Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

filipowski 19.10.2018 13:31

Bardzo dobrze,że klub przesyła szczegółowe informacje.2 dni temu sport.pl informował,że mamy do odzyskania 3 miliony za Brleka,a okazuje się,że są tylko odsetki.Poziom dziennikarstwa sportowego leci w dół.

regan 19.10.2018 14:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ArturBarlinek (Post 1516547)
Wiślacki Newsletter z 19.10.2018

Spotkaj Wisłę na mieście

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/s...vtm1h0j2hx.jpg

Film "Wisła budzi Kraków do życia!"

Aktualnie Wisła Kraków działa na wielu płaszczyznach, kierując swoje akcje promocyjne do różnych odbiorców. Z wielkim zainteresowaniem ze strony mieszkańców Grodu Kraka oraz turystów cieszyło się wydarzenie „Wisła budzi Kraków do życia!”. Wraz z Krakowską Palarnią Kawy piłkarze Białej Gwiazdy częstowali przechodniów aromatycznym trunkiem oraz voucherami na mecze z udziałem podopiecznych trenera Macieja Stolarczyka.

Trzy kolejne akcje zadedykowaliśmy dzieciom oraz studentom. „Kto kocha, ten wierzy - siła w młodzieży!” okazała się w poprzednim sezonie strzałem w dziesiątkę, a najmłodsi fani Białej Gwiazdy licznie zasiadali na trybunach stadionu przy R22. Podczas meczu z Zagłębiem Sosnowiec (29 października) mali sympatycy Wisły będą mogli już za 1 zł/os. uczestniczyć w piłkarskim święcie. Co więcej, ci kibice, którzy przyglądali się na żywo rywalizacji derbowej, wejdą zupełnie za darmo. Więcej informacji na stronie.

Ze zniżki na zakup biletów skorzystać mogą także studenci, którzy wejściówkę na mecz z Zagłębiem Sosnowiec nabędą w cenie 15 zł. Wystarczy, że w Strefie Kibica Stadionu Miejskiego im. Henryka Reymana okażą ważną legitymację.

Zawodnicy Wisły Kraków rozpoczęli także tour po krakowskich uczelniach. W minionym tygodniu spotkali się ze studentami Uniwersytetu Jagiellońskiego w Kampusie Wydziału Zarządzania i Komunikacji Społecznej, gdzie częstowali ich energetykami PoweR22 oraz zaproszeniami na spotkanie z beniaminkiem z Sosnowca. Z kolejną wizytą udadzą się na AGH.

A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...

arti 19.10.2018 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1516530)
No cóż , dla mnie JASNOŚĆ w działaniu zawsze jest konieczna . I jeszcze zacytuję HK " Jeśli nie wiesz dokąd zmierzasz , każda droga zaprowadzi cię donikąd"

dla mnie jest jasność-wąska kadra, próba promowania młodych i ludzie związani uczuciowo z Wisłą, którzy jeśli nie są durniami zarobili w Wiśle tyle, że mają na życie nawet jak kasa wpłynie miesiąc czy dwa później.
przeczytaj dokumenty finansowe za 16 i 17, które były tu przytaczam, ktoś w którymś temacie tłumaczył znaczenie tych liczb.
cel wiadomo jaki jest w tej sytuacji

filipowski 24.10.2018 10:38

Interia podała wczoraj,że Nasi otrzymali część wypłat za czerwiec.Czy możliwe jest,że faktycznie mamy takie spore zaległości ? czy może np mają regularnie płacone np od sierpnia,a teraz wyrównują zaległości za poprzednie miesiące ?

Ela 24.10.2018 15:45

[quote]A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...[/qquote]

Będzie kolekcjonerskie, wiślackie piwo dla kibiców Wisły. Od kibiców dla kibiców. Dochód ze sprzedaży pójdzie na klub.
Jak się uda i piwo odniesie sukces ( a głęboko ufam, że tak będzie ) to zostaną uwarzone kolejne warki. Cała wiślacka seria.
Prace i koordynacja trwa :)

pietruch 24.10.2018 17:18

"Mocny Sobol" to byłby hit :-)

rafalp_r22 24.10.2018 21:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietruch (Post 1516867)
"Mocny Sobol" to byłby hit :-)

a hasło przewodnie "Pij z Głową" :D

krakus76_ 24.10.2018 21:28

Jest piwo "Harnaś" a dlaczego nie "Ondraszek" :)

Dla niezorientowanych. Ondraszek to legendarny beskidnik (zbójnik) z gór Beskidu Morawsko-Śląskiego najprawdopodobniej narodowości węgierskiej.

Ela 25.10.2018 07:35

Ondraszek teraz jest a za chwilę go nie będzie. Legendą Wisły też raczej nie zostanie.

Nazwa będzie związana z Białą Gwiazdą :)

luke1906 25.10.2018 11:55

Mam nadzieję, że to będzie jakiś rzemieślniczy sztos, a nie popłuczyny w stylu Full Mocne.
Wiadomo już, który browar to uwarzy?

Ela 25.10.2018 12:39

Cytat:

Mam nadzieję, że to będzie jakiś rzemieślniczy sztos, a nie popłuczyny w stylu Full Mocne.
To chyba oczywiste?

Nie przyłożyłabym ręki do niczego w stylu Full Mocne :D

Cytat:

Wiadomo już, który browar to uwarzy?
Piwo będzie warzone kontraktowo, przez piwowara Wiślaka, znającego się na rzeczy i ze sporym doświadczeniem. Najprawdopodobniej w Marysi - mniejszym browarze Opackiego Browaru w Szczyrzycu.

http://www.browarszczyrzyc.pl/

( Choć może wejść jeszcze inna opcja - we wtorek wieczorem powinno być wszystko jasne )

Dive Pirate 25.10.2018 13:37

W Szczyrzycu dobre piwo robią - popieram :)

Lemoniadowy Joe 25.10.2018 15:05

[QUOTE=Ela;1516863]
Cytat:

A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...[/qquote]

Będzie kolekcjonerskie, wiślackie piwo dla kibiców Wisły. Od kibiców dla kibiców. Dochód ze sprzedaży pójdzie na klub.
Jak się uda i piwo odniesie sukces ( a głęboko ufam, że tak będzie ) to zostaną uwarzone kolejne warki. Cała wiślacka seria.
Brawo bardzo dobry pomysł. :)

FraMat 26.10.2018 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ela (Post 1516863)
Cytat:

A kiedy będzie coś dla kibiców Wisły a nie tylko dla tych studentów i studentów, dla dzieci i dla dzieci. Wszystkich chcemy zachęcać do chodzenia na mecze a mam wrażenie że zachęcają tych co nie za bardzo chcą na Wisłę chodzić, bo ich to nie interesuje a swoich kibiców jak mieli w dupie tak dalej mają. Gdzie akcje fanclubowe, gdzie akcje osiedlowe? Gdzie marketing dla kibiców? Były zapowiedzi, była o tym rozmowa. Minęło kilka miesięcy i znów tylko te szkoły, uczelnie i grażyny na ulicy...

A gdzie będzie sprzedawane?

Kristoferson 26.10.2018 19:49

Czekam na to piwko... już mnie suszy!

Ela 27.10.2018 09:04

Cytat:

A gdzie będzie sprzedawane?

U Wiślaków :)
Zarówno w wersji lanej jak i butelkowej.

brylant17 27.10.2018 17:26

Cytat:

3 inwestorów chce kopic Wisłę .w tym syn Ziętka ten co pożyczył pieniądze Wiśle . Via @janekx89 . sprawa może się wyjaśnić w ciągu paru tygodni

Robi się ciekawie

lucas8 27.10.2018 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1517012)
Robi się ciekawie

W grupie tej trójki jest właściciel sieci aptek Słoneczna via Janek.

filipowski 27.10.2018 17:34

Oby coś się ruszyło w tym temacie.Tak mi się marzy,że przychodzi inwestor który wyrównuje zaległe pensje.W zimie 2-3 dobre transfery ( w tym np Kuba) i skutecznie walczymy o puchary.

krzaq12 27.10.2018 17:40

W takim razie wiemy, że w tej trójce jest syn Ziętka, Wojciech Kwiecień (właściciel sieci aptek) i ktoś trzeci.
Fajnie jakby coś się ruszyło.

Coglin 27.10.2018 18:07

Czy takie sprawy muszą zawsze wypływać przed czasem?

Teraz jadczak, pojebany tatuś żydka i inne ....y mają pole do popisu.

krzaq12 27.10.2018 18:15

Jeden koleś z twittera już miesiąc temu pisał o rzekomej trójce biznesmenów którzy chcą zainwestować w klub. Ten sam koleś twierdzi, że oni dobrze znają środowisko, klub i chcą wejść, sytuacja kibicowska, reportaże etc. nic im ponoć nie straszne. Niby jedyną rzeczą, która może ich wystraszyć może być jakieś ukrywane zadłużenie, bądź coś w tym stylu.

Tak tylko piszą na tt, wiadomo różne rzeczy tam piszą. Zobaczymy ....

master17 27.10.2018 18:16

Mogę się mylić, ale najgorsze wylane szambo mamy za sobą. Żadnych nowych "rewelacji" nie ma.

krakus76_ 27.10.2018 18:33

Jeśli prawdą jest, że pojawiła się grupa 3 lokalnych przedsiębiorców (i przy okazji kibiców Wisły) to najlepsze i jedyne realne w obecnej sytuacji rozwiązanie (jeśli TS chce sprzedaż S.A.). Znają realia, otoczkę, więc nic nie powinno ich zaskoczyć (no chyba, że wyższe zobowiązania, o których oficjalnie się nie mówi). Wielkim plusem byłoby to, że są to również kibice Wisły (patrząc kto kręcił się wokół Wiły i jakie chciał zrobić przekręty).

Bogatego wujka z Ameryki czy wielką firmę (polską czy zagraniczną) można włożyć między bajki (przynajmniej w najbliższym czasie).

Garret 27.10.2018 18:47

Po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach każdy news o kolejnych inwestorach powoduje we mnie mdłości.

Uraz taki, cóż poradzę.

pepe72 27.10.2018 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Garret (Post 1517022)
Po tych wszystkich dotychczasowych perypetiach każdy news o kolejnych inwestorach powoduje we mnie mdłości.

Uraz taki, cóż poradzę.

aviomarin, ponoć na mdłości pomaga.

PhantomRanger 27.10.2018 20:26

Cytat:

Uraz taki, cóż poradzę.

Nie prościej z dystansem podchodzić podchodzić do spraw, które nigdy nie są pewne [ poza śmiercią i podatkami] ?. Raz, że życie staje się prostsze, dwa mniej stresu człowiek wyłapie od świata.

Garret 27.10.2018 20:30

W tym wypadku pomoże mi jedynie brak takich newsów. Szczególnie od typa, który się już dwukrotnie w tym temacie totalnie skompromitował.

@PhantomRanger
Ale ja podchodzę z dystansem. Obawiam się tylko, że inni tak nie podejdą i znowu będzie dzień w dzień mielenie tego tematu - który to już raz?

brylant17 28.10.2018 10:36

Cytat:

Uraz taki, cóż poradzę.

Niestety,ale masz rację sam mam obawy dzięki Kubusiowi i Midze vel zmięty, który wymyślił sobie niemców.....takie rzeczy nie powinny zdarzyć się profesjonalnym klubie...

Ma_niek 28.10.2018 13:30

Znowu ten sam temat i znowu gowno z tego bedzie.Co pól roku to samo.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl