![]() |
Gra ktoś w William Hill? Jeżeli tak to proszę o PW
|
orientuje sie ktos jak wyglada procedura odzyskania zagubionego PINu w bzwbk ?
|
Orientuje się ktoś w kibicowskich klimatach w Bułgarii? Jeżeli tak to bym prosił o jakieś informacje kto tam jest najlepszy, skąd są te kluby itp... :) z góry dzięki
|
Istnieje możliwość podłączenia na jednej antenie na Twin Konwerterze canal + oraz telewizji N?
|
Ja stoi Wiślacki Projekt Rapowy? Będzie można posłuchać w te wakacje?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w Bułgarii najlepsze ekipy to Levski Sofia i CSKA Sofia co zresztą widać po fotkach w TMK plus:)
|
wie ktoś skąd moge ściągnąć cały mecz Wisły z Cracovią z 2005roku? dokładnej daty nie pamiętam ale napewno na tym meczu była oprawa "W Społeczeństwie Sardynek Wolimy Być Rekinami".
|
Szybka sprawa. Spontaniczny wyjazd nad morze. Polecacie jakies konkretne miejsce ? Bardzo proszę o pomoc.
|
ja z autopsji polecam Białogórę,jeszcze nie tak rozreklamowana jak niektóre kurorty,bardzo szeroka plaża,dużo miejsc do wychodzenia wieczorem
|
Cytat:
|
Witam. Czy wiem ktos może jak można podzielic rysunek albo obraz na kolory w photoshopie? Chodzi mi zeby kazdy jakby kolor z rysunka byl osobo. Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Przepraszam za błąd. Chodzi mi o to zeby podzielic dany rysunek na odrebne kolory. Np. Bialy osobno, niebieski osobno, złoty osobno.Zeby kazdy byl w innej zakładce. Wie ktoz moze jak to sie robi w photoshopie albo jakims innym programie?
|
nie chodzi o błąd - tylko o to żeby normalny człowiek to zrozumiał, ale czekaj... masz obrazek i gdzie chcesz mieć te kolory zakładki? na tymże obrazku?!
pomogłabym ale nadal nie mogę skumać :) edyta: rozumiem - tak mi się wydaje, ja niestety nie pomogę - ale mam nadzieję że wyjaśnienie przyczyni się do tego że ktoś i owszem :D |
Chciałbym miec kazdy kolor w osobny pliku czy obrazu. Zeby np. obramówka w kolorze niebieskim byla w innym pliku. Rozumiesz juz?
|
Po ilu nieodebranych awizach list jest odsyłany do nadawcy ?
|
Na kiedy zaplanowana jest inauguracja sezonu ??
|
Cytat:
10 znaków |
a ja z doświadczenia wiem że to nie do końca chodzi po ilu awizach ale po ilu dniach - nie chcę skłamać ale raz nie zdążyłam oderać listu - i chyba jakoś po 7 dniach wrócił do nadawcy ... a awiz miałam 3 (bo mam upierdliwego listonosza)
|
Obiło mi się o uszy że kiedyś była przyśpiewka na starozakonnych na bazie tego kawałku:
The White Stripes - Seven Nation Army Ma to ktoś może gdzieś w formie mp3 albo linka do youtuba? |
Cytat:
|
niemożliwe! :P to bo paczuszka z allegro była - pamiętam bo musiałam dopłacić Pani za kolejną przesyłke ;> no chyba że poszłam w tango na 14 dni i nie pamietam ... :D
|
Dostałem 2 awiza i po 10 dniach odebrałem list dopiero (dzisiaj rano), więc co najmniej 10 dni może leżeć ;)
|
Cytat:
|
teoretycznie na ostatni weekend lipca, a w praktyce to będzie burdel i wystartujemy pod koniec sierpnia :D
|
Jest problem ,
gra mi winamp , czasem chodzi nawet pare godzin i wszystko jest ok, nie ma znaczenia czy wlaczona jest jakas gra czy inna aplikacja w tym czasie, ale czesto zdarza sie , ze winamp gra i nagla zaczyna sie buczenie . http://www.youtube.com/watch?v=vUvgzAGjQiY ( :) ) probowalem sam rozwiazac problem , nowe sterowniki / Sound Blaster Audigy / , najnowsza wersja winampa , nic nie pomoglo , ktos wie dlaczego tak sie dzieje ? |
może to wina głośników ?:> Są to normalne głośniki czy pod PC ?
|
glosniki Geniusa pod PC , ale napewno to nie jest wina glosnikow, bo jak wylacze winampa i np gre jakas to jest po problemie .
po cichu mysle ze to jeszcze gdzies blad winampa ze sprzega sie z jakas aplikacja, ale tez niezawsze i tu jest pies pogrzebany |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl