![]() |
Cytat:
|
Zejdzie jeszcze ze 2 Legionistów i może Jaga w końcu coś ugra w tym meczu .Inaczej będzie 0-0 lub 0-1 dla Legii .
Jeśli Legia w nowym sezonie będzie miała nowego trenera, 3-4 nowych zawodników to może stac się prawdziwą drużyną . Może i nabierze charakteru , m.i. też po takich spotkaniach . Na razie pomimo gry w takim osłabieniu prezentują się naprawde dobrze . |
Przecież Jaga chce ten mecz wygrać na stojąco. To Legia walczy i nawet... atakuje.
|
Cytat:
|
I co juz Jaga dopinguje.......................
|
Jest doping, wyrwali sie z protestu ?
|
1:2 .... masakra
|
Dopingują od 85 minuty, żeby pokazać różnicę ...
|
Ale jaja w bytomiu :o
|
Polonia Bytom - Górnik Zabrze 1:2 - Robert Jeż.
Zapowiada się, że Cracovia zostanie w ekstraklasie na następny sezon... |
Cóż, wygląda na to, że wszystkim zależy, żeby Cracovia została w ekstraklasie.
|
Wielkie brawa dla Górnika. Nie doceniłem ich, zagrali uczciwie.
|
Cytat:
|
Doliczył 4 min strzelili w 95 ,też fajnie...
|
Cytat:
|
Teraz to tylko trzeba liczyć na Arkę
|
Cytat:
wyraźnie podkreśliłem , że w tym składzie nie widze Jagi w pucharach . Zanim znajdą drugiego Grosickiego minie tyle wody w Wiśle , ile my szukaliśmy drugiego Błaszczykowskiego ( czyli raczej długo ) Doping na Jadze budzi respekt .. i robi to zaledwie pare tysięcy osób . Dobrze że chociaz na chwile wyłamali się z protestu który i tak na nikim z rządu nie robi wrażenia ( bo i jak ma robic ) . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ech, ja wiem że Legia broniła się całym składem, ale sytuacjeJaga i tak miała takie, że tylko sobie zawdzięczają brak 3 punktów
|
Dobry wynik. Niestety tylko w Białymstoku ;/
|
Jagiellonia leszcz! :D
|
Jaga nie zasługuje na puchary. 30 minut grając 11 na 9, na tym poziomie - mieli obowiązek to wygrać. Legioniści biegali, a Jaga grała na stojąco.
|
Jaga tyle 100% sytuacji miała i ani jednego gola - albo swietnie bronił Skaba, albo nad poprzeczka lub obok słupka. Jak mozna nie strzelic nawet jednego gola grajac z przewaga 2 zawodnikow. Ale nam taki wynik pasuje
|
Cytat:
I cały czas słychać "Piłka nożna dla kibiców" ... oraz pozdrowienia dla Donalda. |
Legia tym remisem przegrała definitywnie Mistrza :D:D
|
Jagiellonia cieniutko. Mając taką przewagę liczebną. Szkoda. Co do Cracovii to pewnie się utrzyma. Jak nie tak to przy zielonym stoliku.
|
A może już emocjonalnie nie wytrzymali widząc,że piłkarze cisną postanowili ich dopingować ?
|
ZA te dwa mecze u siebie co zagrała ostatnio Polonia Bytom to im sie powinna degradacja z urzędu należeć
Tak zaprzepaścic koncertowo swoje szanse na utrzymanie to naprawde nie kazdy potrafi w przyszłym sezonie znowu beda Derby, jestem pewien na 100%:-/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jagiellonia 33 strzały i tylko 6 celnych. 0 goli. Masakra...
|
Najlepszy jest Przytuła. W lidze + wypowiada sie jakoby dac szanse Maciejowi Skorży, grać tymi piłkarzami jakich ma obecnie, podkreśla że są to Polacy. Brak oleju w głowie lub obiektywizmu. Obniża loty C+.
Mielcarski za to zna sie na rzeczy. cCały skład Legii z trenerem włączanie do wymiany. |
ja tam wolę Derby niż mecze z Polonią B....poza tym parchy dodają kolorytu tej lidze...posprowadzają następne Jarabice i znów będą się pałętać w ogonie tabeli..chętnie jeszcze raz zawitam do kauflanda w przyszłym sezonie (jak donaldinho zezwoli:/ )
|
Cytat:
Jeszcze trzeba liczyć na Arkę. |
No ale mozna powiedziec, ze dzisiaj Skaba odkupil swoje winy bo gdyby nie on w 2-3 sytuacjach to by Legia przegrała. Ten jeden strzał co wyciagnał rece do przodu i złapał pilke (jak Pareiko w meczu z Jagiellonią) - mistrzostwo jak to powiedział Mirek Szymkowiak.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jutro, pojutrze...
Królowie wygrywają... Królowie pierwszą trójkę mają :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl