![]() |
Cytat:
|
Sile Lecha zweryfikuje w tym tygodniu Cracovia potrzebujaca punktów jak grzyby deszczu. Nas zweryfikuje Arka , ktora od marca wywalczyla 2(!!!) REMISY . Dodatkow nie ma trenera zatem chyab dystansu jednak Kuchenkorz nie odrobi.
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...8981&_ticrsn=5
ee to chyba pozamiatane jesli chodzi o tytuł w tym roku... hehe |
co ma piernik do wiatraka? Jak napiszą, że Bosacki kupił sobie nowy samochód to też tak skomentujesz?
|
Wydaje mi się, że za dużo miejsca w tym temacie poświęca się drużynie z Wielkopolski.Naprawdę tyle się dzieje w tej drużynie, że co drugi post musi o niej być?
A swoją drogą lepiej się pośpieszyć.... http://img26.imageshack.us/img26/6389/56755117.th.jpg |
Bartczak,Matusiak i Skrzyński blisko Cracovii.Ciekawe czy Matusiak odrodzi sie pod wodzą Agresta ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html Lech planuje nawiązac współprace z Olympique Lyon. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html |
Cytat:
Kogo sponsoruje bet-at-home.com? Bo może by nam też pomogli... |
heh, trzeba jednak przyznac, ze Lech jest bardzo dobrze zarzadzanym klubem jak na nasze warunki i staraja sie rozwijac na wszystkich mozliwych plaszczyznach czego o nas niestety nie mozna powiedziec.
|
Lech przede wszystkim stara się naśladować Wisłę, bo Wisła jest pierwszym profesjonalnie zarządzanym klubem w Polsce. Przy okazji uczą się na naszych błędach, np. po ostatnim sezonie nie doprowadzili do wyprzedaży swojego zespołu.
|
Cytat:
pisz częściej, potrzeba świeżości:rotfl: |
http://sport.interia.pl/raport/trans...acovii,1356305
Tak nisko upadł ten kopacz ? |
Cytat:
Liczy, że dzięki niemu znowu będzie tym Matusiakiem z sezonu 2006/07.. Atak Ślusarski-Matusiak z obecną forma i skutecznością tych zawodników to atak w sam raz dla pasów.. |
Matusiak w Cracovii? Bardzo dobry ruch z ich strony. w końcu będą mogli zrealizować ich cel na ten sezon czyli...spadek do I ligi:D. A tak na serio to myślę, że ten chłopak to już nigdy nie odbuduję swojej formy, którą tak naprawdę miał jedną rundę.
PS: Wiecie co łączy FC Brugge i Lecha Poznań? Nazwę klubu Belgów pisze się FC Brugge a czyta się Efsi Bryhe. A Kuchenkorza pisze się Lech Poznań, a wymawia Amica Wronki hehe:D. |
Pejsy zrobily dobry ruch ,w derbach latwo nie bedzie :D
|
Ja mam wrażenie, że Lenczyk odbuduje szybko Matusiaka i wraz ze Ślusarskim duma gminy żydowskiej, będzie miała jeden z najsilniejszych ataków w lidze.
|
Orest jest dobrym trenerem więc zobaczymy, nie spodziewałbym się powrotu tego Matusiaka z Bełchatowa, gdyż to był sezon jego życia... Natomiast może dołączyć do trójki (Pawlusiński, Sasin, Ślusarski) i stać się wyróżniającym zawodnikiem w Cracovii jak na naszą ligę... Moim zdaniem u niego wszystko leży w głowie i pracy... Orest może wpłynąć na jedno i drugie... o ile tylko jeszcze się da... Myślę że krakowscy krupierzy też ucieszyli się z tego transferu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U nas jak zwykle śmiechy-chichy z pasiastych, a tymczasem obiektywnie patrząc Cracovia posiada obecnie dwóch sensownych napastników (bo forma w końcu przyjdzie, a umiejętności i Ślusarski i Matusiak mają powyżej standardów naszej (Ekstra)klasy). My za to drżymy, by za kilka dni nie zostać na lodzie z przodu (sam Brożek mówi, że "coś jest na rzeczy") , bo przecież nikt poważny nie powie, że taki Ćwielong to gwarancja "nastu" goli w sezonie... Więc troszke pokory, Matusiak kiedyś kręcił naszymi defensorami jak chciał, więc coś tam potrafi.
|
Okej. Ale skoro obserwujesz naszą lige od dawna, powinienes pamietać że Bartosz Ślusarski przed wyjazdem z kraju, miał 50% skuteczności w strzałach na pustą bramke.
Panicz Matusik rozegrał dobre pół roku w Bełchatowie, i strzelił bramke po podaniu Van Buytena. Owszem wtedy on kręcił naszymi obrońcami, ale nie zapominajmy że najbardziej kręcony był środkowy z polecenia, Dariusz D. nie grajacy juz w naszej drużynie. Łącząc obu tych napastników, powstaje taki luksuwowy, stuninogowany po wieśniaczemu, land rower do wyścigów na 1/4 mile tyle ze bez silnika. Matusik - od czasów odejścia z GKSu Bełchatów czyli koniec 2006, będac w 5 klubach strzelił 5 bramek Ślusarski - od jesienie 2007 6 bramek grajac w 4 klubach. oczywiscie, moge sie mylic, i razem mogĄ stworzyc prawdziwa mieszkane wybuchowa, acz ...nie sadze |
Cytat:
Od tamtej pory jest cieniem tego Matusiaka z Bełchatowa i nie wiem czy jeżelibyśmy zsumowali wszystkie jego gole zdobyte od czasu odejścia do Włoch to czy wyszłoby chociaż 10? Czy Ślusarski jest jest aż tak sensowny, że umiejętnościami przewyższa naszą ligę? Szczerze wątpię, ale kwestia gustu ;] Natomiast co do naszej sytuacji to się zgadzam, ale to nie ten temat... |
Cytat:
A na Zaglebiu "Lech zdech Kolejorz"...jak to sie wszystko szybko zmienia. |
Cos czuje ze Smuda zastapi Lesiaka w Zaglebiu
|
Cytat:
|
Nawet nie przypadkiem, po prostu Eustachy nie tym uchem słuchał
|
Cytat:
|
Kartkuje ten Japończyk aż miło ;) Podoba mi się.
|
Dziś Jaga podejmuje Śląska.Życze braciom z WKS zwyciestwa 2-1 ,honorowa niech strzeli Franek ,bo jak Broziu odejdzie od Nas,to jedyny "godny" kandydat do Króla Strzelców :>
|
Cytat:
Ja daje Lesiakowi jescze jeden mecz.. W koncu kiedys musza zaskoczyc ,tymbardziej ze widac ze jakis pomysł na gre jest. Jak 'zatrybią" to zaczna zdobywac punkty. |
|
Belchatow tonie.... Piast gra po prostu w pilke i jest skuteczniejsza.
Ogolnie Gliwice moim zdaniem zasluguja na duze slowa uznania. Cos czuje ze w tym roku Legia,Wisla,Lech i nikt wiecej... czyli po staremu pomijajac Polonie ktora moim zdaniem i tak spuchnie przed przerwa zimowa. PS: Nie wiem czemu pomylilem Piasta z Polonia :D Problemy z trenerem a raczej jego brakiem, pieniazki ktore jednak sa sporym ciosem dla jednego czy drugiego... Podniosa sie czy skoncza jak Zaglebie? |
Czyzby w zwiazku z kryzysem finansowym ,skonczyly sie "złote lata" dla KGHM Zaglebia , PGE Belchatów ,moze nie ma kasy na premie i dlatego te zespoly przegrywaja od poczatku sezonu
|
Cytat:
|
I Polonia Bytom prowadzi 1:0 nawet mi się to troche podoba, bo w dzisiejszych czasach to takie małe zaprzeczenie, że wygrywają nie tylko bogaci :) :p
|
Wychodzi wiec na to ze nawet srednie firmy z ekstraklasy jada z tymi, ktorzy wracaja po czasie do ligi.
Myslalem ze Korona i Zaglebie to beda druzyny, ktore spokojnie zajma miejsce zaraz za podium, wychodzi na to ze jednak nie. Jaga dobrabia punkty i dzieki beznadziejnej grze innych druzyn juz teraz wychodzi na prosta... :) Mam jednak nadzieje ze spadnie im cisnienie i sil nie starczy. Jakos Jagi nie lubie. Frankowski swoja droga, nalogowiec swoja...jednak ta druzyna powinna siedziec w ogonie i tam jej miejsce jest. |
Ta Jaga goni Zagłebie Arke itd tylko trzeba pamietac ze np Zagłebie ma juz za soba 2 bardzo trudne mecze, z Legia i Wisła- trzeba liczyc ze i Jaga z tymi zespolami raczej straci pkt, wiadomo dla kazdego terminarz jest ulozony inaczej i to ze np teraz Jaga blyskawicznie przegoni kilka zespolow to nie znaczy ze bedzie ciagle tak szybko pkt łapała :) Jednak Zagłebie mam nadzieje ze spadnie, daje ciała z meczu na mecz, teraz z Ruchem znowu porazka, u siebie :O
|
Dziwna ta kolejka. Same wyniki 1:0 na razie... W typerze mało punktów będzie.
Lechijka zaczęła z Czarnymi Koszulami. Ciekawe, czy zwolnią Grembockiego :D |
Ciekawy mecz w Białymstoku, Śląsk też miał swoje szanse. Ten Spahic ma niezłe kopyto:)
Jednak widać że Śląsk powoli staje się zespołem swojego boiska, podobnie jak Jagiellonia zresztą, która tylko u siebie wygrywa. Jeśli Śląsk się nie przełamie to o pucharach może zapomnieć. |
Poda ktoś linka do meczu Śląska bo nie moge znaleść ?
Ed : Brawo Lechia już 1:0 |
Cytat:
pozdrawiam z Nowgo Jorku |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl