![]() |
Cytat:
edit: Cytat:
obiecuje na każdej potrawie białą gwiazdę położyć (z jabłuszka na przykład) może być? poziom utrzymany? :-p pieczeń dla DrewniaQ - robi sobie ciasto aby móc je zjeść ... inaczej mu w domu nie pozwalają ... (posty wyżej czytać :-) ) a wygląd pieczeni dla mnie ma być :> |
A ja siedze w zapyziałej Anglii,zrobiłem barszcz z torebki z szitowatymi uszkami,kupiłem choinke 15cm,
zamówiłem karpia,który miał przypłynać z Polski przedwczoraj moze celnicy wpier....li! I się zastanawiam co ja tu urwa mać robie(babcia pirogi z kapusta i grzybami robi w Polsce na wigilie), jedyne pocieszenie to krówka w lodówce sie mrozi....ehhh żyć nie umierać już nie mogę się doczekać jak pojutrze krówka przejdzie do historii |
Nie zimno tej krowie? Gorzej jak jest wściekła to zacznie gadać o 24:00. :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak wydoję tą krowe to raczej ja będę o 24 buczał:lol: Tiramisu pocieszenie żadne bo tutaj mam pogodę polską! |
Nie gadaj. Śnieg u Ciebie? U mnie ni płateczka ;(((
|
Cytat:
I chętnie zobaczę tę Białą Gwiazdę na każdej potrawie - zdjęcia poproszę :) TAK, podjadać fajnie i to bardzo, ale tu chodziło o ustalenie, a raczej o nie zaburzanie porządku świata, włączając w to wszech :) Pomówienia? :> |
Cytat:
dlatego mówię ze mam polska pogodę bo tu tez ni hu hu sniegu nie ma i nie będzie:P Jaki trunek jest teraz na topie:-D |
Dwa biszkopty już zrobione, masa budyniowa w trakcie.
Następnie truskawkowa i ze śmietanki! Drogo wychodzi, drogo, ale potem zajadać się będzie można- w końcu bez strofowania! :P |
Cytat:
Nie wiem :). Przyszła mi na myśl słowacka śliwowica, ale to z innego powodu heheh. DrewniaQ, gorzej jak tym razem Twoje zjedzą, a Tobie pozostanie strofowanie ;P. |
No zdecydowanie gorzej, ale ja już się postaram by tak nie było, a przynajmniej w większości ! :D
|
Cytat:
ad.1 Nie zajarzyłaś ale mniejsza o to:D ad.2 jakieś szczegóły:P |
Cytat:
Szczegółów nie znam :). |
a dziś kurde trzepałem dywany ... Bloto, leje mam dość traumy dostane czy czego innego :) Jutro na szczęście ma padać śnieg :)
|
Cytat:
|
Cytat:
No widze że swój chłop... tf tf tf przepraszam dziewczoja:D Zapraszam do Northampton na małą krówke z tigerem:-D |
Wiesz po ile są bilety teraz? :P Do brata chciałam na święta lecieć to tylko się za głowę złapałam :). Jak już wrócisz to zaproś ;).
|
Cytat:
ps. tak, wiem co to opcja edytuj :/, pospieszyłam się. |
Pomówienia pomówieniami, ale braki w pamięci są faktem :)
|
Cytat:
za drogie bilety ehhh...nie patrz na to patrz na serce:lol: |
Nie ma braków, bo wiedzy też nie było :P. Zaraz będę tu za alkoholiczkę uchodzić, a tego bym nie chciała ;P.
|
Cytat:
ps. ok, wychodzi na to, że nie wiem co to "edytuj" :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak to śpiewał pewien pan... z diabłem pakt nie dmucham pod wiatr:-D A co tam jak pić to do zgonu a jak gwałcic to ...:lol: Idę do sąsiadki na papieroska,może zaprosi na kolacje a na koniec powie że patelnia została do wylizania:lol: Bez głupich skojarzeń:p byeeeee |
Cytat:
Cytat:
|
Masa budyniowa położona, truskawkowa teraz ... mmm
|
o kurde ja widze że u Was przygotowania do Świąt pełną parą!!
ja dzis dopiero choinke do domu przytaszczyłam tzn przyciagnełam :) uparłam się że ma byc spora i nie miałam siły jej podnieść to ją po ziemi ciągnełam :) ale juz stoi w domu :) i dziś dopiero częśc zakupów zrobiłam a gdzie tu do pieczenia ciast czy innych pieczeni.... cholera jak zawsze spoźniona :) |
Cytat:
podobno.... :P |
Cytat:
Moja choinka od wczoraj leży na balkonie,, Chciałam oszczędzić na stojaku, więc nie kupiłam od razu (do tej pory miałam sztuczną) - klops z tego taki, że przełaziłam całe miasto i lipa - wszędzie się pokończyły :/. Jak do jutra nie znajdę to pozostanie nocny wypad z łopatką do piaskownicy i zasadzenie jej w wiadrze buhahahaha. A że jest spora (bo też się uparłam) może być nie lada kłopot z ilością piachu,, Himenem nie jestem, żeby całe wiadro taszczyć, a kilka razy latać nie będę. Do pijacko-alkoholowych pomówień się nie odniosę :P. DrewniaQ jestem z Ciebie dumna. A będę jeszcze bardziej jak ukończysz dzieło :). |
Cytat:
lepiej mieć parkinsona i wylewac niz alzheimera i nie pamietać:lol: podobno... |
Cytat:
Ja też dziś dywan trzepałem...ale gdzie ma jutro śnieg padać, bo patrzę na prognozy a tam ni huhu |
A tak w ogóle to co robicie w Sylwka? :D
My z kumplem robimy prywatkę i mamy deficyt płci... męskiej :lol: nie ma z kim pić ;( dziewczyn aż za dość :P :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiesz.. W sumie jakbyś przygotowała coś pysznego do jedzenia... ;]
Ale może South woli w męskim gronie? :P Wiesz, ja się narzucał nikomu nie będę xD |
Cytat:
|
Cytat:
bez takich insynuacji proszę ! a poza tym w sylwestra jestem już zajęty :-P no chyba że to jakaś bardzo ciekawa oferta :D |
forumowiczka z pasem mistrzowskim? :D
ale jeśli będą to nagrywaj, nagrywaj :) Cytat:
|
Cytat:
no DrewniaQ robi biszkopt i pieczeń i ma uwiecznić to na zdjęciach... nie wystarczy? :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl