![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Problem w tym, ze wielu ludzi jak nie dostanie biletu na E to nie pojdzie na C i nie przyjdzie w ogole... ja nie rozumiem takiej polityki...
Dla piknika C to gorszy widok i młyn... a roznice cen dla klubu juz pomijam |
Przede wszystkim młyn i jego polityka! Nie każdego cieszy wizja, że może stać z podniesionym niebieskim kartonikiem, który potem ukaże mu się na powtórce w telewizji jako fragment literki "R"...
|
Ktoś napisał, że może klub nie ogarnął i zgłosił zbyt mała ilość osób na imprezę masową stąd zablokowane miejsca? Innej wymówki nie widzę, z tym C to ktoś puścił farmazon, który się przyjął... są jeszcze A, G, jakoś tam nie ruszyło.
Jeśli się tylko zmieni sytuacja i otworzą E to może dojść do przeciążenia serwera... |
Na A23 macie jeszcze ponad 70 wolnych miejsc, na A11 prawie 30.
Widok jak z E21 lub E11 więc kupujcie śmiało. |
Cytat:
|
Na C2/3/4 zostało 500 biletów.
|
to takie małe podsumowanie z mojej strony - częściowo powtórzenie innych postów
19.09 12:00 9099 15:30 8726 20.09 8:20 8006 10:00 7953 11:00 7890 13:00 7539 14:00 7315 15:00 7149 15:30 7073 17:30 6666 :) 20:00 6275 21.09 (*09:00 - 10 552) 08:30 6025 10:00 5955 10:30 5935 11:30 5765 12:00 5600 13:00 5395 14:00 5175 16:30 4666 22:30 3699 *20:00 12 547 22.09 07:00 3615 08:30 3585 09,30 3545 10:00 3520 (*13423) 10:30 3507 11:00 3460 12:00 3250 13:00 3040 14:00 2800 15:00 2660 (otwarty nowy sektor / zwrot jakiś biletów??) 15,30 2530 17:30 1996 19:00 1460 (*14 902) 21:30 1200 22:00 1170 23.09 08:00 1087 Wychodzi na to, że około 19 - 20 wczoraj Klub popełnił wieelki błąd nie odblokowując innych sektorów przy zakupie przez internet. Pewnie straciliśmy około 500 klientów... Zakładając że jest to piątek i: 1. niektórzy nie będą w stanie być przy stadionie wcześniej niż około 19:00 2. Sprzedaż przez internet do 14:00, a niektórzy nie mają tak fajnie w pracy że mogą jak ja odświeżać bilety.wisla.krakow.pl co 10 minut, nie mówiąc o kupnie biletu ;) Możemy spodziewać się oblężenia kas, niestety pewnie dla połowy ze skutkiem negatywnym, a w związku z tym nie przekroczymy 20 000. Obym się mylił. P.S: Dziwne to zachowanie Klubu, gdyby to był błąd systemu zrobiliby to w nocy w najgorszym razie. Nawet Rzecznik nabrał wody w usta a to oznacza, że coś jest na rzeczy. Żadne logiczne wytłumaczenie mi nie przychodzi do głowy, szczególnie że boki E były otwarte w sprzedaży w kasach. |
Zostało +/- 1000 biletów, co oznacza, że na 99% te bilety zostaną wyprzedane do 20:30. Jeżeli klub nie otworzy nowych sektorów oprócz E11, to co? Ludzie nie wejdą na mecz? :D
|
Zostało z 10 razy więcej.
Nie sugeruj się tą liczbą na bilety.wislakrakow.pl bo jest dużo sektorów zamkniętych. Tak samo całe te wyliczanki powyżej od których głowa boli można wsadzić w dupę |
Cytat:
|
logiczne, że jak zostaną wyprzedane na sektory które są otwarte to otworzą kolejne, bez obaw, dla nikogo biletów nie zabraknie
|
Jak zostało pinć biletów to już dawno powinny być otwierane kolejne sektory, a nei czekać jak będzie ZERO... Pisze o sprzedaży przez net...
|
Jeden z kibiców napisał na profilu Wisły Kraków (FB), że bilety na inne sektory są dostępne, ale tylko w kasach.
|
Cytat:
|
Ile biletów poszło na obecną godz?
|
Ciężko powiedzieć, bo przecież bilety są sprzedawane na inne sektory niż te, które są dostępne na stronie z biletami.
|
To jest śmieszne i klub ponownie się ośmieszył nie włączając do sprzedaży internetowej dodatkowych sektorów.
Widocznie osoby obecnie decyzyjne na siłę chcą zapchać choć trochę C, nawet kosztem mniejszych wpływów z biletów. |
W takim razie dlaczego od początku nie było otwarte wyłącznie samo C???
|
A może poprostu klub nie chce płacić dodatkowych kosztów za "ochronę" na sektorach na których może być mało ludzi.,....
Ludzie sprzedaż trwała 3 tygodnie i każdy mógł sobie wybrać miejsce na trybunie gdzie chciał. Zbliża się mecz i wszyscy dzień przed dopiero o tym sobie przypominają,a wtedy jest lament i płacz! |
Cytat:
W kasach sprzedają C1 i C5 kiedy na necie owe sektory są zamknięte i tu sprzedają resztki C2,C3,C4. Zresztą, kto nie chce ten i tak nie kupi biletu na C. |
Wy serio ....a wierzycie w to , że specjalnie wylączyli ze sprzedaży int. zeby na C sprzedać? Jebnijcie się porządnie w łeb.....
|
hahhaha na pewno WSH zamyka sektory żeby młyn zapewnic XD A na kolejny mecz pewnie po rynku bedą ludzi łapać i kazywać im kupować bilety na młyn XD
Ludzie ogarnijcie du*y bo naprawde to co wypisujecie to aż wstyd dla ABG. Już wole widzieć taki młyn jak teraz. Przynajmniej widać kto jest za Wisłą, a kto chodził Wisłe dopingować dla Lechii czy ślaska... Teraz przynajmniej sami Wiślacy na młynie. |
Cytat:
|
Frank-wierze bardziej niż w to, że ktoś kto nie chodzi na mecz (bo zerwano "zgode" ze slaskiem) jest Wiślakiem. Teraz na młynie są osoby które kibicują Wiśle, a nie zgodom. Ktoś kto nie wspiera drużyny, bo zmienily sie zgody, jest frajerem nie kibicem. WISŁA PONAD WSZYSTKO. A płaczki dalej na fb tęsknią za swoją koleżanką z lublina/wrocłąwia. Od kilku lat czekałem na koniec tej zgody i wreszcie się doczekałem.
|
Cytat:
Jeden drugiego nakreca i robi sie napieta atmosfera jak baranie jaja. Na stadionie nikt prawie nie siedzi na biletowym miejscu ale oni juz wiedza, ze to specjalnie blokowane sa sektory. Oczywiscie stracilismy wielu kibicow, bo od kasy odeszli z kwitkiem, gdyz jak barany chcieli siedziec tam gdzie zamkniety sektor. O nie! kvrwa! Tak sie klinta nie traktuje, nic dziwnego ze ida do konkruncji! Acha , niewiem czy wiecie, ale misiek otworzyl masarnie w piwnicy TSW. Bija karmione sterydami swiniaki i PF kreci tam slunskie kielbasy meczowe...cala wasza kasa idzie w palnik lub na wspolne dupy :D |
Dajcie już spokój z tymi zgodami.
Wolę umrzeć stojąc niż żyć na kolanach. Te zgody to takie były że trzeba było im wiecznie rów lizać. Ileż to było lamentów jak Lechia albo Śląsk przyjeżdżali i więcej było dopingu na zgodę niż na Wisłę w Krakowie?? Jakbym był kibicem Lechii to bym chodził na Lechię. Skończcie już .......ić bo marnujecie klawiatury. Zgody są dla chłopców i ja się tym nie przejmuję. Na Wisłę chodzę i nigdy na Wiśle nie zarobiłem w palnik kibicując swojemu klubowi. Wisła mnie interesuje. Reszta klubów ma swoich kibiców, a że tacy kibice innych klubów chodzą też na Wisłę to jest ich problem a nie Wisły. Jak się komuś dom rodzinny nie podoba to się wynosi!! |
Z innej beczki:
Wie ktoś może ile kosztuje wynajęcie skyboxa na 1 mecz ? |
Cytat:
tel.: +48 724 997 994 e-mail: [email protected] Biuro Prasowe Wisły Kraków SA |
Pany czy kk ma jakis swój numer?bo ukradli mi dokumenty wraz z kk. Czy jest możliwość wyrobienia nowej przez internet, zakupienia na nią biletu i odbioru w dniu meczu?Czy muszę odebrać kk i dopiero zakupić bilet?
|
Odnawiasz poprostu przez neta. Gdy bedzie aktywna kupujesz na nia bilet i mozesz spokojnie bez kolejek odebrac w dniu meczu. Wiem bo przed meczem z legia mialem ten problem. Obawialem sie kolejek ale poszlo raz dwa.
|
O to mi chodziło, dzięki:)
|
Pytanie.. czy mecze PP zawierają się w karnecie sezonowym? Dawno nie graliśmy meczu PP u nas i nie pamiętam jak to było dawniej.
|
Dawniej PP był wliczony w karnet. W obecnej sytuacji klubu wolałbym jednak zakup biletu.
|
a karnet jesienny obejmuje mecze do konca tego roku?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl