic, Balashov- Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Cywka, Drzazga Bramki: |
Wisła Kraków - Górnik Łeczna 2:0 (1:0)
Skład: Miskiewicz - Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Bałaszow, Uryga, Boguski, Guerrier - Ondrasek, Brozek Zmiany: Drzazga, Crivellaro, Małecki Bramki: Brożek, Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 1-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Cywka, Uryga, Bałaszow, Guerrier - Brożek, Ondraszek Zmiany: Drzazga, Boguski, Małecki Bramka: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popovic, Bałaszow - Ondrasek, Brożek Zmiany: Guerrier, Małecki, Drzazga Bramki: Bałaszow, Brożek, Drzazga |
Skład: Miskiewicz-Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak-Guerrier, Cywka, Popovic, Balashov- Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Drzazga, Boguski Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Uryga, Popovic, Bałaszow - Ondrasek, Brożek Zmiany: Guerrier, Drzazga, Boguski Bramki: Brożek, Ondrasek, Pietrzak |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3-1 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Uryga, Małecki - Brożek, Ondraszek Zmiany: Popović, Boguski, Guerrier Bramka: Brożek, Ondrasek, Bałaszow |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 1-0 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Bałaszow, Cywka, Uryga, Małecki - Brożek, Ondraszek Zmiany: Popović, Boguski, Guerrier Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 0:0
Skład: Miskiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Guerrier, Uryga, Popović, Bałaszow - Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Cywka, Drzazga |
Skład: Miskiewicz-Jovic, Głowacki, Guzmics, Pietrzak-Guerrier, Cywka, Popovic, Balashov- Brożek, Ondrasek Zmiany: Małecki, Drzazga, Boguski Bramki: Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków-Górnik Łęczna 3-0 (1-0)
Skład: Miskiewicz-Jovic-Głowacki-Guzmics-Pietrzak-Małecki-Popovic-Uryga-Balashov-Brożek-Ondrasek Zmiany: Boguski-Guerrier-Cywka Bramki: Brożek-Ondrasek-Balashov |
Wisła Kraków - Górnik Łęczna 3:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Pietrzak - Guerrier, Balashov, Cywka, Uryga - Brożek, Ondrasek ZMIANY: Małecki, Drzazga, Boguski. STRZELCY: Ondrasek, Paweł Brożek, Balashov |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 01:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl