![]() |
Cytat:
Cytat:
Pozdro, nie przepraszaj. Czytaj więcej. :-) |
Mimo to tez sie martwie ^^
|
A może to bedziej kwestia wyniku...? heh
|
Nie ma nic i **** z tym. Przygotowałem się mentalnie, że 30 czerwca odbieram świadectwo :D :P grunt, żeby mieć ang rozsz zdany. reszta in plus ;)
|
Cytat:
Rok temu ale. Pani Magdziarz złożyła dymisję rok temu, z tego co pamiętam. |
Wyników dalej nie ma, wiec pewnie poczekamy do wtorku...eh
|
no wyniki pewnie bedą o 0:00 z poniedziałku na wtorek :)
|
załamka... 79%... boje się;> a jak bylo w latach poprzednich ?
|
Cytat:
http://www.info.razemwsieci.pl/2675/...-podsumowanie/ Na podsumowanie 2009 poczekamy jeszcze kilka(naście/dziesiąt) godzin. Ale pewnie i tak wynik będzie zbliżony. Typuję, w trochę wyższy, 82%. |
Nie ma innej mozliwosci dzis juz musza byc wyniki. Zeby ten dzien jak najszybciej zlecial :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam taką propozycję, może nie podbijajmy dzisiaj tego tematu bo ile razy go widzę tyle razy mam ciśnienie i stresuje się :) przed maturami zero stresu ale przed wynikami nosi mnie od rana :P
|
Słuchajcie mam takie pytanie: o jakie hasło chodzi, żeby się tam zalogować? A drugie moje pytanie brzmi, czy jeżeli mieszkam w woj. kujawsko-pomorskiem, to czy też istnieje możliwość sprawdzenia sobie wyników po północy?;>
|
Cytat:
U mnie w tej chwili nie można sie zalogować, moze to oznacza wpisywanie wyniku?:)oby... Takie cuś mi sie wyświetla: Trwa konserwacja systemu informatycznego, proszę spróbować później. Za utrudnienia przepraszamy. |
Jest przerwa techniczna i trwa do 19 ;)
|
Cytat:
(nie było pytania:p juz wiem z kąd:) |
A to widocznie u nas w kuj-pom nie ma takiego czegoś, bo ja niestety nie dostałem żadnej takowej karteczki, oprócz tego co dawali na maturze do przyklejenia:p A w ogóle istnieje taki system gdzieś indziej niż w Krakowie?:>
|
W całym kraju. Wejdź sobie na stronę Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej, która ma siedzibę najbliżej Twojego miejsca zamieszkania i do której przynależała Twoja szkoła.
|
Właśnie chyba nie. Teraz znalazłam jakieś forum, gdzie też pytają o ten cały OBIEG i chyba niewszystkie OKE to mają. Tak mi się wydaje.
Moje poznańskie też tego chyba nie, dlatego nie dostaliśmy żadnych haseł... |
na stronie cke są już tegoroczne wstepne wyniki matur,
http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=806&Itemid=2 |
Ciekawie wyglądają te statystyki.
Odsetek = procent? |
No tak, ostatnia kolumna mówi ile % ludzi zdało dany przedmiot obowiązkowy na określonym poziomie. Patrząc na te wyniki, zatrważająco słabo na tle innych wygląda informatyka. Pocieszył mnie angielski roszerzony, bowiem zauważyłem przy odsetku sukcesów - 100, co powinno oznaczać, że uciułałem 30% :P :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
WOS, 88% zdawalności. Wierzę że należę do tej grupy :-/ Bo tylko o WOS się martwię.
|
Wiem że byłem za tym aby nie podbijac tematu ale u nas dzisiaj podali wyniki w liceum.
|
Cytat:
|
Zdałem
polski podstawowy 66% angielski podstawowy 97% geografia rozszerzona 58% pytanie teraz czy mam gdziekolwiek szanse z tym iśc. Myślę nad ekonomiczna i nad socjologia na AGH |
Dobre wyniki. Chciałbym mieć takie - z tym, że ja mam nadzieję na chociaż po 40% angielskiego i wosu rozszerzonego, zaś z podstawowych polskiego i geografii wynik powinienem mieć podobny do Ciebie - tj. polski 60-70%, zaś geo - 70-75%... Jezu, byle do jutra, bo ten stres zaczyna mnie już przerastać.
|
Cytat:
|
Fakt mój błąd pomyliłem sobie tabelki ;) ale ogólnie rzecz biorąc lepiej by było gdyby zlikwidowali matematyke na obowiązkowym bo i tak jest zmora uczniów ;)
|
Cytat:
MEN i CKE wiedzą co robią, przecież nie dadzą takich zadań, żeby połowa rocznika nie zdała matury... Matematyka była już kiedyś obowiązkowa i jakoś nikt od tego nie umarł. I nawet jeśli ktoś idzie na kierunki humanistyczne, to podstawowa znajomość matematyki (a taka będzie sprawdzana) jest niezbędna w życiu. |
Mam pytanie do zeszłorocznych maturzystów. Jaki rok temu był próg na AP na geografię jeśli ktoś składał tam papiery.
|
Przesunęli z 19 na 21 przerwę. Czekam dzisiaj do 24, ponieważ chodzą słuchy, że w zeszłym roku było tak właśnie uruchomione.
|
Cytat:
|
Haha o 0:00 to nikt na strone nie wejdzie ;) Zawsze tak jest :D
|
jak Wam się uda wejść nad ranem to będzie dobrze a i tak jest to wątpliwe
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl