![]() |
Ze strony głównej:
"REGULAMIN KARNETÓW. Ilekroć w regulaminie jest mowa o: „Runda Rozgrywek” należy przez to rozumieć mecze w ramach rozgrywek Ekstraklasy SA rozegrane pomiędzy 15 lipca 2016 roku a 22 grudnia 2016 roku" |
"Mecz 1/4 Pucharu Polski objęty jest karnetem Jesień 2016 i Sezon 2016/17."
Z oficjalnej |
Kurcze, czy naprawdę tak trudno jest wprowadzić możliwość usunięcia zniżki 10 i 15% przy zakupie biletu przez internet, że tyle się z tym pierniczą?
W zamian tego powinna być możliwość wsparcia Akademii symboliczną złotówką lub dwoma złotymi. Taka możliwość kiedyś była, a przecież to czysty zysk dla klubu i Akademii, nawet jak co 10 osoba zrezygnuje ze zniżki i/lub wspomoże Akademię. |
O godzinie 15;15 zostalo rowne 2400 biletow wiecej w sprzedazy w porownaniu do tego co poszlo na meczu z Nieciecza ;) a wiec na Niecieczy bylo 11 347 to teraz na leczna jest 8947 mysle ze ponizej wyniku z Nieciecza nie zejdziemy
|
dla zainteresowanych:
7139 tyle biletow zostalo.... z oficjalnej strony na dostepnosc stadionu... sprzedaz on-line kończymy o 9-00 |
6448 biletów-stan na godz. 13:30
|
Na meczu z Nieciecza licznik zatrzymal sie na 5240 biletow i liczba ludzi na stadionie to 11 347
Dzisiaj na meczu z Łęczna licznik zatrzymal sie na 5058 biletow a liczba ludzi to 10 622 A wiec jak widzimy poszlo 182 bilety wiecej te same otwarte sektory itd od tej samej liczby zaczynala sie sprzedaz a jednak zamiast podac 11 529 my mamy oficjalna 10 622 roznica prawie tysiac ludzi |
Cytat:
|
Tak tak bo Niecieczy bylo u nas tysiac haha
|
A nie wiem ile ich było, ale jakaś różnica z tego wynika.
|
Cytat:
Odpowiem więc ja Po pierwsze kibice gości tu różnica na poziomie 300-400 Po drugie VIPy i skyboxy (Na Termalice były bardziej dobite) Po trzecie sektor szkolny, jego sprzedaż internetowa nie uwzględnia, na Termalice był bardziej zapełniony. Razem daje to pewnie magiczną różnicę. |
Niecieczy bylo max 150 osob ;) Vipow pewnie nie wiecej jak 100 a wiec 250 razem nie wierze zeby w dzieciach bylo 700 osob roznicy ;> Poprostu wydaje mi sie ze klub niepotrzebnie zaniza frekwencje tak jak np na Legii gdzie tez bylo wiecej niz 19 tys
|
Z racji czego klub miałby ZANIŻAĆ frekwencje? :help:
|
Oto różnica sektora szkolnego na meczu z Termalicą i Górnikiem, wg mnie spora:
Wisła Kraków-Termalica https://zapodaj.net/images/c378d81163c84.png http://skwk.pl/images/galeria/2016/j...a/DSC_0197.JPG Wisła Kraków-Górnik Łęczna https://zapodaj.net/images/be2914a0c4550.png |
oficjalna potwierdziła, że karnetowicze będą mieli darmowy wstęp na mecz PP z Lechem
|
Trzeba cisnąc klub aby wreszcie zrobili coś z usprawnieniem sprzedaży biletów przed samym meczem. Wchodziłem na stadion w niedziele jakieś 10 minut przed meczem i kolejka była spora, tak jest praktycznie zawsze. Można oczywiście pisać, że jaki problem zamówić bilet przez neta, ale to nic nie da i problemu nie rozwiązuje. Klub traci pieniądze i potencjalnych nowych fanów. W niedziele pogoda nie była najlepsza a kolejka po bilety była, zapewne pamiętacie jakie były kolejki przed meczami jak było ciepło.
Ludzie piszą na fanpage Wisły ale zero odzewu ze strony klubu. Fajnie jakby klub otworzył jeszcze jeden punkt sprzedaży biletów, mógłby on być czynny przecież tylko w dniach meczowych. Ewentualnie wprowadzanie jakiegoś automatu, jeżeli jest taka możliwość. Coś trzeba zrobić, bo niektórzy wchodzą niekiedy na drugą połowę meczu, już nie wspominając o tych którzy rezygnują z kupna wejściówki po zobaczeniu kolejki. |
Czy karnet sezonowy obejmuje mecze Pucharu Polski?
|
Mecz z amiką tak.
|
Temat "kumatszym być" w dziale ABG jest zamknięty, więc piszę tutaj:
Mam pytanie dotyczące meczów wyjazdowych bez zorganizowanego transportu. Czy w takiej sytuacji, mając kupiony bilet na sektor gości, można sobie ot tak samemu podejść pod bramki i wejść na stadion, jak posiadacz "normalnego" biletu? Wybaczcie jeśli pytanie zabrzmi głupio, byłem ledwie na kilku wyjazdach i zawsze z transportem zorganizowanym. Z góry dzięki |
Cytat:
|
To zależy gdzie. W Kielcach często wypuszczają wszystkie auta z autokarami i ciężko jest się urwać, dopiero zazwyczaj gdzieś za Kielcami można odjechać w bok. Ale np. w Niecieczy/Bielsku/Gliwicach normalnie parkujesz gdzie chcesz, podchodzisz do sektora gościa, a po meczu wychodzisz i odjeżdzasz.
|
Cytat:
Teraz jest szansa ogarnąć cztery ostatnie mecze za jednym zamachem kupując minikarnet. Mecze ligowe w najlepszym możliwym terminie (sobota o 20.30) + puchar w środę. Super opcja dla wszystkich, którzy nie mają karnetu widząc terminarz. Nie ma się jednak co oszukiwać i znowu grono osób będzie czekać do dniu meczu a potem biadolić jaka ta kolejka długa. |
Czy kibice Arki będą obecni na meczu z nami, czy mają jakiś zakaz?
|
Cytat:
|
Arka - zakaz, Lech - zakaz, Lechia - zakaz, żydki - będą.
|
Moglby mi ktos wytlumaczyc dlaczego biletow z pakietu zostalo 10072 a na mecz z Arka 10385;> nie powinno byc tyle samo zajetych miejsc tu i tu?? Jak sie spojzy na sektory to liczba pojawia sie ta sama wiec o co chodzi??a juz widze roznice E15 na Arke 256 miejsc zostalo na pakiecie 56 a wiec 200 roznicy ;) wiec na innych sektorach tez sie moze minimalnie roznic tylko pytanie dlaczego wlasnie wynikaja te roznice :D
|
Jadę w środę na mecz z lechem, chciałbym wyrobić karte kibica i od razu kupic bilety. O której muszę być pod stadionem, żeby się jakoś wyrobić i wejść przed pierwszym gwizdkiem?
P.S: Gdzie zaparkować najlepiej samochodem? |
Parkingi masz pod stadionem po dychu za całość. Wyrobienie karty i zakup biletu to już zależy od ilości ludzi stojących w kolejce. Ale jakieś 3 godziny przed meczem to pasowało by być
|
Ok, dzięki za radę ;)
|
Obowiązuje dalej promocja 5zł za 1 bilet?
|
Cytat:
(10 znaków) |
Widze na meczu z Lechia beda "tlumy" ludzi. Gdzie sie podziali kibice?
|
Najwyraźniej obrazili się.
|
Na to wyglada. Widze ze na derby juz wiecej wejsciowek sie przedalo niz na jutrzejszy mecz. Obrazaja sie na zwykle mecze ale jak zydki czy legla przyjezdzaja to wtedy nie trzeba namawiac do kupna biletu.
|
Bo niektórzy wolą iść na KSW niż na mecz niestety :/
|
ile poszło już biletów na mecz.
|
Cytat:
Skoro pozostało 6387 to znaczy, że poszło 16 391 - 6387 = 10 004 biletów Obawiam się, ze 20 000 możemy między bajki włożyć. Gdybyśmy sprzedali wszystkie bilety teraz wystawione do sprzedaży i jeszcze do tego dodali kibiców z drugiej strony Błoń to wyjdzie niewiele ponad 18000. O ile sprzedamy wszystko to co jest do sprzedania już teraz.... |
Od 9:36 do 13:36 a więc w cztery godziny poszło 571 biletów więc już nie jestem taki kategoryczny, że 20 000 można między bajki włożyć.
Bardzo ciekawy jestem czy takie tempo utrzyma się w ciągu dnia i czy za 8 godzin sprzeda się kolejne tysiąc biletów... Jeśli tak to tempo 1500 biletów dziennie x 5 +2500 w dniu meczowym da nam 10 000 biletów, które dodane do już sprzedanych 10 000 dadzą te 20 000 |
Szedłem koło 12 obok stadionu, ludzie stali po bilety w sporej ilości, 4 kasy otwarte chyba.
|
A ta kolejka mieściła się w środku?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl