![]() |
a co myslicie o meczu Torino - Juve 1 ? pomimo tego ze Torino jest w dole tabeli o dziwo jest wysoki kurs na Juve bo az 2,15 ( przynajmniej jak na dzien dzisiejszy)/
|
Dwa kupony na jutro:
Montpellier-Chateauroux 1 1,65 Galatasaray-Bursaspor 1 1,35 Veendam-Venlo 2 1,60 Mons-Standard Liege 2 1,55 kurs:5,52 i taki jeszcze FSV Frankfurt-Kaiserslautern 2 2,40 Cittadella-Triestina 2 2,85 Rio Ave-Maritimo 2 2,40 kurs:16,42 |
Myślę, że Juventus nie przegra z Torino. Co prawda są to derby, ale nie liczył bym tu na niespodziankę.
|
jak juz przy serie a jestesmy to nastepny ciekawy mecz
Napoli - Lazio...goscie sa w lekkim cugu a Napoli nie wygralo od 8 spotkan...2.25 na przelamanie Napoli ps no i UFA polegla.Mistrz i zdecydowany lider dostal w dupe 3-1 od Omska co po zasadniczym byl 15. |
odnosnie Juve to pamietajcie ze przed nimi mecz roku z Chelsea i sadze ze z Torino(przy calym prestizu Derbów) gwiazdy Juve w decydujacych momentach po prostu beda odstawiac noge zeby nie ryzykowac wyeliminowania z udzialu w LM.
a na jutro to mi sie widzi zwyciestwo Górnika |
na dziś mam takie coś(wszystko podwójna szansa):
Veendam-Venlo 2-2 Mons-St.Liege 2-2 Górnik-Arka1-1 Derry-Drogheda 1-1 Rio Ave- Maritimo 0-0 Schalke - Koeln 1-1 kurs 7.55 , zagrałem za 10 zł |
Mons-St.Liege-2
Schalke-Koeln-1 Łks-cracovia-1 Górnik-arka-1 Galatasaray-Bursaspor-1 kurs ako około 13.50 ja dałem za 5 zł zobaczymy co to będzie :P |
St.Patrcik-Galway-1
Apeldorn-Emen-1 Starsbourg-Clermont-1 Łks-Cracovia-x Górnik-Arka-1 Ako 34.07 Stawka 2zł Ew.Wygr 61.35 A. Marseille-Valencienes-1 B. Barca-Bilbao-1 C.Numancia-Valencia-2 D.Bayern-Hannover-1 E.Stutgart-Dortmund-1 F.Arminia-Frankfurt-1 G.Wisła-Polonia-1 H.Cadiff-Doncaster-1 I.Deportivo-Racing-1 J.Fiorenitna-Palermo-1 6z10 za 20zł od 1,10 do 485,95 |
Dobra, zagrane. Remis żydków i zwycięstwo żaboli.
Edit: Ale jajca, żydy z ŁKSem do 30 minuty prowadzą 2-1 :O. Hehehe. Jestem pod wrażeniem tego ile niespodzianek niesie ze sobą nasza bananowa liga :D |
Górnik-Arka 1
Lechia-Ruch 10 Piast-GKS B. 2 Wisełka-Polonia Wwa 1 WKS- P.Bytom 1 Legia-Wodzisław 1 Lech-Jaga 1 za 5 zł. do wyjęcia 125. Real M.-Atletico i Barca-Bilbao dokładny wynik 2-1 za 2 ł. -100! |
FK Austria Wien - LASK Linz 1
Wisla Krakow - Polonia Warszaw 1 Real Madrid - Atletico Madrid 1 Hacettepe SK - Besiktas JK 2 Shakhtar Donetsk - Dnipro Dnepropetrovsk 1 Kurs : 8,44 |
Łks szczęśliwie w końcówce na 4:3 :p a więc jedynka weszła :)
|
Szczęśliwie, no ****a, bramka ze spalonego podobno (co wiadomo cieszy i da podstawę do napisania kolejnych rozdziałów na temat martyrologii Cracovii, ale TAM MIAŁ BYĆ REMIS! :/ ) ;)
|
Lorient - PSG 2 2.45
Rodez - Libourne 1 1.70 Heerenveen - Groningen 1 1.75 Brescia - Rimini 1 1.70 kurs: 12.39 |
na jutro:
Crewe-Hereford 1 Birmingham-Southampton 1 Torino-Juventus 2 Carmarthen-Rhyl 2 kurs 13,31 a co myslicie o meczach Brasov-Steaua i Mallorca-Betis ? |
na jutro mam tak :
Hertha-2 Hamburg-2 LECHIA-1 WISŁA-1 Manchester united-2 Juventus-2 |
Lech - Jaga 1
Bayern - Hannover 1 Barca - Bilbao 1 Real - Atletico 1-1(podwojna szansa) kurs:3,17 stawka:25 ew.wygrana:71,3 |
ŁKS wszedł ładnie, niestety górnik mi zawalił. Jutro stawiam rozpis i mam nadzieje, że będzie dobrze
|
a mi wszystko weszlo tylko nie GKS Tychy-Woj.Podhale(6m.)
Hokej na lodzie - Polska PlayOff :/ |
Witam daje tutaj kupony wygrane z całego tygodnia , jutro podam typy na sobotę mam nadzieję , że jutrzejszy dzień będzie szczęsliwy i uda się mi zarobić i osobą które z moich typów skorzystają . Pozdrawiam
http://i39.tinypic.com/33vzo76.jpg http://i40.tinypic.com/2bph6c.jpg http://i39.tinypic.com/24llspk.jpg |
Cytat:
Na noc Bufflo - choc zauwazylem ze NHL znow sie stala jednym wielkim przypadkiem;) - trza jeszcze chwile poczekac jak beda sie juz na maxa wazyly losy playoff. |
Mons-St.Liege-2
Schalke-Koeln-1 Łks-cracovia-1 Górnik-arka-1 Galatasaray-Bursaspor-1 kurs ako około 13.50 tylko górnik mi nie siadł a blisko było zobaczymy dzisaj :P pozdro Dziś R22 i WISEŁKA 3 PUNKTY MA JJJBG |
a ja na dzis postawilem takie:
Bayern - Hannover 1 kurs 1,27 Marsylia - Valenciennes 1 kurs 1.50 Sporting - Ferreira 1 kurs 1,27 postawiłem ten kupon za 30 zł to nie moze nie wejść poprostu;) |
Wisła Kraków - Polonia Warszawa DW 3:0 kurs 11zł
|
gra ktos na remisy?
|
Veendam-Venlo 2-2
Mons-St.Liege 2-2 Górnik-Arka1-1 Derry-Drogheda 1-1 Rio Ave- Maritimo 0-0 Schalke - Koeln 1-1 mi to samo tylko żabole pudło a remisy to może Hoffenheim-Werder Stuttgart-Dortmund Toulouse-Bordeaux Lechia-Ruch Nyiregyhaza-Haladas ale to tylko dla zabawy albo w jakimś ciekawym systemie |
Co myliscie o tych kuponach???
Energie Cottbus-Hertha X2 Bayern M-Hannover 1 Olmipique M-Valenciennes 1 FC Barcelona - Athletic Bilbao 1 Sporting Lissabon - FC Pacos Ferreira 1 Drugi :) AS Roma - Udinese 1 Genoa CFC - Inter X2 FC Torino - Juventus Turin X2 Lechia Gdansk - Ruch Chorzow X |
FC Bayern München - Hannover 96 (Typ) 1
Wisla Krakow - Polonia Warszaw (Typ) 1 Kurs:2,28 |
Też sie pochwale z wczoraj :
GALATASARAY - BURSASPOR >> 1 >> 1,3zł >> 2:1 MONS - ST.LIEGE >> 2 >> 1,6 >> 0:1 DUNDALK - BOHEMIANS >> 2 >> 1,9 >> 0:1 kurs. 3,5 Na dziś ;D BARCELONA - ATH BILBAO >> 1 >> 1,3 myśle, że dziś Barca sie przełamie WOLFSBURG - KARLSRUHER >> 1 >> 1,4 VFL bilans meczy u siebie 9zwycięstw i 1 porażka BERN - ZUG >> 1 >> 1,4 jest to 5 ostatni mecz PO. kto wygra gra dalej kurs. 2,6 |
Na weekend :
Rennes : Auxerre <2,5 Genoa : Inter <2.5 Real M. : Atletico >2,5 Kurs : 3.96 Osasuna ; Sporting G. 1 Roma : Udinese >2,5 Marseille : Valenciennes <2,5 Kurs : 5.33 Sevilla : Almeria 1 Catania : Siena 1 Lille : Lyon 1x Kurs : 4.82 Toulouse : Bordeaux X Genoa : Inter 1 Real M. : Atletico 1 Kurs : 13.48 |
Wisla1
Roma1x ako:2,02 chyba najlepsza kombinacja na dzis |
PGE Skra Belchatow - Asseco Resovia
BKS Aluprof Bielsko-Biala (-2.5) - AZS Bialystok AKO 2.06 |
PGE Skra Belchatow - Asseco Resovia 2 2,70
|
Mam CSKA na kuponie i czy jak wygra w dogrywce to sie liczy czy jest remis kupon z STSu
|
liczy sie wynik do 90minuty jesli masz obstawiony mecz a nie awans (jesli gra w pucharach ligi)
|
Sunderland - Tottenham X (1p)
Wisła - Polonia 1 (1p) Piast - Bełchatów 2 St Etienne - Nantes 1 Lechia - Ruch 1x |
Trzej Królowie Wielkich Miast ;-)
http://img9.imageshack.us/img9/3292/...wielkichmi.jpg |
[quote=LuKaS TSW;688267]na jutro:
Crewe-Hereford 1 Birmingham-Southampton 1 Torino-Juventus 2 Carmarthen-Rhyl 2 kurs 13,31 no i siadło:) a na jutro: Legia-Odra 1 Furth-Oberhausen 1 Zizkov-Sparta 2 Napoli-Lazio 1 River Plate-Sarandi 1 |
Hertha-2
Hamburg-2 LECHIA-1 WISŁA-1 Manchester united-2 Juventus-2 wczoraj tylko jeden błąd dziś też ;/ może jutro już wejdzie cały :P pozdrawiam TYLKO WISŁA:) |
Wczoraj wygrane 20 zł :)
zainwestowałem i... ... 1 kupon Juve sporting bayern hertha Stawka:10 zł-wygrana 68 zł 2 kupon PSG villarreal heerenveenl stawka:6 zł- wygrana 40 zł :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl