![]() |
W końcu uwierzyłem w awans. Jeszcze długo nie zapomnę jak redaktor Borek łamiącym głosem poinformował o wyniku meczu w Londynie, później zbliżenie na Pareikę i wspaniała radość. Teraz trzeba spokojnie przepracować zimę, przeprowadzić transfery, chciałbym żebyśmy trafili na Besiktas, Schalke, albo Lazio. Na wiosnę musi być dobrze.
|
Cytat:
A skąd weźmiesz Lazio ?? Ludzie czy Wy w ogóle czytacie co piszecie ... Inny znowu się pyta o rozstawienie ... w 1/16 rozstawienie skoro już w poprzedniej rundzie nie byliśmy rozstawieniu ? Ręce opadają... |
|
Nie ma co się spinać na jakieś "Menczestery" Naszym celem jest trofeum. Najlepszy przeciwnik to najsłabszy przeciwnik.
A co do medialności. To może Polska powinna trafić na Euro 2012 do grupy śmierci? Ależ by było medialnie :foch: |
Szczere gratulacje od kibica Legii dla kibiców Wisły.
Fajnie że obie drużyny pograją na wiosnę, mam jedynie nadzieję że obie trafia na mocnych przeciwników, bo jak odpadać to z przytupem. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
W końcu to do mnie dociera. Po latach Levadii, Karabachów, czy nawet Valareng, w końcu znowu gramy wiosną w pucharach. Niby mieliśmy farta, ale jednak po mojemu ten fart nam się należał. Zagraliśmy 12 spotkań w europejskich pucharach, wygraliśmy osiem. W każdym meczu strzelaliśmy przynajmniej jedną bramkę. Strasznie głupio byłoby z takim bilansem zakończyć europejskie puchary klapą na całej linii - bez grupy LM i wyjścia z grupy LE.
Co dalej? Ja chcę United! Renoma, medialność, a kiedy ich pokonać jak nie teraz - kiedy w Europie grają słabo i puchary najpewniej sobie odpuszczą? Pewnie, że może skończyć się na pogromie. Tak samo pogromem może się skończyć nasze starcie z Anderlechtem, a jednak wysoko przerżnąć z Belgami to obciach. |
Cytat:
Wy chyba w jednym bloku mieszkacie ... Kolejny "znafca" Kilka postów wyżej Ci kolega napisał bilans spotkań: 3-5 z Twente, 2-4 z Fulham, 2-4 z Odense Ani nie wygraliśmy grupy ani nie mamy najlepszego bilansu A o Lazio to chyba słyszeliście że kiedyś taka drużna była w Krakowie ... |
Ale mnie weszło wkurza... strasznie są tendencyjni... Chyba im do głowy nie przyszło, i dalej nie wierzą, że Wisła wygrała 3 mecze w grupie, po jednym z zespołami z Danii, Anglii i Holandii...
Ciekawe jak Legia by zagrała w LE bez Borysiuka (Sobol prawie cała runda), Radovicia (Melikson, wrócił dopiero na ostatni mecz), Rybusa (Małecki 2 miesiące przerwy), Żewłakowa (Chavez co chwile kontuzje, kartki itd.)... a to nie koniec problemów kadrowych. Legii w sumie też bym pogratulował ale za bardzo nie ma czego. Ich grupa była znacznie łatwiejsza, w zasadzie wstyd z niej nie wyjść... Mieli farta w losowaniu jak reprezentacja Polski. |
W pierwszym pucharowym meczu na wiosnę proponuję po szaliczku http://www.ob.dk/fanshop/torklaeder/fantorklaeder.aspx i pomachać Odense oficjalnie :-)) Podobno skrzynka klubu zapchana mailami z Polski.
Ludzie na forach piszą, że wolą Wisłę w pucharach i super było utrzeć nochala pewnym siebie Anglikom. |
Cytat:
Ktos tu napisal, ze chcialby Metalist Charkow ktory bylby w zasiegu. Nazwa moze i troche egzotyczna ale ten klub to w tej chwili trzecia ukrainska sila, jest juz badzo blisko poziomu Dynama czy Shakhtara. Niedawno zreszta wygrali z Shakhtarem w Doniecku. Osobiscie chcialbym jakiegos markowego rywala. W grupie nikogo takiego nie mielismy wiec moze teraz trafimy na klub "z nazwa". Poczynajac od Manchesterow a konczac na Sportingu czy Schalke. Przypomne, ze jutro jest nie tylko losowanie 1/16 ale takze potencjalnych par 1/8. |
Cytat:
http://sport.wp.pl/kat,1754,title,LE...d8fc&_ticrsn=3 |
Ja chcę ponownie Schalke04, już to widze jak srają w pory.
Media niemieckie karmiły by ich sromotną porażką 1-4! |
To pewne, że gramy rewanż na wyjeździe?
PS.Opanujcie się z tymi podziękowaniami dla Odense.. |
Cytat:
Jeżeli coś się zmieniło w tym roku to daj jakieś info... |
Ja bym chciał MC, oni bede mieli wyje... na LE. Skupią się na PL, wiec nie dosyć, że markowy rywal, to jeszcze można coś ugrać.
|
Wisła trafi na City a Legia na United :D
|
Cytat:
|
A drużyny odpadające z LM są rozstawione czy nie? Bo skoro te z pierwszego miejsca są rozstawione, te z drugiego nierozstawione to co z odpadkami z LM?
|
Cytat:
W tym wypadku rozstawienie ManU, ManC, Valencia i Pireus. Reszta nas i Was nie interesuje. Po losowaniu grup, napisałem na SB "no to co widzimy sie na losowaniu 1/16". Szczerze nie sadziłem, ze to sie sprawdzi. Takze ciagnac i liczac na kolejną niespodzianke, to napisze "No to co, widzimy sie na losowaniu 1/4"(rywali w 1/8 tez jutro poznamy) ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio to: Cytat:
|
https://www.facebook.com/odenseboldklub?sk=wall najpiękniejszy filmik ostatnich lat nawet na Facebooku Odense ;)
|
Nie oszukujmy się, każda drużyna Angielska będzie kładła lagę na LE> A jeśli trafimy na MU to szykujcie się na najazd fanów MU z całej Polski. Już dwóch ziomów zapowiada, że na bank pojadą jak polska drużyna na nich trafi... Żeby nie skończyło się nacjonalistycznymi rozruchami!!!:D
|
Cytat:
|
Kibolowi ktory zmiksuje filmik z nasza koncowka meczu i radoscia (np. z filmikiem z komentarzem Borka) i bramka z Londynu stawiam duze piwo. Albo flaszke jak film bedzie dobry :D
Na naszych oczach powstala legenda na miare tej: http://www.youtube.com/watch?v=33qR5XD_5gs ktos wie czy w radiu nie komentowal naszego meczu Zimoch? |
|
United to byłoby coś. City są za silni na dzisiejszą chwilę i nawet grając na pół gwizdka na stojąco by nas pojechali. Ale United w tego nie ma. Dla nich priorytetem jest liga. Do tego grają bez wyrazu. Wiem,że to dziwnie brzmi ale możemy z nimi powalczyć. Jedziemy na takim farcie, że łeb odpada więc nagle czemu mam nie wierzyć w to ,że uda się wyeliminować United?
Gdyby Valcx sprowadził jakiegoś poważnego obrońce i skrzydłowego to byłoby coś. Chociaż z drugiej strony na miejscu Cupiała nie dałbym ani grosza. W sumie tym co ma Moskal wszedł do 1/16 więc po co wzmocnienia tak na logikę:) |
Cytat:
Ktos wie jaka jest premia finansowa za wyjście z grupy? Takowa istnieje? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl