![]() |
Ta walka Dawsona z Hopkinsem była naprawdę dziwna. Dawson go zapaśniczym chwytem powalił na ziemię, ale i Hopkins nie jest bez winy bo wieszał się na nim też nie tak jak w prawidłowym klinczu.
Natomiast sama kontuzja podobno jest prawdziwa więc może i zmienią wynik z TKO na Non Contest. Za to James Toney wątpi w kontuzję Kata, bo "najpierw upadł na dupę więc jak mógł uszkodzić sobie ramię?" |
Szpilka ma zadatki na wielkiego boksera, z każdą walką będzie zbierał większe doświadczenie + tening + poprawa techniki i coś z niego będzie. Na pewno bardziej pasuje do wagi ciężkiej niż Adamek i mam nadzieję, że to pokaże w nadchodzących walkach. POWODZENIA ARTUR.
|
Wie ktoś czy gala w Uncasville, Connecticut (2011-11-05) będzie gdzieś transmitowana?
Walki to między innymi: Mariusz Wach - Oliver McCall Patrick Majewski - Dionisio Miranda Artur Szpilka - Joshua Harris |
Nie wiadomo ale prawdopodobnie tak, ostatnia walka z udziałem Wacha i Szpilki była transmitowana w TVP i TVP Sport. Chciałem tylko zauważyć, że Harris nie będzie rywalem Szpilki - Wasilewski zdementował tę informację wczoraj. I dobrze, bo co prawda rywal na pewno wymagający nie będzie, to jednak przydałoby się żeby był chociaż z wagi ciężkiej - a Harris to cruiser.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
To prawda, że Mariusz Wach jest kibicem Wisły?
|
Pytanie tylko jedno. Gdzie oni ta walke zorganizuja, jak w Krakowie nie ma sali z prawdziwego zdarzenia, mogacej pomiescic kilkanascie tysiecy widzow.(uklony dla naczelnego machera Krakowa - Majchrowskiego)
|
no na stadionie? :)
|
Cytat:
Trzeba by się go spytać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.interia.pl/boks/news/po...tepcza,1715323 - hehe, w dodatku przyznal sie do zarzucanych mu czynow...a podobno zmadrzal :>?
|
Artur Szpilka - David Saulsberry 24:00
Boks/Sporty walki http://www.drhtv.com.pl/wcms/kategorie/obrazki/boks.png Studio + Gala w Uncasville ok. godz. 1.00 |
A na jakim kanale? Bo nigdzie znaleźć nie umiem
|
Nie ma w żadnej TV - tylko łapać na sieci.
|
Jednak znalazłem na Polsacie Sport, tak czy owak trzeba będzie szukać streama
|
O 1 w nocy zaczyna się transmisja gali na polsacie sport. Będą tam pokazane wszystkie walki?
|
O której ma być w końcu ta walka? Ma ktoś jakiś program tego czy coś?
Edit/ dobra, o 1 jest chyba gala, a Szpilka wg Polsatu ma walczyć w drugiej walce. Wach w 4. Walka Szpilki zakontraktowana na 6 rund, Wacha na 12. Jak ktoś chce pooglądać to http://www.drhtv.com.pl/transmisja-5959.html - zajebista jakość jak narazie i w ogole nie tnie. |
Szpila walczy jako drugi.
|
http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327
Bez instalacji żadnych zakichanych pluginów - super jakość. ps. Kamil Łaszczyk brawo ! |
Łaszczyk walczył jak na ustawce ;) Jakaś przeszłość w tym temacie?
BTW: Dziwnie wygląda bokser bez mięsni. |
Dziwna walka :)
Artur musi uważać na takich mięśniaków bo też mają pytę w łapię. Gratki! |
eee jaka chujowa ta walka.
Szpila niby wygrał, pokazał że ma siłe, ale brakuje jeszcze techniki. Nie może go taki tlusty murzyn powalić. Tamten też szopka. Taki cios co niby nic mu nie powinien zrobić, a ten siły wstać nie ma. Fajnie, że Szpila wygrał, ale mam nadzieje ze na następną walkę dostanie coś powazniejszego, a nie tlustego starego murzynka z jeszcze smieśniejszą ekipą :D |
No i po. Liczyłem na kilka słów po walce typy PDW JŻS czy coś :D
Żart. Ale czarnemu jedna plomba siadła i Szpila coś tam poczuł. Spoko że do przodu, ale trzeba uważać. |
Cytat:
Kolejna walka Szpili pokazująca ile mu brakuje by bić się z najlepszymi, ale że ma 22 lata to wszystko przed nim. |
Cytat:
Mięśnie to ten koleś może miał 40 kilo temu :) Walka bez historii. Ogólnie ten cały Saulsberry sprawiał wrażenie jakby mu w ogóle nie zależało na wygranej, wziął kasę, postał trochę na ringu i się poddał. Bo jakieś znowu mocne to jebnięcie Szpilki nie było. |
W sensie spaślaków :D
Ale właśnie - nie może być tak że jakaś kupa mięsa machnie ręką i przebija się przez gardę. |
Czarny sapał od połowy 1.rundy. Po prostu nie miał już siły dźwignąć swojego brzuchola.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl