![]() |
Jeśli Legia dzisiaj wygra z Jagą, to już dzisiaj mamy mistrza?
|
Nie
12345 |
Eeee, tak oglądam ten mecz Jagi i powiedzcie mi kogo zainteresuje ten pseudoprotest, gdyby nie to że wiem że to ma być niby protest to bym po prostu stwierdził że kibicom po prostu nie zależy na zorganizowanym dopingu i tyle. Jak ktos mysli że to ma ruszyć kogokolwiek z boku a co dopiero w rządzie to ma naprawdę wyolbrzymione oczekiwania. Cieszę się że SKWK nie przyłączyło się do tej farsy i w niedzielę pokażemy klasę :)
|
Jak będzie remis i przy naszym zwycięstwie mamy mistrzostwo
|
Naprawdę niezłe 45 minut. Sporo walki, choć też wiele głupich fauli. Jest nerwowo, raczej oba zespoły nie skończą meczu w komplecie.
Legia gra naprawdę nieźle pressingiem, tyle że na razie nie stworzyła zbyt wiele sytuacji. Jaga miała dwie setki i powinna w tym meczu prowadzić. Ta druga sytuacja Ormianina to po prostu mistrzostwo świata:shock: |
Tego się oglądać nie da. Z kibicami, to przynajmniej wydaje się, że takie widowisko cokolwiek wygląda... ale teraz. Jezu.
Cytat:
|
Borysiuk dostał kartkę. Nie zagra.
|
Cytat:
|
No to Ivica Vrdoljak dostaje czerwona kartke i w meczu z nami nie zagra
|
No nic za tydzień bez Vrdoljaka, Borysiuka, Choto i Astiza.
|
Ciekawe jak Skorża ustawi obrone ;)
|
Obronę i środek pomocy.
|
Jeszcze tylko brakuje Wawrzyniaka żółtej do kompletu :)
|
Cytat:
czechowi ktoś chyba nie powiedział że ma bramki nie strzelić |
Jak tak dalej pójdzie to zagramy z Młodą Legią za tydzień ;>
EDIT: :D A Radovicowi też się zbiera ;) |
My tu gadu, gadu a ex-Wiślak Magiera strzela bramkę na 1:0 dla Górnika w meczu z Polonią Bytom.
Z przebiegu spotkania Górnik nie zasłużył na tą bramkę. Liga się nieciekawie układa, w dole tabeli :/ |
Niestety Polonia 0:1
|
Borysiuk druga żółta. Legia w 9 heh
|
Górnik prowadzi w Bytomiu! Polonia chyba poleci...
|
jeszcze borysiuk czerwona . . . ;)
|
Teraz Jagiellonia musiałaby okazać się ostatnim frajerem, żeby nie wykorzystać tej okazji.
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, że min. dwóch z nich wyleci na mecz z Legią. Ale może i wylecieć pięciu, byle tylko wygrać te derby!! A mecz Legia - Wisła będzie potraktowany jako dwa mecze - ekstraklasa i ME :) |
Dokładnie,jak wygramy to może i 5 wyleciec ;) mistrza wtedy mamy i gramy ME w stolycy :)
Rybus wszedl tez jest zagrozony żółta :) |
Od nas to najważniejsze, żeby Cikos nie dostał kartki, bez reszty jakoś sobie poradzimy.
|
Niestety z trojki :Arka, Polonia B. ,pejsy graja najlepiej i sie utrzymaja...:-/:-/
|
Miło by było wygrać za tydzień przy pełnych trybunach na Legii. Chociaż jak otworzą stadion to kompletu pewnie i tak nie będzie przy obecnej sytuacji.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
PS. Legia wstawiła przegubowiec :) |
zdobywając Majstra z Cracovią obawiałbym sie o forme naszych pilkarzy w mecz z Legią ... już raz zagralismy tam jako świezo upieczony mistrz ....
|
Cytat:
|
Żytko z rzutu karnego na 1:1.
Polonia, Jeszcze jeden! |
Sędzia powiedział Radovicowi, że zagracie w 9. Ciekawe, czy teraz powie, że zagracie w 8 :P
Lubię takie spotkania. |
Brawo Polonia!
|
Jeśli Jaga nie może sobie pozwolić z rozbitą Legią grającą w 9 to nie wiem co oni chcą ugrać w pucharach . Niech mi ktoś wytłumaczy po co grając 11 na 9 zostają 4 piłkarzami z tyłu ???
Z jednej strony za rewelacyjną jesien należy im się miejsce w pierwszej 3, ale osobiście nie widzę tej drużyny w el. LE . Nie w takim składzie , nie na placu budowy i nie kosztem Lechii i Śląska ;p |
Cytat:
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ii_183919.html |
Cytat:
|
Jaga gra strasznie asekuracyjnie, a w ataku wali głową w mur. Na razie wygląda na to, że Legia może wytrzymać do końca.
|
Ciekawe czy Skaba znowu jakiegoś babola puści.
|
Cytat:
Polonia, jeszcze jeden gol i będzie pięknie! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl