Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Cetnik 11.02.2009 19:00

Mamy narazie mase szcześcia..no i Lewandowski i Dudka raczej nie wypromują się tym występem..;] a za Boguskiego pewnie wejdzie Smolarek w drugiej połowie na skrzydło..

Bobic 11.02.2009 19:03

Robert"5 milionów"Lewandowski nic nie gra,w ogóle wszyscy słabo

Gucio25 11.02.2009 19:04

Dariusz "gdzie ja jestem i co ja tu robię" Dudka i Robert "jestem zajebisty, ale czasem mi nie wychodzi" Lewandowski grają mecz życia.
Boguś bez rewelacji, to wybicie w góre było dobre. ogólnie gra nijaka, nic się nie dzieje w ataku i błędy w obronie. tylko Guła coś ciągnie.

Eustachy 11.02.2009 19:05

Lewandowski nadaje sie do natychmiastowego zdjecia z boiska - to juz kolejny bardzo slaby wystep tego zawodnika w reprezentacji. Drugi w kolejnosci do zdjecia jest Darek Dudi.

Tobi1906 11.02.2009 19:07

Pozytyw tego meczu to wrzuty na PZPN ;) bo sam mecz to narazie padaka straszna....

spidey 11.02.2009 19:09

Co tu dużo pisać, Murawski, Boguski, Krzynow, Gargula i Dudka to dziś katastrofa. Do tego Fabian nie pewnie, a reszta nijako , ogólnie do dupy :)

vote-for-mikey 11.02.2009 19:09

Lewandowski wolny jak trambarant w porównaniu z Bugatti...

Kibic_1906 11.02.2009 19:15

Nie da się tego oglądać , kamera jest tak huj*wo ustawiona że momentami nic nie widać , styl gry żenujący...Lepiej skoki na Eurosporcie oglądać:-p

FraMat 11.02.2009 19:17

rewelacyjne zmiany - oczywiście drewniany Lewandowski (jeden i drugi) został - zapuścił korzenie

Cetnik 11.02.2009 19:18

I Leon wymienił prawie całą drugą linie..zobaczymy czy to do cokolwiek..;] Niestety klona Rasiaka zachował jeszcze..

kohprzem'68 11.02.2009 19:20

Gra bardzo rzadka w naszym wykonaniu wiekszośc gra z wielkimi zaleglościami w drugiej połówce potrzeba zmian , najbardziej widoczne są napisy z wynikiem meczu i flagami Polski i Walii .
Doping budzi pewne skojarzenia że biorą w nim udział w dużej liczbie ludzie z R22 .

FraMat 11.02.2009 19:51

myslicie że Roger chciał strzelić gola?
:rotfl:

sandbender 11.02.2009 19:52

he he
ja to mam szczescie. wlazlem na bwin i patrze kursy na pierwszy gol: Walia 6, Polska 4
To postawilem. Na 10 sekund przed bramka :)

Cetnik 11.02.2009 20:02

Fenomenalnie ,,zeszła'' Rogerowi ta piłka..będzie miał co wnukom opowiadać teraz choć.;] i koniec na szczeście.

_ukoL 11.02.2009 20:04

No i co że zeszła? Najlepszym schodzą piękne bramki. Bramka piękna, piękna i akurat tu nie ma co gdybać.

Ribas 11.02.2009 20:06

Po czym wnioskujecie, że zeszła?

tofik 11.02.2009 20:08

Świetna brama naszego rdzennego Polaka. A poza tym, to żenada.

Żuczek 11.02.2009 20:09

Bramka bardzo ładna, ale grą Polaków nie można być zachwyconym.

cavior 11.02.2009 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 672456)
myslicie że Roger chciał strzelić gola?
:rotfl:

Gdyby Brożek lub Boguski strzelil to byloby "ależ idealnie przymierzyl" :lol:

Slabiutko zagrali prawie wszyscy, sporo szczescia mielismy w pierwszej polowie.

Clapham 11.02.2009 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ribas (Post 672466)
Po czym wnioskujecie, że zeszła?

Po tym, ze trudno przyznac, ze nie zeszla :>

Bramka naprawde cud miod.

Donson 11.02.2009 20:16

Ale jaki ten nasz Roger opalony zauważyliście, coś chłopaka ściemniło. Solar:)

Clapham 11.02.2009 20:21

To jego naturalny kolor. W Polsce nie ma slonca wiec wyblakl chlopak.

wisłaWieczysta 11.02.2009 20:22

i znowu kur** będzie w gazetach co by było gdybyśmy nie mieli rogera, jaki to jest świetny piłkarz itp. itd. !! a tak co do meczu do żenada piłkarze zagraniczni pokazali mniej więcej ten sam poziom co nasi ligowcy... :/ przykre

Elendil 11.02.2009 20:24

nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.

Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdybym wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech...

FraMat 11.02.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cavior (Post 672473)
Gdyby Brożek lub Boguski strzelil to byloby "ależ idealnie przymierzyl" :lol:

Slabiutko zagrali prawie wszyscy, sporo szczescia mielismy w pierwszej polowie.

eee... wystarczylo popatrzec na zszokowany wyraz twarzy Rogera - a jesli tak naprawdę chciał to szacuneczek

eye63 11.02.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 672481)
nie wiem, czy wy też tak macie, ale ostatnio w ogóle mecze Repry mnie nie "ruszają" I nie chodzi o to, czy towarzyski, czy o punkty... oglądam to tak, jaky innego narodu reprezentacja grała. Wygrają - spoko, przegrają - trudno.

Gdzie te czasy, jak Citko na Wembley strzelił, to człowiek orgazm miał (gdyby wtedy wiedział, co to orgazm, heh). Ale nawet i późnejsze czasu, mundial w Korei, Niemczech...

Weź jakiś syropek antydepresyjny trzaśnij, to Ci się polepszy. Mi tam się nic nie przejadło, mecz z Czechami emocjonował mnie tak mocno, jak mocno wku..ła mnie porażka ze Słowacją. Te dwa mecze teraz to zwykła nudna kopanina, charakterystyczna zresztą dla tego miesiąca, więc trudno tu o emocjach rozmawiać, ale mecz z Irlandią Płn. będę śledził w napięciu :).

Co do samego meczu, to naprawdę dobrze Lewandowski, Brożek lepiej od R. Lewandowskiego, przyzwoicie Roger i Wasilewski, nawet nieźle Smolarek, Łobo i Murawski, reszta słabo, bądź nudy (vide Boruc). Zaznaczam, że oceny są dokonywane na miesiąc luty, przy założeniu, że jak ktoś szoruje ławkę w klubie, to trudno po nim oczekiwać magicznej gry, dlatego jak na ten etap, w miarę solidny i co najważniejsze wygrany mecz z drwalami.

A co do gola, to chyba jednak chciał tak strzelić, zdziwił się może, że mu wyszło, ale ogółem co innego mógł robić, podać raczej nie miał komu, a technicznie jest na tyle dobry, że kopać piłki byle gdzie nie musi. Poza tym jak się obejrzy jego celne odegranie za siebie z powietrza do Trałki, to widać tę subtelną różnicę w technice, w której niemal każdy polski piłkarz ma braki.

Cichy 11.02.2009 20:36

TROCHE WESELSZA RELACJA Z MECZU :lol:

Cytat:

18:36
Zabrakło piłek. Tak to jest, jak równocześnie za strzelanie biorą się Krzynówek i Lewandowski.
19:23
Łobodziński był blisko piłki i akurat wtedy ktoś krzyknął. No ****a, tak się nie da grać! Cisza ma być!
20:03
Smolarek do prawego obrońcy Walii po meczu: A wiesz, że ja też gram w Anglii?
następntym razem olewam tv :lol:

wygladajacyzzachmury 11.02.2009 22:37

Jak dalej będą grali taka padake to czarno widze te eliminacje.

jachting 11.02.2009 23:02

Komentator mnie wk.... podczas meczu , nie mogłem się skupić na grze .
Widok też jakiś ch.... ,mało kamer ,gra w sumie też do d.... ,dobrze ze chociaż wygraliśmy :]

impArt (konto usuniete) 11.02.2009 23:22

Cytat:

"Polacy zagrali w tym meczu słabo. Wygrali bo mieli w składzie Rogera, który nie bał się niekonwencjonalnych rozwiązań"

gazeta.pl i tyle w temacie. Żałosne polskie (może nie polskie? eh) media.

jachting 11.02.2009 23:43

No niestety tak to już jest ....
Nie ma co się nawet nad tym rozwodzić ,choć zastanawia mnie ten mechanizm - z jednej strony mocarstwowe aspiracje a z drugiej kompleksy,przekonanie o słabości . Taka ku.... dziwna hybryda

<Crasch> 12.02.2009 00:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez impArt (Post 672620)

Przecież to akurat prawda, gdyby Krzynówek był przy tej piłce to Przy**** by za stadion, niestety ale technicznie to Roger jest najlepszy w naszej kadrze.

sergio 12.02.2009 00:54

No ale z cenami biletow na mecz w Irlandia Pln. sie nie popisali bodajze najtansze 270 zl.

A co do meczu to dobrze komentator glosno krzyknal po bramce to sie przebudzilem bo tak to
bym przespal caly mecz.

krwawy 12.02.2009 03:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez impArt (Post 672620)

Raczej ty masz jakieś kompleksy koleś związane z gazetą lub Rogerem bo na każdym portalu podobnie piszą no ale może wszystko jest żałosne tylko ty jesteś super...

impArt (konto usuniete) 12.02.2009 08:28

krwawy, dzięki.

Też jesteś super...

4fan_player 12.02.2009 09:17

Gdyby inny zawodnik naszego zespołu strzelił takiego gola to powiedziałbym że jest to przypadek ale że strzelił tą bramkę Roger de facto brazylijczyk to można powiedzieć że tak chciał.

flamengista 12.02.2009 09:45

Jesteście wyjątkowo złośliwi. Na powtórkach widać, jak zawodnik biegnąc z kierunku bramki spogląda na bramkarza i ocenia jego ustawienie. O tym, że strzał nie był przypadkowy świadczy również to, że Roger - mimo wyciągnięcia nogi przy strzale w pełnym biegu - nie utracił równowagi. Polski zawodnik przy próbie takiego strzału pewnie by się wywrócił.

Radzę sobie pooglądać ligę brazylijską. Tam każdy ligowiec - nie tylko napastnik, ale pomocnicy i obrońcy również - ma świetną technikę, w tym świetnie ułożoną nogę do strzału. Podczas meczu zawodnicy często decydują się na strzały z 25-30 metrów - i większość z nich trafia w światło bramki.

Nie lubię Rogera, ale bramkę strzelił ładną. I na 99% tak właśnie chciał strzelić.

w0lno. 14.02.2009 14:59

http://www.weszlo.com/news/2357
"Boruc brał kokainę, ustawiał mecze"...

flamengista 14.02.2009 19:23

Poczekajmy do jutra. Może być ciekawie.

Choć mi tu śmierdzi ewidentną prowokacją przed meczem z Rangersami.

Krissu 14.02.2009 19:36

The Sun to taaaka wiarygodna gazeta...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl