Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

Pusher 16.07.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 935825)
Dzięki Panowie za odpowiedź. Te koszulki Umbro są z reklamą sponsora czy puste ? Bo ja osobiście ich nie będę kupował, bo niestety nie mam czasu na wyprawę do Krakowa. Przy wzroście 180 cm L chyba będzie idealna ?

mam ok 180 i M jest na mnie za duza... :D

jurukuru 16.07.2010 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 936136)
no i jednak real z 09/10 , a nie obecne , szkoda bo te nowe maja swietne z tymi promieniami wychodzacymi z herbu , a te stare troche dziwne ta paseczki idace po obojczyku do konca 3paskow

mi osobiscie najbardziej podobaly sie te z poczatku drugiej polowy 90 tych z takimi 3 duzymi pasami na prawym barku (wzor dosc popularny na MŚ'94)

o dziwo w necie praktycznie nie ma zdjec wisly z tego okresu , a 99% tutejszych forumowiczow nie pamieta tamtych czasow

no wlasnie a propo forumowiczow...

No dramat z rozmiarami, przymierzałem pierw XL to wygladałem jak w damskiej koszuli nocnej..L tez za duża, M-ka w sam raz, jak bym sie uparł to nawet S-ka była by dobra

hehe

korzystajac z okazji kupilem w sizeerze XXL białą z betką , ledwo to wciskam na siebie , szkoda że nie pomyślą o normalnych ludziach i nie robia sporych rozmiarow tylko jakbysmy mieli spoleczenstwo geji i anorektyków , sklepach typu cropp czy house to wogle mozna zapomniec... taki offtop

Bo jesteś pewnie fest misiek, szeroki i wysoki :)
Mi by się M-ka przydała bo mam dwie L-ki, ale pier*olę to, póki co będę w takiej dużawej pomykał.

Cannavaro 16.07.2010 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pusher (Post 936270)
mam ok 180 i M jest na mnie za duza... :D

Ty się nie wypowiadaj chuda szkapo xD

Ja mam 1,9m i XL i jest spoko

fantom chicago 17.07.2010 01:20

Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.

Bartoch3tsw 17.07.2010 08:35

Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?

jurukuru 17.07.2010 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fantom chicago (Post 936409)
Wedlug mnie koszulki Nike byly najlepsze , nie dosc , ze fajnie wygladaly to jeszcze super lezaly na czlowieku.Jesli uwazacie , ze Wisla ma brzydkie koszulki , to zobaczcie co teraz ( wymienione wyzej Nike )zrobilo dla Man Utd.

Masz rację jeżeli chodzi o nike. Ahh piękne czasy :)

polska.mysl.szkoleniowa 17.07.2010 09:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fantom chicago (Post 936409)

Fajne są te koszulki ManU, nie gadaj.

bologu 17.07.2010 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 935795)
Gdybyś nie wiedział to są białe spodenki. Więc nie siej paniki.

spodenki są białe, chodzi mi raczej o kolor cudownych trzech pasków.. bo chyba białe z czerwonym wyglądają lepiej niż białe z czarnym

sayek89 17.07.2010 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bologu (Post 936595)
spodenki są białe, chodzi mi raczej o kolor cudownych trzech pasków.. bo chyba białe z czerwonym wyglądają lepiej niż białe z czarnym

Przecież na białych spodenkach są czerwone paski, więc tu też nie rozumiem za bardzo skąd wniosek że czarne?

Bartoch3tsw 18.07.2010 19:33

Czy to prawda że w Galerii Krakowskiej w Umbro w poniedziałek ma być dostawa koszulek S,M,L?

arth_ur 19.07.2010 10:27

Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.

kamanwislak 19.07.2010 10:32

W Galerii Krakowskiej jest jeden sklep Umrbo , sam tam jakieś dwa miechy temu kupiłem koszulkę Wisły rozmiar L , teraz z tego co widziałem to zostały same XL lub XXL.

igortsw 19.07.2010 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 938192)
Dzwoniłem do Umbro w GK i niestety nie mają koszulek w rozmiarach S,M,L. Sprzedawca uważa że niestety ich już nie będzie. Tyle że nie wiem ile jest sklepów Umbro w samej galerii.

Ja przedwczoraj zakupiłem białą z Umbro (tą z TF-Kable). Co prawda kolor chciałem czerwony(a nie było) no i rozmiar XXL, i pomimo że mam 1,89 m to troche się w niej topie, ale ujdzie:D Zresztą aż szkoda nie kupić przecena z 200 na 49... Tak jak pisałem nie ma czerwoncych w ogóle biała wziąłem ostania zostały niebieskie, także jak ktoś ma 1,90m i więcej to chyba warto coś takiego sobie sprawić, chociażby na pamiątke :)

bartekd16 19.07.2010 16:28

1 Załącznik(ów)
Orientujecie się czy można już gdzieś kupić tą polówkę co ma na sobie Dragan?

dyges 19.07.2010 16:53

dzisiaj w Umbro w GK kupiłem koszulke czerwoną bez TF, według mnie taka lepsza - po co mi sponsorzy na koszulce?. Zostało kilka niebieskich z TF i białych z TF oraz czerwonych bez TF (duże rozmiary). Pytałem czy będzie można kupić jeszcze czerwone z TF, - odpowiedział, że już nie będą mieć dostaw żadnych koszulek i to co zostało będzie ostatnim towarem z Wisły. Także jak ktoś chce nabyć oryginalną PRZECENIONĄ na 49zł (z 199zł) koszulkę to radzę się spieszyć, bo pewnie przez najbliższe 3 lata nie bedzie takiej okazji :):)

jurukuru 19.07.2010 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 936061)
Jakby ktoś chciał się wymienić koszulkami to mam na wymianę czerwoną TF Kable, nówka, UMBRO, rozm. L.
Potrzebuję M-ki jakiejkolwiek.

podbijam :)

PiotrG 19.07.2010 21:08

Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.
Jaki rozmiar najlepszy będzie na gościa 187cm wzrostu?

dostuffca 19.07.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 938742)
Jak to jest z tymi rozmiarami koszulek Umbro? Z tego co tutaj czytałem, to trochę różnią się od typowych rozmiarów opisanych oznaczeniami.

na 189 kupiłem sobie L i jestem zadowolony. W XL wyglądałem jak w worku.

Donki 19.07.2010 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiotrG (Post 938742)

http://sklep.sizeer.com/cms/tabela-rozmiarow.bhtml
Tutaj masz rozmiary dla Umbro :)

PS: dostuffca dobrze pisze ja mam 183 cm wzrostu ale L byla za duza, i wymieniałem na M i jest idealna ;)

PiotrG 19.07.2010 21:46

Wielkie dzięki za odpowiedź.

reperandt 19.07.2010 22:32

Ja mam 192cm i XL sięga mi prawie po kolana. Inna sprawa że wyglądam jak w worku. XL została wyprodukowana chyba dla nadludzi, ewentualnie dla mega-rosłego napastnika którego swego czasu szukał nasz sztab.

w0lno. 19.07.2010 22:33

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ackim_swiecie/

Promocja w Wiślackim Świecie

PiotrG 20.07.2010 07:49

Zamówiłem L'kę w Wiślackim Świecie, mam nadzieję, ze będzie dobra.

Forza 20.07.2010 08:29

Bylem dzisiaj w Umbro w GK. XL i XXL maja jeszcze bardzo duzo. Z tym ze zostaly chyba jeszcze tylko dwie ze sponsorami - Bet i TFKable (chyba XL). Ja osobiscie kupilem XL (a jestem dosc postawnym chlopcem i wysokim i szerokim) bo w XXL plywalem (Choc zazwyczaj takowe nosze). Kupilem bez sponsora :) Uwazam ze taka lepsza ;)

Podobno obnizki cen juz 'raczej' nie bedzie.

zordon 20.07.2010 09:07

czy istnieje może wersja strojów meczowych z koszulkami takimi jak mieli Czikos i Bunoza na prezentacji? Tzn z takimi czarnymi pasami? Muszę powiedzieć że są ładniejsze niż "zwykłe" meczówki.

Zwierze 20.07.2010 09:16

Czy w WŚ na mniejscu zrobią mi nazwisko na orginalnej koszulce? Do której otwarte jest w tygodniu?

Bartoch3tsw 20.07.2010 09:25

Jak przyniesiesz koszulkę to Ci na miejscu zrobią. Cyfra kosztuje 5zł, a jedna litera 1.5zł.Sklep otwarty jest do 18.

MaThEuS 20.07.2010 09:28

Witam, jakby był ktoś zainteresowany to oddam za 40 zł koszulkę Wisły (UMBRO) bez sponsora.Kupiłem ja jakies 3 tygodnie temu, niestety jest ciut za duża, a dziś sobie zamówiłem przez internet w Wiślackim Świecie M, więc 2 koszulek nie będe potrzebował..Możliwy równiez odbiór osobisty na terenie Wadowic, Kalwarii, Sułkowic oraz ewentualnie w Myślenicach..

Ps.Temat już nie aktualny :)

WislaJKG 20.07.2010 22:48

Jest szansa, żę kupie gdzieś jeszcze meczówke S/M?
GK z tego co widze odpada.. TESCO, M1, G.KAZIMIERZ?

Bartoch3tsw 21.07.2010 06:31

Chyba już nie kupisz za 49zł i takie rozmiary.Jedynie można iść do Wiślackiego Sklepu tam kupisz za 89zł

vivez 21.07.2010 12:41

Mam 'dobrą' informację. Gramy w takim samym wzorze jak Legia. Cieszycie się?
http://legia.com/www/galerie/legia/2...x/big/1046.JPG

szprotson 21.07.2010 12:45

w pore sie obudziłes ...

(roznica w tym ze mamy białe numery na plecach)

vivez 21.07.2010 12:50

Sorry, nie śledziłem uważnie tego tematu, po prostu teraz przeglądałem galerię z ich sparingu i nie było to dla mnie przyjemnym zaskoczeniem. Racja, oni mają czarne które wyglądają beznadziejnie.

filoo 21.07.2010 12:52

kurde i chyba nawet w tych samych kolorach..........

Ale wydaje mi się, że jak wisła zacznie walczyć, wszystko zacznie iść lepiej, cośtam osiągniemy Daj Boże Zdrowie na Arenie międzynarodowej, to za kilka lat wszyscy będziemy kojarzyć adidasa z dobrymi czasami

vivez 21.07.2010 12:57

Jeśli chodzi o Adidasa, to ja akurat jestem zadowolony, że ta marka jest sponsorem technicznym Wisełki. Natomiast co do wzoru koszulek, to jak już było wielokrotnie mówione, jest to tymczasowy wzór, szkoda jedynie, że akurat Legia musi mieć taki sam. Dość malkontenctwa, trzeba przeczekać ten okres i może zostanie nam to wynagrodzone czymś naprawdę oryginalnym i niepowtarzalnym.

PiotrG 21.07.2010 13:01

Za rok Wisła zyska nowy, unikalny model koszulek, mam nadzieję, że już z Białą Gwiazdą na piersi (tak, nadzieja umiera ostatnia ;P )
W tym roku trzeba to jakoś przeboleć, bo sprzedaż tegorocznych koszulek "rekordowa" zapewne nie będzie.
Ciekaw jestem czy w tym sezonie znajdą jakiegoś sponsora, bo dodatkowa kasa na pewno się przyda.

vivez 21.07.2010 13:06

Tematu Białej Gwiazdy na piersi wolałbym nie rozdrapywać, bo obawiam się, że zostanę zmieszany z błotem. Co do sponsora, to może w związku z tym, że ustawa dotycząca bukmacherów została uznana za niezgodną z europejskim prawem, na koszulki wróci bet-at-home. Choć nie wiem szczerze mówiąc czy jest to realne.

szprotson 21.07.2010 13:11

To że maja być koszulki specjalne dla nas, to nie oznacze że będzie biała gwiazda na piersi.

vivez 21.07.2010 13:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 939938)
To że maja być koszulki specjalne dla nas, to nie oznacze że będzie biała gwiazda na piersi.

Czy ktoś z nas coś takiego powiedział, że musi być biała gwiazda? Ja rozumiem, że biała gwiazda jest symbolem Wisły, ale osobiście uważam, że na piersi powinien się znajdować oficjalny emblemat klubu. Tak jest w tych najlepszych zachodnich klubach. Nie ukrywam jednak, że posiadam koszulki jedynie z białymi gwiazdami na piersi.

Simao1 21.07.2010 13:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vivez (Post 939946)
Czy ktoś z nas coś takiego powiedział, że musi być biała gwiazda? Ja rozumiem, że biała gwiazda jest symbolem Wisły, ale osobiście uważam, że na piersi powinien się znajdować oficjalny emblemat klubu. Tak jest w tych najlepszych zachodnich klubach.

Dokładnie tak.

Biała Gwiazda ostatnio była umieszczona na ramieniu - wilk syty i owca cała. Być może Adidas wpadnie na takie rozwiązanie?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl