![]() |
Szkoda, że nie gramy u siebie, komplet murowany w tych meczach byłby ..
|
Cytat:
|
Pytanie do legionistów: jak u Was wygląda sprzedaż biletów przed meczem bo u nas to raczej idzie dosyć powoli.
Ja bym był o 12 pod stadionem czyli 3,5 h przed naszym meczem to dam radę bez problemu kupić bilet ? Nie chcę wyrabiać KK. |
Czyli Parchovia się praktycznie utrzymała. Niesamowite, jak Zawisza dał się wypunktować. O wiele, wiele lepiej grała Bydgoszcz, ale nadziali się na kontry..
|
Cytat:
Cytat:
Imo Jaga może okazać się czarnym koniem tych rozgrywek. |
Cytat:
|
Tym razem Jaga uległa zdeterminowanej 14 legionistów. Podobno karnego nikt nie zauważył, na czele z Bońkiem, ale Gil był czujny.
|
Niech ich mafia z FIFA wypierdzieli z pucharów po pierwszym meczu na 2 lata za puszczenie bąka na trybunie.
Nie chce mi się o tym pisać, przebijają Bełchatów czy Zagłębie za najlepszych czasów fryzjera. |
#razemgramydokonca
Nowa wspólna akcja L i PZPN! |
Od dawna piszę, ze ta liga jest moderowana. Amica nie ma najmniejszych szans na MP. Jak trzeba będzie (a jest taka potrzeba), to zostanie przekręcona w jednym z najbliższych meczów, a Legia wyciągnięta za uszy z wora i posadzona na tronie. Ta liga jest taka jak demokracja w Polsce.
|
Postanowiłem okrasić swoją stopkę. Cytaty z polskatimes z oraz oficjlanej strony L.
Cytat:
Parafrazując: Gil wały kręci a Siejewicza posadzili. |
Po prostu sprawiedliwości stało się za dość, w głupi sposób odpadli z LM to teraz dostaną Mistrza w prezencie heheh
O ile jeszcze pół roku temu ta pomoc Legii była czasami subtelna, do wytrzymania - sam byłem przeciw temu aby jakoś szczególnie się spinać na Legię i wyznawać teorie spiskowe pod ich adresem - to teraz Legia bez Radovicia nie istnieje a sędziowie dalej są zdania, że trzeba ich ciągnąć. Problem w tym, że ta Legia gra tak słabo, że forsowanie ich to głupota najwyższej klasy. To się po prostu nie godzi. Co innego pomóc raz na pięć kolejek a co innego praktycznie każdy mecz przekręcać. |
Dobrze, że po wysłaniu przelewu wyrobiłem się z wpisaniem wyniku w typerze ;)
|
Cytat:
emj10 jeszcze tu masz czelność wchodzić i prowokować słoneczkami ?, won Jaroo1 oni maja w 3 ostatnich meczach zero punktów , nul , bramka ze Śląskiem skandal , karny dla Jagi plus megaprzekręt z karnym dla warszawki , czyli 3 mecze 0 punktów, tak to wygląda |
Jedyny plus ciągnięcia za uszy Legii będzie taki, że w ewentualnych kw do LM, dostaną solidny Euro wpi.rdol.
|
Dobrze, że przynajmniej w odpowiednim momencie Gil wyciągnął nas za uszy :)
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=55F98C6A |
ja pier.dole, dostaliście karnego z dupy w 98 min, wasz zawodnik powinien zostać wypie.rdolony na zbity pysk za celowy atak na bramkarza a Ty jeszcze śmiesz jakieś kocopoły wypisywać i się głupio przy tym uśmiechać, że wszystko jest ok.
Powinieneś jak dla mnie odpocząć sobie od forum na jakiś czas. |
Cytat:
Cytat:
Macie 3 opcje do wyboru: 1. Cieszyć się i udawać, że jest ok - najgorsza opcja 2. Próbować odciąć się od tego kurestwa - najbardziej szlachetna opcja ale i najtrudniejsza do wyboru bo trochę tak głupio się przyznać, że Mistrz kupiony 3. Siedzieć cicho - neutralna opcja |
Cytat:
|
ten rozmywacz wołominiak emj10 nigdy nie miał wstydu i honoru , teraz jeszcze haniebnie prowokuje wklejając zdjęcie z d...y , jego nie trzeba prosić o odpoczynek od naszego forum , jemu trzeba dosadnie ,won
|
Cytat:
Po drugie karnego dla Jagi nie było, bo to było widać nawet z trybun, że to była zwykła śmierć z głodu. Powtórki potwierdziły, że powinna być żółta dla Jagi za próbę wymuszenia w samej końcówce spotkania. Po trzecie jak to wspomniał już Kocur po bąku było ok. 10 min przerwy (tyle ja doliczyłem się na zegarku), więc wydawało się, że przedłużą mecz o 10-12 minut. Zaskoczeniem na trybunach było przedłużenie meczu o jedynie 8 minut. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiaździsty "Wczorajszy mecz pokazał, ze zawodnicy nie dopuszczą do takiej sytuacji by mieli grać w pucharach."
miałem takie samo wrażenie , oni nie chcą grać w pucharach a my tracimy nerwy i zdrowie prośba, zignorujcie prowokatora i rozmywacza wołominiaka emj10 63.5 Kg "Skoro już wszystko napisales to możesz wypierdalac na swoje forum..." kolega kilogramowy wyraził to dosadniej , może co poniektórym otworzą się oczy co to za "koleś " ten wołominiak emj10 , piszę o tym od dawna |
Cytat:
https://twitter.com/marcipeusz/statu...41009532063744 Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego? Cytat:
SŁABIZNA W ..... Pedałom z Poznania zycze tego mistrzostwa. Życze by Wam gul skakał przez cały sezon w tej wielkiej Legii która miała mistrza przyznanego juz na starcie sezonu, a tu wielki ....! Za Dude 7 baniek, chyba za Andrzeja. Kpina. |
Cytat:
Ad 1 - ale możesz to ocenić racjonalnie i chociaż próbować być obiektywnym - ręką ewidentnie odchodzi od piłki, próbuje ją odrzucić, ale nie jest w stanie bo zawodnik z piłką jest za blisko. Przypominam Ci, że czasy, że ręką w polu karnym = karny to odległa historia. Ad 2 - co to ma do rzeczy ? Gdzie pisałem, że Jadze należy się karny ? Też uważam, że nie było, Frankowski mógłby jeszcze żółta zarobić ewentualnie za symulkę. Pisałem o sytuacji Dudy z Drągowskim, gdzie ewidetnie specjalnie się zamachnął i uderzył kolanem bramkarza. Tak btw to chyba za bardzo napompowali tego całego Dudę, bo po przebojowej części sezonu teraz jest cieniem samego siebie. A i chyba pod kopułką niezbyt, bo to kolejne jego kretyńskie zachowanie ostatnimi czasy. Ad 3. - no i właśnie o to chodzi. Ja nie mam "ale", że przedłużyli mecz o 8 czy 9 min, bo mogli. Chodzi mi o to, że w ostatniej akcji dostajecie karnego z dupy i to jest clue całej sytuacji. Z trojga złego, bez kitu życzę mistrzostwa Jagielloni, są w stanie na luzaku to zrobić(Lechia jeszcze pogubi pkt wg mnie). Mecze z Lechem i Legią za sobą, na 4 mecze 3 u siebie, Lech teraz może stracić pkt z Lechią a Legią z Pogonią (chyba, że będzie jak zwykle :lol:) |
Cytat:
Ad 2 - wydaje mi się, że ktoś pisał o karnym dla Jagi, więc napisałem, że wg. mnie nie powinno go być, a nie stałem daleko od tego miejsca i poza leżącym Frankowskim nikt jakoś bardzo nie protestował. Co do Dudy to zgoda, gdyż jest cieniem samego siebie i frustracje wyładowuje na rywalach zbierając, a to żółtko, a to czerwo, albo perfidnie faulując. Sodówka niestety... Ad 3 - czy karny z dupy to tak jak napisałem wcześniej decyduje o tym sędzia, ja mogę napisać, że kontrowersyjny, bo tak naprawdę dopiero po kilku minutach było wiadomo za co został on przyznany Cytat:
Ja nie twierdzę, że karny jest słuszny, ale że była ręka w polu karnym, a decyzja należy zawsze do sędziego czy to nam się podoba, czy nie. Jeszcze nie mam takiej mocy sprawczej, aby to ode mnie zależała taka decyzja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl