![]() |
Ciemna Ekstraklasa:rotfl:
XXI wiek i takie k... jaja |
Nie nazwałbym tego przypadkową awarią. Nie wierzę w przypadki, więc oprawa Ruchu na wielki plus; d
|
Cytat:
Cytat:
Jak tak dalej pójdzie to mecz skończy się po północy... |
Jak w niedzielę w Bytomiu zgaśnie światło to się zdenerwuję :)
|
17/18 kolejki pieknych bramek, 19- kolejka ciemnosci
|
oprawa z komórek nawet fajnie wyglada w tv:)
|
Siedzę na livesports, patrzę " Przerwany " Myślę sobie : " O ....a, napierdalają się ! "
i lece przed tv na zabijake a tu taka lipa ;/ |
Lechijny Wiślak wyprowadza Ruch na korzystne dla Nas wyniki:)
|
Stachowiak miszcz :D Oby do niedzieli sie uspokoiło z tym śniegiem bo inaczej będzie trudno w Bytomiu
|
we wrocławiu tez;)
|
ja nie wiem czemu nie przełozyli meczu w Chorzowie , w takich warunkach nie ma sensu grac, ten mecz to w koncu klasyk ligowy a nie jakis 2ligowy pojedynek zespołow srodka tabeli ;/
|
hmm gra 6 druzyna z 13, wiec nie rozumiem mowienia o "nie graniu sredniakow"?
Górnik marsz w dół:) |
Nie spodziewałem się takiego wyniku, myślałem, że Górnik będzie grał lepiej już mamy 3:0 dla Ruchu...
|
3:0 dla Ruchu.
2 szmaty Stachowiaka i piękny strzał Malinowskiego. |
Gdyby Ruch wykorzystał okazje z pierwszej połowy, to wynik mógłby być teraz taki jak swego czasu Polski z Azerbejdżanem za Janasa.
|
Ruch sie oslabil i mial wachac dol tabeli. Owszem, moze ale na derby sie spieli. To co zrobil Malinowski to po prostu mistrzostwo. Chlopak zaliczyl cudowny moim zdaniem strzal.
Brawo Ruch. Oslabiony, a jednak silny :) Olali PP i slusznie bo liga dla nich wazniejsza. |
Dobry mecz Ruchu, jak na te warunki to nawet bardzo dobry
Ale oni zawsze u siebie sa grozni, a na wyjeździe to jakby inna druzyna zreszta Gornik podobnie |
Ruch na swoim obiekcie jest niezwykle mocny, że przypomnę tylko porażki przy Cichej Wisły, Legii i Lecha.
|
Szkoda tylko, że nasi nie zagrali tak w Bielsku jak dzisiaj Ruch. Za to Podbeskidzie podeszło do tego spotkania jak Ruch do derbów bo mieli świadomość, że to coś więcej niż tylko zwykłe spotkanie.
|
Ileż ten sędzia doliczył minut !?
|
9 przerwy + jakieś 3 jak to w każdym.
|
Cytat:
|
Aha no tak, nie widziałem całego spotkania, tylko włączyłem od 85 minuty. Mój błąd , dzięki za odpowiedź :D
|
Wróciłem do domu, patrze 22 oni dalej grają, to sobie myśle, że pewnie jakaś fajna młócka była, a tu nic z tych rzeczy oświetlenie padło :(
Jedno trzeba przyznać - w tej rundzie na brak przepięknych trafień nie możemy narzekać. Gol Malinowskiego oczywiście fartowny, ale jak to Szymek mówi - malinka. Cudowny strzał. Chyba najładniejszy z tych wszystkich 'ładnych' tej wiosny. |
Mówcie co chcecie, ale dla mnie ten mecz Ruchu z Górnikiem nie obrażając nikogo to Monty Python :D
Śnieg, szydera komentatorów z traktora i chłopa od linii, potem nagle gasną światła i odpalają sie race, normalnie cyrk, mecz na duży plus :) |
Na zbieg okoliczności mi to nie wygląda. Oprawa w 2 połowie z racami akurat jak światło gaśnie? Jak to jakaś akcja to jak najbardziej na +
|
Oglądając mecz o tym samym pomyślałem. Zauważcie, że na ulicy też wywaliło światło hehehe. Najpierw pojawił się prąd za stadionem a dopiero potem uruchomili na Cichej. Jak dla mnie "zorganizowana akcja"
|
Adam Mandziara i Advance Sport chca przejąc Polonie Bytom
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75918,t...wiadomosc.html Co do szkolenia młodzieży to kolega który skończył AWF wydział trenerski pojechał na miesięczny staż do Szachtara Donieck.Co go zdziwiło to że trenerami drużyn młodzieżowych są tam Holendrzy.Skoro u nas szkolenie młodzieży kuleje tomoże powinno sie zatrudnic obcokrajowców od szkolenia narybku ? Chociaż na początek |
Cytat:
A tu taka ciekawostka: Cytat:
Coraz więcej słyszy się o tego typu współpracach. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl