![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chodzi o to że nie o język chodzi. Bez komunikacji Cleber ich niczego nie nauczy. A poza tym, jakbym był Brazylijczykiem to nie chciałoby mi się w Polsce zostawać.
|
Ktoś coś wie co z Gargułą. Jakie więzadła stwierdzili uszkodzone podczas artroskopii i jak poszedł zabieg
|
Dołączam się do pytania powyżej. Operacja Łukasza miała być w piątek, teraz jest sobota wieczór i kompletna cisza w tym temacie. Co z jego więzadłami, czy tylko to przednie jest uszkodzone? Odwiedziłem chyba z 5 czy 6 wiślackich stron i nic nie znalazłem. To jakaś tajemnica może? Bo po wczorajszym "super-występie" naszych kopaczy coraz bardziej widać brak rozgrywającego i szybszy (niż jesienią) powrót Łukasza byłby dla Wisełki zbawienny. So, what's going on?
|
Jak wygląda stan zdrowotny zawodników po ostatnim meczu?
Paweł Brożek kontuzja i Junior lekki uraz kolana. Paweł ma jakiś problem ze stawem skokowym i zobaczymy czy będzie mógł grać w najbliższych meczach. Jeśli chodzi o Juniora to wygląda na to, że wystąpi w następnym spotkaniu. Czego bardzo bym sobie życzył. Jeszcze nie mam informacji od lekarza, ale nie wydaje się aby to była poważna kontuzja. SKWK Jak Brożek nam wypadnie na kilka najblizszych spotkań to będzie nieciekawie.... Lech, Polonia,GKS,Cracovia,Lech..... |
ciekawe co z Gargułą
|
Cytat:
Nasza "polityka transferowa" przynosi już pierwsze rezultaty, ale to dopiero początek zjazdu... |
Pomału wcale nie jestem taki pewny czy Brozio nie zagra - nigdzie nie jest powiedziane że na pewno że lekarz już atorytatywnie się wypowiedział. Bardziej mi to wygląda na zasłonę dymną.
|
|
Dziś w PZU na Dunajewskiego spotkałem Dawida. Ciekawe czy ubezpieczał nowy kontrakt? :D
|
Cytat:
"No to pewnie Polonia czymś Was zaskoczyła. Zaangażowaniem. Oni w każdym meczu zostawiają serce na boisku." Jak można kogoś czymś zaskoczyć, skoro robi się to w każdym meczu? Straszne głupoty gada. |
Cytat:
|
Już pomijając fakt, że sam sobie zaprzeczył to... akurat żeby nie dorównywać komuś zaangażowaniem to na prawdę trzeba tego chcieć, a Pawełek w obecnej sytuacji powinien być ostatni w kolejce "mniej zaangażowanych". Nie dość, że walczy o mistrza to jeszcze toczy walkę o swoją przyszłość w bramce, bo jeśli dalej będzie zawalał bramki z taka częstotliwością to nic nie będzie stało na przeszkodzie żeby do bramki wskoczył Cebanu- nawet jeśli nie będzie bronił podobnych baboli, to przynajmniej zacznie zdobywać doświadczenie i ogranie co w efekcie może wyeliminować pierwotne błędy.
|
Mariusz Pawełek: Zaskoczyli nas zaangażowaniem
Cytat:
Brawo Mario!!!Kolejna super wypowiedz ,prawie tak samo jak Piotra Brozka Ja sie tylko chce zapytac czym tak Polonia miala was zaskoczyc,jakie nie zaangazowaniem i gryzieniem trawy??Widac bylo ze im sie chcialo w odróznienu od was. Jak niedoceniacie swojego zawodu,to proponuje niech was Skorza zabierze do Telefoniki na pól etatu wtedy zobaczycie co to znaczy ciezka praca za 1500 zl ,bo najwyrazniej nie zdajceice sobie sprawy z tego co macie. Oj Dan by sie wam przydał,on by juz was poustawiał. No ale ze chcial zeby bylo normalnie,a wam to przeszkadzało to sie trzeba go bylo pozbyc,no i wam sie udało. A z takim podejsciem to wogole mozecie sobie majsta odpuscic,niezaslugujecie na niego. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jednak wierzę nadal ,że to nie będzie aż tak grozne i że szybciej wróci do pełnej sprawności ! Walcz Łukasz ! Proponuje aby jutro z trybun rozniósł się okrzyk : Łukasz Garguła ! Niech chłopak wie ,że go potrzebujemy ! |
Niezłego kalekę kupiliśmy. Nic z gościa nie będzie, bo ja nie mogę zrozumieć jak można doznać tak poważnej kontuzji, wykluczającej z gry na 8 miesięcy, przy prostym lądowaniu na nogę. Żadnego starcia z przeciwnikiem.. to mi się po prostu w głowie nie mieści.
|
Cytat:
|
moze zabrzmi to okrutnie ale Wisla nie jest charytatywnym klubem ktory musi sie troszczyc o "dobrych polskich zawodnikow" a przede wszystkim ma bdac o wlasny interes. Pytanie me wiec. Czy mozna w takim wypadku rozwiazac kontrakt z Garguła na podstawie jakiegos przepisu o czyms w rodzaju "przewleklej kontuzji"? Tylko nie chodzi mi o zadne "honorowe" rozwiazania typu "jak powinno sie zachowac" itp.
Moze juz gdzies ta kwestia byla poruszana, w kazdym razie dzieki za odpowiedz. |
Zapewne skonczy sie na renegocjacji kontraktu.
|
No żesz ****a ale niefart z tym Gargulcem. Nie dość że nie stać nas nawet na 30 latków zbijających bąki od pół roku w Hiszpanii to jeszcze jedyna darmowa ofensywna opcja poszła się jebać......
|
Cytat:
Jestem dokladnie takiego samego zdania, nikomu nie zycze kontuzji bo sam to przeszedlem i wiem co to jest dla kogos kto cale zycie gral w pilke a juz dla kogos kto z tego zyje to musi byc mega tragedia Ty zalatwiles kolano a ja kostke, na prosym terenie na przerwie w pracy chcialem kopnac pilke no to kopnolem tak ze zalatwilem sie na cacy i do konca zycia pozostaje mi telewizor albo trybuny. Kontuzji mozna nabawic sie wszedzie nawet biegnac po zwyklej drodze nie zauwazywszy kamienia mozna skrecic kostke albo niefortunnie upasc i sie polamac( w najlepszym przypadku) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=oHgu5...eature=related |
nie od dziś wiadomo że do najgroźniejszych kontuzji dochodzi bez udziału przeciwnika...zwłaszcza w przypadku kolan.
|
Cytat:
nie jest dobrze z Gargułą.Zazwyczaj te wstępne wyliczanie miesięcy do powrotu się skraca,ale z 8 miesięcy to o wiele nie zmaleje,więc to żadne pocieszenie :/ |
Normalni ludzie jak sobie zerwą więzadła krzyżowe to sie w sumie cieszą że chodzą... Mam przypadek w rodzinie- mój kuzyn( 18 lat ) ma prawie zupełnie zerwane więzadło krzyżowe i 7 lipca na termin rekonstrukcji tego więzadła... a stało mu sie to na treningu podczas rozgrzewki ... a o kosztach to lepiej nie gadać to około 10 tysięcy zł ...
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak z drugiej strony czy oczekiwanie na zabieg w Niemczech (miał być w ubiegłym tygodniu) nie jest spowodowane brakiem chętnych (sporem my czy GKS) do zapłaty za operację? |
Cytat:
|
Bednarz w jednym z niedawnych wywiadów miał powiedzieć, iż jeśli kontuzja okaże się na tyle poważna że Garguła nie wróci do gry to rozwiążą umowę. Co w przypadku dłuższej niż przewidywali rekonwalescencji się nie wypowiedział.
|
Cytat:
|
|
Według mnie powinniśmy dać im do zrozumienia, że jest coś nie tak i oprócz wspierania i śpiewania Nic się nie stało Wisełko nic się nie stało, lepiej zaśpiewac Po co wy gracie skoro ambicji nie macie !
Albo wywiesić transparent ze słowami Reymana to może zaczeliby gryżć trawę .. |
Cytat:
|
Ten newsik zaczerpnięty od tajemniczego informatora ,może być wrzutką która ma dodatkowo zamieszać .
Brożek ma kontrakt ,więc nie jest tak że on sobie od tak pójdzie ,po prostu Wisła go puści ,jeśli oczywiście będzie jakaś sensowna oferta . Ten konflikt też jakoś mi nie pasuje To wszystko wydaje się jakąś bzdurą . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl