![]() |
Cytat:
|
West no to może masz jakieś przebicia ? bądź wyjście audio zakurzone ?
|
Cytat:
pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
denerwuje mnie to , drugi dzien siedze nad tym czytam fora googla itp i ni ****. jeszcze mam jedno pytanie bo jest opcja taka ze wlaczyla sie przypadkowo karta dzwiekowa zintegrowana, tylko jak mozna wejsc do BIOSa inaczej niz przy starcie systemu DEL ? bo moj monitor podczas wlaczenia do wyswietlenia ekranu powitalnego WINDOWS nie wyswietla nic :P pisze <poza zakr.> da sie wogole wejsc do BIOSa inaczej niz przy starcie kompa ? |
Jakim autobusem MPK dojadę do Głogoczowa ? szukałem na ich stronie ale nie znalazłem,a byłem tam 2 lata temu MPK tylko nie pamietam linii i nazwy przystanku...
|
Potrzebuje do pobrania dużej i szczegółowej mapy Krakowa z podziałem na dzielnice i osiedla :)
|
Cytat:
ale golenie mozna dobrze na takim zbijac |
Cytat:
odnośnie piszczeli :D mozesz przeciez wypełnić styropianem... |
Cytat:
|
Mam nowy Internet Multimo i próbuje włączyć program hamachi ale serwer nie może nawiązać połączenia? Czy może to być problem z portami? i jak taki problem rozwiązać?
|
http://www.tswisla.eu/k64/Jestesmy-D...owa,p906.html#
Posiada ktos tą koszulke?Jak materiał po praniu?Mam nadzieje ze nie jest to 'chinskie badziewie'. Godna polecenia?? |
bardzo pilnie poszukuję sklepu / hurtowni ze sprzętem na siłownie, ławeczki gryfy obciązenia
super by bylo gdyby ceny byly w miare dobre pozdrawiam z góry dziękuję |
mam pytanie.......................jak wygląda sprawa z biletami na pociag ,na wyjazd na mecz w sosnowcu ,czy do biletu wstepnego na mecz dostajesz jakies pokwitowanie na przejazd??pytam sie bo sam nie stety nie nabywałem biletu i zdaje mi sie że osoba nabywajaca bilety mnie lekko mówiac wyhu....ła.Czy na bilecie na mecz powinny byc od razu wpisane dane,czy sam mam uzupełnic?prosze o w miare jak naj szybszą odpowiedz bo aż sie we mnie gotuje..............z góry dzieki za pomoc
|
do biletu dostajesz pokwitowniae za przejazd. ja dostalem bilet bez danych. wiec moze nie trzeba ich uzupelniac. sam nie wiem..
|
Mateuusz dzieki za zajebiscie szybką odpowiedz :) a jeżeli nie mam pokwitowania,co wtedy ....................
|
Czy zamontowanie Turbo Sprężarki zwieksza oprócz mocy spalanie? i o ile gdzies? silnik 1,4 75 KM 7L/100km
|
marcinm tego niewiem.moze napisz jutro na gadu ktore jest podane na glownej? bo ja innego pomyslu niemam. albo zapytaj kogos z SKWK to sie orientuje w tych sprawach:)
|
Kamil jestes pewien?.................dzieki za pomoc ,ale w sprawach wyjazdu jestem jak narazie jeszcze zielony:)ale to sie zmieni.........pzdr.
|
no ok .................tylko jednego nie jaże w takim razie do takiego pociagu moze wsiąsc kazdy?? bo kto to sprawdzi?? własnie o to mi chodziło bo myślałem ze przed wsiadaniem chłopaki beda sprawdzac co by nikt przypadkowy tam nie wsiadł............no nic dzieki za pomoc Kamil i Mateuusz pozdr.
|
potrzebuję częstotliwość itp. dane do cyfry+ dla programu TVP sport
|
Jak wysyłać wizytówki w orange? Zależy od telefonu?
|
Ja w Nokii mam opcje -->wyslij wizytówkę
|
ma ktoś z Was dobre ustawienia equalizera do foobar 2000 do hip-hopu? i drugie pytanie czy tam też jest taka opcja jak w winampie gdzie wciskamy J i mamy wybór utworu?
|
Mogęzałożyć internetowe konto dla dorosłych jeżeli 18 lat bd mial dopiero za miesiąc?
|
W jakich sklepach w Galerii Krakowskiej moge kupić w miarę fajne i niedrogie jeansy :D ?
|
Mam debilne pytanie xD
Jak wysłać kilka wiadomości prywatnych na n-k jednocześnie? :P |
Jeśli ktos ma Microsoft Office 2007 na płycie(albo na kompie instalator) to czy mógłby mi wrzucić na dowolnie jaki serwer do plików i wysłać mi link na PW albo wkleic tutaj) plik PubLR.cab który znajduje się w folderze Publisher.pl-pl
Z góry dzięki :) |
_gilardino_ w vertusie są chyba najrozsądniejsze ceny:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl