![]() |
Cytat:
|
Realną ocenę transferów zweryfikuje liga. Nie rozumiem po co sprowadzono kolejnego kloca do obrony jeżeli chcemy w zamyśle grać wysokim pressingiem ba w środku pola brakuje zawodników potrafiących zarówno bronić jak i atakować.
|
Bo nie mieliśmy żadnej głębi składu w obronie. Kolejna rzecz to potencjalna możliwość gry trójką w środku. Środkowy obrońca, jako tako doświadczony, był nam bardzo potrzebny.
|
Cytat:
- bo dodajemy sobie centymetry (192) w siłowej, 1 lidze, Biedrzycki jest obecnie naszym najwyższym zawodnikiem w drużynie No i trzeci argument, w zasadzie zaprzeczający tezie. Biedrzycki odpowiadał za wyprowadzanie piłki z obrony, nie jest aż takim klockiem jak Uryga. |
Duda chyba będzie pauzował dłużej więc transfer do środka, w tym transfer młodzieżowca, jaki się jako konieczność teraz.
|
Przecież w środku mamy dwóch młodzieżowców, Kutwę i Dziedzica
|
Cytat:
i 10 śmiechów |
Ja mówię o realnych opcjach do gry. Powyższa dwójka może stanowić ciekawą opcję dla Wisły II.
|
Cytat:
tyle tylko, że podobnie jak z Zarównym oni nie chcą go sprzedawać nam zresztą chłopak który ma 18 lat, gra nierówno, bo takie prawa wieku potrafi zniknąć na 10-15 minut w meczu lub w ogóle się nie pojawić |
Cytat:
|
Na YT Goal.pl, B. Karcz twierdzi, że Rodado może już nie polecieć do Wiednia!
|
Co w tym dziwnego? Serio ktoś liczy, że chłop tu zostanie żeby się użerać z parodystami?
|
Skoro jest dziura w budżecie, to go sprzedamy.
|
Ja liczyłem że pomoże nam realnie powalczyć z Trnawą.
|
Fajnie byłoby się dogadać ze go puszczą po rundach kwalifikacyjnych LE/LK
|
To jest kwestia położenia odpowiednich pieniędzy na stół. O ile śmieszne oferty z Legii i Lecha można było zlać, to jak ktoś położy na stole 800 tys. euro - milion, to przy naszych długach decyzja może być tylko jedna.
@AgresywnyChomik - kto płaci ten wymaga. |
Nie położą kasy na stół z ryzykiem odniesienia kontuzji przez Angela w meczach eliminacyjnych.
Ogromna szkoda, to było serce tej drużyny w zeszłym sezonie, otoczone większym lub mniejszym szrotem. Szkoda, że odchodzi do takiej nijakiej ligi, ale pewnie kontrakt mu to wynagrodzi. Na 100% w jego miejsce przyjdzie ogór (oczywiście w porównaniu z Angelem), więc strata sportowa netto będzie znaczna :( |
Cytat:
no ja też nie :lol: |
oj tam malkontenci, postanowiłem wyręczyć naszego prezesa Jarosława i sam wykorzystałem sztuczną inteligencję, a konkretnie chatgpt i jak widać wybór dokonany przez AI pokrywa się z zakupem którego dokonaliśmy
ja: witam , jakiego piłkarza zaproponowałbyś jako zastępce angelo rodado w Wiśle Kraków, tak aby nie uległ obniżeniu poziom sportowy tego klubu ChatGPT Wybór odpowiedniego zastępcy dla kluczowego napastnika, takiego jak Angelo Rodríguez, to wyzwanie, które wymaga uwzględnienia kilku czynników: styl gry, zdolność do zdobywania bramek, dopasowanie do zespołu oraz budżet klubu. Oto kilka propozycji piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić Wisłę Kraków: Jarosław Niezgoda (Portland Timbers, MLS) - Polski napastnik, który ma doświadczenie zarówno w Ekstraklasie, jak i w MLS. Niezgoda ma umiejętność strzelania bramek i jest dobrze znany z efektywnej gry w polu karnym. Karol Świderski (Charlotte FC, MLS) - Kolejny polski napastnik, który dobrze radzi sobie w MLS. Ma dobre wyczucie gry i potrafi wykorzystywać okazje strzeleckie. Adam Buksa (RC Lens, Ligue 1) - Polski napastnik z doświadczeniem w grze w Europie i MLS. Buksa jest znany ze swojej siły fizycznej, umiejętności gry głową oraz zdolności do zdobywania bramek. Patrick Bamford (Leeds United, Premier League) - Jeśli budżet na to pozwala, Bamford może być doskonałym wyborem. Ma doświadczenie w najwyższych ligach europejskich i umiejętność strzelania goli w trudnych sytuacjach. Fabio Silva (Anderlecht, wypożyczony z Wolverhampton) - Młody i utalentowany napastnik, który może być dostępny na wypożyczenie. Silva ma potencjał, by stać się kluczowym graczem w zespole. Łukasz Zwoliński (Lechia Gdańsk, Ekstraklasa) - Napastnik z doświadczeniem w polskiej lidze, który regularnie zdobywa bramki. Może być bardziej dostępny finansowo dla Wisły. Przy wyborze nowego napastnika ważne jest również, aby rozważyć jego dopasowanie do stylu gry zespołu oraz współpracę z resztą drużyny. Dobrym pomysłem jest także rozważenie młodszych talentów, którzy mogą rozwijać się w Wiśle i stać się wartościowymi graczami w przyszłości. btw śmiesznie troche jakby się okazało że to ChatGPT jest tym zaawansowanym narzędziem z którego korzystamy :) |
Ja bym brał Świderskiego :)
|
Cytat:
|
Kluivert zaleczył kolana, więc może to ostatni dzwonek na niego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:mysli: Wystarczy mieć aspergera, żeby zażądać tytułu analityka tego forum :haha: |
Widzę, że zatrzymanie najlepszego zawodnika schodzi na dalszy plan... :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kto rozpoczął zabawę w piaskownicy w tym wątku po konferencji o godzinie 21:15? |
Cytat:
No bo jak to ocenić? Sportowo super, wiadomo. Finansowo? Cieżko powiedzieć. Okaże się czy (kiedy?) zabraknie nam pieniędzy na bieżącą działalność. Skoro masz lepsze przemyślenia to się nimi podziel. Ja aktualnie czuję euforię, ale i lęk czy nie idziemy all in. Muszę poczekać aż mi naświetlisz temat, skoro jesteś tu i teraz skoncentrowany na tym co najważniejsze. Ja nie wiem jak to ocenić, chociaż może być tak że kolesie z Baku chcieli nam zapłacić pieniędzmi z Monopoly i to pomogło w negocjacjach z Rodado. Ale nie sądzę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl