![]() |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:3 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Guerrier -Paweł Brożek Zmiany: Fryc, Małecki, Sarki Bramki: Chrapek, Garguła, Stjepanović |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Guerrier - Boguski. Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski. Bramki: Chrapek, Guerrier. |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Sarki - Guerrier Zmiany: Fryc, Stolarski,Małecki Bramki: |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Sarki - Guerrier Zmiany: Fryc, Stolarski,Małecki |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Garguła - Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Piotr Brożek Bramki: Guerrier, Garguła X 2 |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Fryc, Stolarski,Małecki Bramki: Sarki |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Guerrier - Boguski. Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski. Bramki: Chrapek, Guerrier. |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski. Zmiany: Fryc, Małecki, Nalepa Bramka: Garguła |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Bramki : Garguła , Boguski Zmiany : Małecki , Sarki , Fryc |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany : Małecki , Stolarski , Fryc |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Stolarski, Nalepa Bramki: Chrapek, Sarki |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc Bramki: |
Gornik Zabrze - Wisła Krakow 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brozek - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc |
Gornik Zabrze - Wisła Krakow 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brozek - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Stolarski, Garguła, Guerrier, Boguski Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramka: Guerrier |
Typy przyjmowane s± do pi±tku do godziny 11:59!
Proszę również pamiętać o podaniu imienia braci Brożków! Napisanie samego nazwiska pozbawia was punktów! |
Górnik Zabrze-Wisła Kraków 1-1(0-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Głowacki-Jovanovic-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Chrapek-Garguła-Guerrier-Boguski Zmiany: Małecki-Nalepa-Fryc Bramki: Boguski |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Garguła - Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Piotr Brożek Bramki: Guerrier, Garguła |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany : Małecki , Stolarski , Fryc |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Chrapek, Stjepanovic, Guerrier, Małecki, Garguła - Boguski Zmiany: Kamiński, Sarki, Stolarski Bramki: - |
Gornik Zabrze - Wisła Krakow 2:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brozek - Stjepanovic, Chrapek - Sarki, Garguła, Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc Bramki: Guerrier, Boguski |
Cytat:
Na now± stronę. |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Piotr Brożek - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Garguła - Guerrier - Rafał Boguski Wynik; 2:1 Bramki: Garguła Zmiany: Małecki, Michał Nalepa, Paweł Stolarski. |
Górnik Zabrze 1-1 Wisła Kraków
Mi¶kiewicz-Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek-Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier-Boguski. Bramka: Guerrier Zmiany: Małecki, Kamiński, Fryc, |
Gornik Zabrze - Wisła Krakow 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brozek - Stjepanovic, Chrapek - Boguskii, Garguła, Guerrier - Małecki Zmiany: , Sarki, Fryc, Bramki: Guerrier, Burliga |
Gornik Zabrze - Wisła Krakow 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brozek - Stjepanovic, Chrapek, Stolarski, Garguła, Guerrier - Rafał Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc Bramki: Guerrier |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:3 (0:3)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Chrapek, Stjepanovic, Guerrier, Stolarski, Garguła - Boguski Zmiany: Fryc, Sarki, Małecki Bramki: Boguski x 3 |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek - Chrapek, Stjepanovic, Guerrier, Stolarski, Garguła - Boguski Zmiany: Fryc, Sarki, Małecki Bramki: Guerrier, Garguła |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki - Boguski Zmiany: Małecki, Fryc, Nalepa Bramki: Małecki |
Gornik - Wisla 1-1 (1-0)
Sklad: Miskiewicz - Piotrek Brozek, Glowacki Jovanovic, Burliga - Guerrier Stjepanovic Gargula Chrapek Sarki - Boguski Bramki - Boguski Zmiany: Malecki, Fryc, Stolarski |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Fryc, Nalepa. Strzelcy: Boguski, Głowacki |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1 : 1 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Garguła, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Fryc, Małecki, Chrapek Bramki: Małecki |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Chrapek, Stjepanović, Garguła, Guerrier, Boguski - Sarki Bramki: Guerrier, Chrapek Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:1(0:1)
Mi¶kiewicz-Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek-Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier-Boguski. Bramka: Garguła Zmiany: Małecki, Kamiński, Fryc, |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:0(1:0)
Mi¶kiewicz-Burliga, Głowacki, Jovanovic, Piotr Brożek-Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier-Boguski. Zmiany: Małecki, Fryc,Kaminski |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Kamiński, Nalepa Bramki: Guerrier, Chrapek,Kamiński |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Garguła, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Nalepa, Fryc Bramka: Guerrier |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 2:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Fryc, Nalepa. Strzelcy: Chrapek, Guerrier |
Górnik Zabrze - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Guerrier - Boguski Zmiany: Małecki, Fryc, Nalepa. Strzelcy: Chrapek, Garguła |
Wyniki będ± jak najszybciej to możliwe.
Pozdrawiam. |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl