![]() |
Cytat:
Slabo sie polskim koszem interesuje ale Prokom widząc wieksze mozliwosci (hala,kibice itd) przeniosl zespol z Sopotu do Gdyni,...a w samym Sopocie zostal stary Trefl Sopot. |
dostałem wczoraj mandat za picie piwa w miejscu publicznym, jeżeli go nie zapłacę w ciągu najbliższych 7 dni czekają mnie jakieś konsekwencje? jestem studentem i nie mam żadnych dochodów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki wielkie :) troche techniki i ... :) |
Cytat:
Ofsajd - tak to normalnie ze sprawą będzie cicho jakiś czas, później typ ze skarbówki przyjdzie z wezwaniem do zapłaty, choć czasem jest tak, że w ogóle nie przyjdzie i dadzą ci spokój. Nie masz nic to ci nic nie zrobią, ale jak zaczniesz pracować to ci ściągną z pensji albo ze zwrotu podatku plus koszty (jakieś 10zł). Zapłać, niech się udławią tymi paroma złotymi. |
witam, chciałabym zidentyfikować użytkowniczki tego forum, aby scharakteryzować język jakim się posługują.
Niestety, w profilu użytkowników nie ma określonej płci. szukałam za pomocą form gramatycznych przeglądając różne posty, ale to dość czasochłonne i w pewnym sensie można to nazwać syzyfową pracą. Proszę, więc o podanie (jeżeli o możliwe) nicków dziewczyn, których wypowiedzi mogłabym zanalizować. |
Cytat:
|
Cytat:
|
potrzebne mi takie informacje do części pracy licencjackiej:)
|
potrzebuje znalesc sklep z takimi pierdołkami do smyczek.
np jakiegoś misia małego czy coś, co mógłbym dopiąć do kluczy. orientuje sie ktos gdzie znajde takie akcesria?:> |
Cytat:
Jeśli nie przyjął, to równoznaczne jest to z podważeniem decyzji wydającego mandat, a takich spraw oni nie puszczają, uwierz mi. Za nieprzyjęty mandat ściga Komornik Sądowy a za przyjęty tylko i wyłącznie Urząd Skarbowy taka jest różnica. |
Cytat:
Niech ktoś kumaty mi to wyjaśni! Pozdro |
mógłby ktoś polecić TANIE baseny w Krakowie ?
edit : Dzięki Cinek1906 ale zapomniałem dodać że gdzieś w północnej części Krakowa ;) |
Cytat:
na kurdwanowie:) 9zł normalny na godz;) 7zł ulgowy]; |
dzięki za odpowiedzi :) w najbliższym czasie pewnie go nie zapłace bo nie mam z czego ;P a mandat przyjąłem.
|
nie mogę nigdzie znaleźć pełnej wersji gry Rally Championship 2000.. wie ktoś skąd mogę ściągnąć ?
|
zapoda ktoś link do meczu Wisły z AZS Gorzów w PLKK? wiem,ze to można oglądnąć na sport.tvp.pl ale nie wiem w jakiej zakładce to jest :(
|
|
Cytat:
devilpage.pl |
działa wam strona PT ?
|
Jak to jest ze stłuczkami?
Bo miałem przygodę z jednym dupkiem dziś, zachciało mu się ścigać, koniec końców zajechał mi drogę i... dał po hamulcach, szczęście, że byłem na to przygotowany i wyhamowałem ale nomen omen dotknąłem mu zderzaka, żadnych poważnych obrażeń, zero śladów rys, czy wygięć, u mnie znaczek VW się wygiął, więc sprawa ogólnie do olania, ale z racji tego, że machnąłem na niego ręką i pojechałem do domu to zastanawiam się, czy taki baran może np mając moją rejestrację powymyślać czego to mu nie uszkodziłem i próbować naciąć mnie na naprawę? Czy też mogę się np policji spodziewać, która wpadnie w odwiedziny? Miał ktoś podobny numer? |
Moim zdaniem raczej nie. Policja przeprowadzalaby dochodzenie i nawet jesli on by celowo rozwalil swoje auto z tylu, to zrobiliby ogledziny jednego i drugiego auta, a jesli twoje nie nosiloby znacznych sladow kolizji, to uznaliby, ze cos jest nie tak.
Jak nie masz pogietej blachy, ani porysowanej, to nie powinno byc problemu. Jak gosc nie mial pasazerow/swiadkow w samochodzie, to tez Ci moze skoczyc, bo jest twoje zdanie przeciwko jego zdaniu. |
Czy klub Ministerstwo jest czynny w niedziele? bo bylem z 2tyg temu i byl zamkniety a wyskoczylbym na jakies piwko.
Ew jaki klub, pub polecicie, zeby nie bylo za duzo ludzi i były WYGODNE KANAPY!!! i tani browar ale to warunek nie konieczny;) |
Jechal sam, jakis przedstawiciel pewnie, zaskoczyl mnie tylko przelatujac miedzy mna a autem jadacym z naprzeciwka na zakrecie z podwojna ciagla i strefa wylaczona z ruchu :)
U mnie wymienilem znaczek- 15zl mnie "wypadek" kosztowal, wiec dramatu nie ma chyba... |
Cytat:
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5415 o Poloniach: http://sport.onet.pl/0,1248723,20856...wiadomosc.html |
Witam!
Czy na podstawie napisu da się jakoś skonstruować całą czcionkę? Chodzi o to że mam hasło składające się z paru liter a chciałbym mieć całą czcionkę pisana tym stylem co ten napis ale nie wiem jak się za to zabrać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak jest poprawnie ?
jutro będę kopał ziemniaki czy, jutro będę kopać ziemniaki ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
jest gdzies mozliwosc zobaczenia wczorajszego meczu w necie? chodzi mo dokladnie o sam poczatek?
|
chodzi wam może www.zrzuta.eu ?? bo mi za cholere nie chce się wczytać
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najlepiej to zrób sobie wolne, nie będziesz miał problemu ani z pracą ani z wyborem poprawnej formy :)
|
Mam pytanie odnośnie kamer na skrzyżowaniach w krk:
Wczoraj koło 20 skręcałem z Nowohuckiej w Wielicką, przejeżdżając na "późnym zielonym" i w momencie robienia łuku w lewo coś mi mocno błysnęło po oczach. Tam jest taka oczojebna reklama na jakimś kiosku, która cały czas błyska. Teraz nie wiem czy to ta reklama tak dała po oczach, czy mam się spodziewać listu ze zdjęciem... Miał ktoś tam jakieś przygody? Wiadomo o mandatach ze zdjęć z tego skrzyżowania? |
wg.mnie to na bank reklama:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl