![]() |
Nie wiecie może co z dzisiejszym meczem tenisa Radwanska-Wozniacki?? Miał sie odbyć o 13 a nie mam zadnej informacji na ten tema! bardzo ważne dla Mnie!
|
Cytat:
|
Jak wgrac gry na konsole PSP??
|
Musisz mieć kartę MS pro duo i odpowiednie CF na konsoli. Jak to masz to karta do konsoli na karte za pomoca kabla mini usb gra i smiga. Poczytaj trochę. np forum http://www.pspu.bbs.pl/
|
Cytat:
Dworzec Główny? Plac Centralny? |
czy ktos ma linka z grą carmageddon, pierwszą wersją, na rapida?
|
jak przywrócić do normalności nie używane skróty pulpitu,znikły mi po jakimś czasie i nie mam juz tylu ikonek ile miałem ?
|
na "TOMEXie" znajde jeansy firmowe Levis, Wrangler, Lee itp? W ktorym miejscu mnie wiecej?
|
Cytat:
W polu tekstowym wstawiasz formułę: [url]lalalalala[/img] Gdzie lalalalalala odpowiada adresowi grafiki, którą chcesz wstawić do podpisu. Na przykładzie sygnaturki "Nero", gdzie adresem grafiki jest http://i30.tinypic.com/2w4iru8.jpg http://i30.tinypic.com/2w4iru8.jpg W taki sam sposób możesz zawierać obrazki w poście. |
jak usunąć ulubione z paska adresu w firefox ? nie są to adresy które wpisywałem tylko te co mam w ulubionych .....
|
Cytat:
10 |
dałem juz to pytanie w turystycznym ale może więcej osób tu zagląda...
Biuro Turystyki HUT-PLUS jakie macie zdanie na temat tego biura?? opienie?? itp |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostanę w Fanatyku koszulką "Droga mojego Życia" ?
W jakiej cenie? |
Cytat:
|
LUZNY patrz na wczesniejsza strone tam to opisalem
|
Jak dojsci z Reymonta na Kazimierz???? Byle ta droga bezpieczna:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prawda to ze podczas burzy bezpiecznie jest siedzieć w samochodzie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie skad mozna pobrac formularz do karnetu ?? na Wisłe Kiedys byla taka strona . prosze o jak najszybsza odpowiedz
|
|
Poszukuje programu, który pozwoli mi scalić ze sobą dwa pliki.
Chodzi mi dokładnie o połączenie dwóch części filmów w jedną całość |
|
Cytat:
Uprzejmie proszę ! |
mam pytanko
Dziś włączam komputer i ciemność.Komputer niby chodzi ale na monitorze czarno i miga tylko lampka od monitora.Czy wie ktoś co się moglo stać?System wogule nie uruchamia sie, mam podejrzenia że poszła płyta główna, jednak nie jestem pewien. Z góry dzieki za pomoc |
Cytat:
Cytat:
|
Mam od jakiegoś czasu podobnie, że gaśnie monitor, przy włączonym kompie i musze resetować, lub zgaśnie na chwilę i działa znowu. To raczej nie wina monitora chyba.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
wszystko zalezy jak bedziesz naciskal na pegal gazu. Ja jechalem ostatnio z Ladynu do Manchesteru 1.9tdi audi to mi wyszlo 4.5-5.0 ale mi sie nie spieszylo. Generalnie nie powinienes przekroczyc 6 ltr ale to tez jest uzaleznione w jakim jest stanie silnik, jaki olej, opony, ile ludzi, bagaz itp itd ja jechalem z panna i mialem sporo bagazu. A sprobuj wejsc na jakies forum milosnikow tych pojazdow tam dowiesz sie wszystkiego. |
Pytałam już we właściwym pokoju, ale zero odpowiedzi, a czas goni.
Cytat:
Z góry dzięki za jakąś odpowiedź, zależy mi na czasie! |
FajQ sprawdź czy nie wypiął CI się Ram, albo nie przegrzała karta graficzna. Miałem to samo i okazało się, że były niedopięte kości Ram.
|
Cytat:
|
w temacie Karta Kibica nie odp wiec pytam tu: kolezanka chce wyrobic Karte Kibica i w formularzu w polu "adres korespondencyjny" jest obowiezek wpisac adres swoj? I jesli nie ma dochodow brutto to w tym wlasnie polu zostawia puste? Jakie sa wogole obowiazkowe pola? (bo nie pisze tego:P)
|
Obowiązkowe są tylko pola zaznaczone na czerwono, czyli imię i nazwisko, adres korespondencyjny i pesel (no i czy chcesz zwykłą kartę czy kolekcjonerską :P ). Jest to napisane na pierwszej stronie wniosku ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl