![]() |
Mamy narazie mase szcześcia..no i Lewandowski i Dudka raczej nie wypromują się tym występem..;] a za Boguskiego pewnie wejdzie Smolarek w drugiej połowie na skrzydło..
|
Robert"5 milionów"Lewandowski nic nie gra,w ogóle wszyscy słabo
|
Dariusz "gdzie ja jestem i co ja tu robię" Dudka i Robert "jestem zajebisty, ale czasem mi nie wychodzi" Lewandowski grają mecz życia.
Boguś bez rewelacji, to wybicie w góre było dobre. ogólnie gra nijaka, nic się nie dzieje w ataku i błędy w obronie. tylko Guła coś ciągnie. |
Lewandowski nadaje sie do natychmiastowego zdjecia z boiska - to juz kolejny bardzo slaby wystep tego zawodnika w reprezentacji. Drugi w kolejnosci do zdjecia jest Darek Dudi.
|
Pozytyw tego meczu to wrzuty na PZPN ;) bo sam mecz to narazie padaka straszna....
|
Co tu dużo pisać, Murawski, Boguski, Krzynow, Gargula i Dudka to dziś katastrofa. Do tego Fabian nie pewnie, a reszta nijako , ogólnie do dupy :)
|
Lewandowski wolny jak trambarant w porównaniu z Bugatti...
|
Nie da się tego oglądać , kamera jest tak huj*wo ustawiona że momentami nic nie widać , styl gry żenujący...Lepiej skoki na Eurosporcie oglądać:-p
|
rewelacyjne zmiany - oczywiście drewniany Lewandowski (jeden i drugi) został - zapuścił korzenie
|
I Leon wymienił prawie całą drugą linie..zobaczymy czy to do cokolwiek..;] Niestety klona Rasiaka zachował jeszcze..
|
Gra bardzo rzadka w naszym wykonaniu wiekszośc gra z wielkimi zaleglościami w drugiej połówce potrzeba zmian , najbardziej widoczne są napisy z wynikiem meczu i flagami Polski i Walii .
Doping budzi pewne skojarzenia że biorą w nim udział w dużej liczbie ludzie z R22 . |
myslicie że Roger chciał strzelić gola?
:rotfl: |
he he
ja to mam szczescie. wlazlem na bwin i patrze kursy na pierwszy gol: Walia 6, Polska 4 To postawilem. Na 10 sekund przed bramka :) |
Fenomenalnie ,,zeszła'' Rogerowi ta piłka..będzie miał co wnukom opowiadać teraz choć.;] i koniec na szczeście.
|
No i co że zeszła? Najlepszym schodzą piękne bramki. Bramka piękna, piękna i akurat tu nie ma co gdybać.
|
Po czym wnioskujecie, że zeszła?
|
Świetna brama naszego rdzennego Polaka. A poza tym, to żenada.
|
Bramka bardzo ładna, ale grą Polaków nie można być zachwyconym.
|
Cytat:
Slabiutko zagrali prawie wszyscy, sporo szczescia mielismy w pierwszej polowie. |
Cytat:
Bramka naprawde cud miod. |
Ale jaki ten nasz Roger opalony zauważyliście, coś chłopaka ściemniło. Solar:)
|
To jego naturalny kolor. W Polsce nie ma slonca wiec wyblakl chlopak.
|
i znowu kur** będzie w gazetach co by było gdybyśmy nie mieli rogera, jaki to jest świetny piłkarz itp. itd. !! a tak co do meczu do żenada piłkarze zagraniczni pokazali mniej więcej ten sam poziom co nasi ligowcy... :/ przykre
|
nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.
Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdybym wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech... |
Cytat:
|
Cytat:
Co do samego meczu, to naprawdę dobrze Lewandowski, Brożek lepiej od R. Lewandowskiego, przyzwoicie Roger i Wasilewski, nawet nieźle Smolarek, Łobo i Murawski, reszta słabo, bądź nudy (vide Boruc). Zaznaczam, że oceny są dokonywane na miesiąc luty, przy założeniu, że jak ktoś szoruje ławkę w klubie, to trudno po nim oczekiwać magicznej gry, dlatego jak na ten etap, w miarę solidny i co najważniejsze wygrany mecz z drwalami. A co do gola, to chyba jednak chciał tak strzelić, zdziwił się może, że mu wyszło, ale ogółem co innego mógł robić, podać raczej nie miał komu, a technicznie jest na tyle dobry, że kopać piłki byle gdzie nie musi. Poza tym jak się obejrzy jego celne odegranie za siebie z powietrza do Trałki, to widać tę subtelną różnicę w technice, w której niemal każdy polski piłkarz ma braki. |
TROCHE WESELSZA RELACJA Z MECZU :lol:
Cytat:
|
Jak dalej będą grali taka padake to czarno widze te eliminacje.
|
Komentator mnie wk.... podczas meczu , nie mogłem się skupić na grze .
Widok też jakiś ch.... ,mało kamer ,gra w sumie też do d.... ,dobrze ze chociaż wygraliśmy :] |
Cytat:
gazeta.pl i tyle w temacie. Żałosne polskie (może nie polskie? eh) media. |
No niestety tak to już jest ....
Nie ma co się nawet nad tym rozwodzić ,choć zastanawia mnie ten mechanizm - z jednej strony mocarstwowe aspiracje a z drugiej kompleksy,przekonanie o słabości . Taka ku.... dziwna hybryda |
Cytat:
|
No ale z cenami biletow na mecz w Irlandia Pln. sie nie popisali bodajze najtansze 270 zl.
A co do meczu to dobrze komentator glosno krzyknal po bramce to sie przebudzilem bo tak to bym przespal caly mecz. |
Cytat:
|
krwawy, dzięki.
Też jesteś super... |
Gdyby inny zawodnik naszego zespołu strzelił takiego gola to powiedziałbym że jest to przypadek ale że strzelił tą bramkę Roger de facto brazylijczyk to można powiedzieć że tak chciał.
|
Jesteście wyjątkowo złośliwi. Na powtórkach widać, jak zawodnik biegnąc z kierunku bramki spogląda na bramkarza i ocenia jego ustawienie. O tym, że strzał nie był przypadkowy świadczy również to, że Roger - mimo wyciągnięcia nogi przy strzale w pełnym biegu - nie utracił równowagi. Polski zawodnik przy próbie takiego strzału pewnie by się wywrócił.
Radzę sobie pooglądać ligę brazylijską. Tam każdy ligowiec - nie tylko napastnik, ale pomocnicy i obrońcy również - ma świetną technikę, w tym świetnie ułożoną nogę do strzału. Podczas meczu zawodnicy często decydują się na strzały z 25-30 metrów - i większość z nich trafia w światło bramki. Nie lubię Rogera, ale bramkę strzelił ładną. I na 99% tak właśnie chciał strzelić. |
http://www.weszlo.com/news/2357
"Boruc brał kokainę, ustawiał mecze"... |
Poczekajmy do jutra. Może być ciekawie.
Choć mi tu śmierdzi ewidentną prowokacją przed meczem z Rangersami. |
The Sun to taaaka wiarygodna gazeta...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl