![]() |
Na PO niech się tłucze Mikulec z Jarochem, na LO to bym wciągnął kogoś do 1 składu, bo Kiakos to szczególnie w defensywie to nie ta para kaloszy. Szkoda że jak już pójdą po gościa z Kotwicy bo nie kupuje mnie ten pomysł za te pieniądze
@pepe72 dość to mało czytelne, lista z TF dużo lepsza https://www.transfermarkt.pl/transfe..._id=6&option=0 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I oczywiście trzeba znać skróty ISO poszczególnych państw. :> |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam wszystkich fanów :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Rozumiem, że moje troskliwie nastawienie jest o kant dupy rozbić. :P |
Drozd ma zajebiście silną psychikę.
|
Zróbcie sobie chłopaki wątek psychiatryczny, a w pozostałych starajmy się dyskutować merytorycznie.
|
Ja wymiękłem, to już jest jakieś wewnętrzne uniwersum które trzeba śledzić 24h na dobę, inaczej nie wiadomo o czym piszą.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
lewy który umie bronić (bo Kiakos nie umie i widać to było już na tym filmiku przed jego transferem co gdzieś tam latał po jutubie) i ze dwóch do środka bo na Biedrzyckiego łamanego przez Urygę z Łasickiem to nie da się już patrzeć oni się nie nadają do tego co chce Kazek grać... na prawej Mikulec z Jarochem to będzie gra na polu minowym od wpadki do wpadki ale żeby tam pojawił się jakiś dobry prawy obrońca to kasy nie mamy (w rezerwach jest Chmiel :lol: ) ps. Ziarko w kadrze na Brugge, ale to nie ta para kaloszy |
Cytat:
|
Cytat:
a grą Ziarki w rezerwach wiadomo, że ten pierwszy gra na lepszych kopaczy, ale jego poziom jest .... mikry |
Cytat:
Cytat:
|
Zarówny z Chrobrego cały czas do wyciągnięcia
|
Rodado na celowniku Rakowa.
Mam nadzieję, że to fake https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...sz-news/248394 |
Cytat:
Chyba, że podasz coś więcej to proszę. |
Cytat:
|
Cytat:
https://transfery.info/aktualnosci/s...-krakow/220627 |
Cytat:
Dalej. Zarobiliśmy już dzięki zdobyciu PP i grze w pucharach bardzo dużo piniendzy, których aktualnie najbardziej nam brakuje. Dochodząc do 4 rundy udowodniliśmy, że potrafimy grać w piłkę, piłkarze nabrali pewności teraz dużo łatwiej będzie im grać w lidze. Dzięki tym sukcesom mamy argument w rozmowach z miastem w temacie opłaty za reklamę, którą bez wątpliwości Krakowowi zapewniamy. Zatrzymaliśmy najważniejszego zawodnika, którego już teraz nikt nie wykupi za czapkę gruszek. (dla opóźnionych, czapka gruszek to przenośnia). Spłacamy długi, które wisiały na nas od czasów Cupiała. Jeżeli uda się wejść do grupy, znowu jak po zdobyciu PP będziemy na ustach całej europy. W porównaniu do sierpnia zeszłego roku jest zdecydowanie lepiej, ale płaczkom to nie w smak bo Królewski to, czy tamto. |
Cytat:
po pierwsze obecnie jest kontuzjowany po drugie Chrobry odrzucił ofertę twierdząc, że a) nie stać nas b) mają inny plan na jego karierę (czytaj: transfer wyżej, a nie do klubu który zakopał się w I lidze) |
Cytat:
Jaka rywalizacja? Jest to samo co rok temu czyli 13-14 chłopa do gry przy ponad 30 osobowej kadrze. Cytat:
Nigdzie nie pisałem, że nie ma chemii. Cytat:
Brednie o tym, ze coś udowodniliśmy czytałem już w maju. Skończyło się blamażem w lidze. Cytat:
Zawdzięczamy to zmianie władzy. Tylko i wyłącznie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Muszą jakoś odreagować. Dziwisz się?:> |
Ja też tych zjebow od wincyj Polaków nie rozumiem. Osobiście od kartek Biedrzyckiego wolałem kartki Eneko w 5 minucie meczu, elektrycznego Ratona w bramce, połamanego Junci bez formy, grubego dupska Omraniego (chociaż było ja czym oko zawiesić jak słabo graliśmy) czy innych bezproduktywnych Hiszpanów.
No a tak to musimy się męczyć i oglądać Wiśle w LK z 7 Polaczkami w składzie. I za to właśnie mnie dupa boli i te kompleksy wychodzą ze z Polakami idzie ok, na pewno nie gorzej niż z Rude i Hiszpanami. Też tak masz Markus? Oj mówię Ci jak mnie te Polaczki w....iają |
Markusiku zjedz pączka z żabki i przestań gwiazdorzyć.
|
Swoją drogą, orientuje się ktoś, ile mógł naprawdę kosztować Bieda-rzycki? TM wycenia go na 300k Euro, kontrakt ze Słoniami miał ważny jeszcze przez rok.
Mniej niż 600--800k PLN na bank nie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl