![]() |
Cytat:
mam ok 180 i M jest na mnie za duza... :D |
Cytat:
Mi by się M-ka przydała bo mam dwie L-ki, ale pier*olę to, póki co będę w takiej dużawej pomykał. |
Cytat:
Ja mam 1,9m i XL i jest spoko |
Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.
|
Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?
|
Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.
|
W Galerii Krakowskiej jest jeden sklep Umrbo , sam tam jakieś dwa miechy temu kupiłem koszulkę Wisły rozmiar L , teraz z tego co widziałem to zostały same XL lub XXL.
|
Cytat:
Ja przedwczoraj zakupiłem białą z Umbro (tą z TF-Kable). Co prawda kolor chciałem czerwony(a nie było) no i rozmiar XXL, i pomimo że mam 1,89 m to troche się w niej topie, ale ujdzie:D Zresztą aż szkoda nie kupić przecena z 200 na 49... Tak jak pisałem nie ma czerwoncych w ogóle biała wziąłem ostania zostały niebieskie, także jak ktoś ma 1,90m i więcej to chyba warto coś takiego sobie sprawić, chociażby na pamiątke :) |
1 Załącznik(ów)
Orientujecie się czy można już gdzieś kupić tą polówkę co ma na sobie Dragan?
|
dzisiaj w Umbro w GK kupiłem koszulke czerwoną bez TF, według mnie taka lepsza - po co mi sponsorzy na koszulce?. Zostało kilka niebieskich z TF i białych z TF oraz czerwonych bez TF (duże rozmiary). Pytałem czy będzie można kupić jeszcze czerwone z TF, - odpowiedział, że już nie będą mieć dostaw żadnych koszulek i to co zostało będzie ostatnim towarem z Wisły. Także jak ktoś chce nabyć oryginalną PRZECENIONĄ na 49zł (z 199zł) koszulkę to radzę się spieszyć, bo pewnie przez najbliższe 3 lata nie bedzie takiej okazji :):)
|
Cytat:
|
Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.
Jaki rozmiar najlepszy będzie na gościa 187cm wzrostu? |
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj masz rozmiary dla Umbro :) PS: dostuffca dobrze pisze ja mam 183 cm wzrostu ale L byla za duza, i wymieniałem na M i jest idealna ;) |
Wielkie dzięki za odpowiedź.
|
Ja mam 192cm i XL sięga mi prawie po kolana. Inna sprawa że wyglądam jak w worku. XL została wyprodukowana chyba dla nadludzi, ewentualnie dla mega-rosłego napastnika którego swego czasu szukał nasz sztab.
|
|
Zamówiłem L'kę w Wiślackim Świecie, mam nadzieję, ze będzie dobra.
|
Bylem dzisiaj w Umbro w GK. XL i XXL maja jeszcze bardzo duzo. Z tym ze zostaly chyba jeszcze tylko dwie ze sponsorami - Bet i TFKable (chyba XL). Ja osobiscie kupilem XL (a jestem dosc postawnym chlopcem i wysokim i szerokim) bo w XXL plywalem (Choc zazwyczaj takowe nosze). Kupilem bez sponsora :) Uwazam ze taka lepsza ;)
Podobno obnizki cen juz 'raczej' nie bedzie. |
czy istnieje może wersja strojów meczowych z koszulkami takimi jak mieli Czikos i Bunoza na prezentacji? Tzn z takimi czarnymi pasami? Muszę powiedzieć że są ładniejsze niż "zwykłe" meczówki.
|
Czy w WŚ na mniejscu zrobią mi nazwisko na orginalnej koszulce? Do której otwarte jest w tygodniu?
|
Jak przyniesiesz koszulkę to Ci na miejscu zrobią. Cyfra kosztuje 5zł, a jedna litera 1.5zł.Sklep otwarty jest do 18.
|
Witam, jakby był ktoś zainteresowany to oddam za 40 zł koszulkę Wisły (UMBRO) bez sponsora.Kupiłem ja jakies 3 tygodnie temu, niestety jest ciut za duża, a dziś sobie zamówiłem przez internet w Wiślackim Świecie M, więc 2 koszulek nie będe potrzebował..Możliwy równiez odbiór osobisty na terenie Wadowic, Kalwarii, Sułkowic oraz ewentualnie w Myślenicach..
Ps.Temat już nie aktualny :) |
Jest szansa, żę kupie gdzieś jeszcze meczówke S/M?
GK z tego co widze odpada.. TESCO, M1, G.KAZIMIERZ? |
Chyba już nie kupisz za 49zł i takie rozmiary.Jedynie można iść do Wiślackiego Sklepu tam kupisz za 89zł
|
Mam 'dobrą' informację. Gramy w takim samym wzorze jak Legia. Cieszycie się?
http://legia.com/www/galerie/legia/2...x/big/1046.JPG |
w pore sie obudziłes ...
(roznica w tym ze mamy białe numery na plecach) |
Sorry, nie śledziłem uważnie tego tematu, po prostu teraz przeglądałem galerię z ich sparingu i nie było to dla mnie przyjemnym zaskoczeniem. Racja, oni mają czarne które wyglądają beznadziejnie.
|
kurde i chyba nawet w tych samych kolorach..........
Ale wydaje mi się, że jak wisła zacznie walczyć, wszystko zacznie iść lepiej, cośtam osiągniemy Daj Boże Zdrowie na Arenie międzynarodowej, to za kilka lat wszyscy będziemy kojarzyć adidasa z dobrymi czasami |
Jeśli chodzi o Adidasa, to ja akurat jestem zadowolony, że ta marka jest sponsorem technicznym Wisełki. Natomiast co do wzoru koszulek, to jak już było wielokrotnie mówione, jest to tymczasowy wzór, szkoda jedynie, że akurat Legia musi mieć taki sam. Dość malkontenctwa, trzeba przeczekać ten okres i może zostanie nam to wynagrodzone czymś naprawdę oryginalnym i niepowtarzalnym.
|
Za rok Wisła zyska nowy, unikalny model koszulek, mam nadzieję, że już z Białą Gwiazdą na piersi (tak, nadzieja umiera ostatnia ;P )
W tym roku trzeba to jakoś przeboleć, bo sprzedaż tegorocznych koszulek "rekordowa" zapewne nie będzie. Ciekaw jestem czy w tym sezonie znajdą jakiegoś sponsora, bo dodatkowa kasa na pewno się przyda. |
Tematu Białej Gwiazdy na piersi wolałbym nie rozdrapywać, bo obawiam się, że zostanę zmieszany z błotem. Co do sponsora, to może w związku z tym, że ustawa dotycząca bukmacherów została uznana za niezgodną z europejskim prawem, na koszulki wróci bet-at-home. Choć nie wiem szczerze mówiąc czy jest to realne.
|
To że maja być koszulki specjalne dla nas, to nie oznacze że będzie biała gwiazda na piersi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Biała Gwiazda ostatnio była umieszczona na ramieniu - wilk syty i owca cała. Być może Adidas wpadnie na takie rozwiązanie? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl