![]() |
Rzygać się chce jak się widzi jak niektórzy ludzie potrafią się zeszmacić i jak nisko upaść dla paru srebrników http://ocdn.eu/images/pulscms/ZWQ7MD...a23399e087.jpg
|
nie no, Żuraw dobrze się prezentuje, skoro politycy sa jacy są to chociaż niech jakoś wyglądają, i tak nic nie ma z ich "pracy" to niech lepiej taki Żuraw sie nachapie niż kolejny blady hooy
|
Jak to maciuś mówił "miller to Mourinho polskiej polityki"... wstyd i żenada.
Cytat:
|
ale tak jest :)
nachapanie się z koryta następuje za przyzwoleniem narodu :)) Kariera Nikosia Dyzmy najlepiej obrazuje sytuacje w naszym kraju |
Dwóch Dyzmów w jednym klubie... My to mamy szczęście.
|
Borek wyćwierkał, że Stolarskim jest zainteresowane Juve i w środe mają przedstawić Lechii ofertę.
|
Cytat:
|
Tej kasy będzie napewno niewiele, ale to nie Lechia nas wyjebała a Stolarski któremu odbiło że nie powinien siedzieć w polskim klubie a super europejskim
|
A Wy ciągle myślicie że faktycznie Juve kupi gościa co od sierpnia zagrał może 120 minut ...
Chyba że za paczkę fajek ale to nie mamy co gadać że ktoś nas zrobił w bambuko :) |
Brzmi zaskakująco, ale mimo wszystko Borek to wiarygodny dziennikarz.
|
Ok, może wiarygodny, ale nie rozumiem dlaczego nagle Juve miałoby brać gościa teraz, kiedy ma podpisany kontrakt i trzeba zapłacić za niego. Juventus mógł go wziąć od Wisły za darmo, Stolar wtedy w miarę grał regularnie i można było go zobaczyć, a odkąd poszedł do Lechii to nie za wiele grał, więc na jakiej podstawie Włosi mają się na niego zdecydować akurat teraz. Nie jest tajemnicą że miał propozycję z Niemiec, ale temat upadł, bo chłopak nie chciał iść za granice ale ograć się w Polsce, to niech mi ktoś wytłumaczy jak bardzo się nagrał żeby podnieść swoje skille?
|
Filoo, a Ty gdybyś do wyboru miał siedzenie na ławce w Polsce, a siedzenie na ławce we Włoszech, to co byś wybrał ? :)
|
tyle, że on w we Włoszech siedziałby na ławce, ale w rezerwach. Nawet nie wiadomo czy w rezerwach w meczowej 18 by sie łapał
|
@DeadOrAlive
Nie chodzi o wybór Ławki tu czy tam, ale chodzi o wybór jaki podejmuje Juve. Nie wydaje mi się by Juventus i jego menedżer Antonio Conte chcieli kupić chłopaka z Polski, który niezbyt wiele gra i umieścić go na ławce. Raczej związane jest to z jakimiś układami menedżerów i propozycją współwłasności... jak to we Włoszech. |
|
|
Cytat:
|
Całkiem ciekawy wywiad z Tomaszem Dziubińskim:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...isly,id,t.html |
Halo!
Tu piszemy o byłych.... Wiecie to taki ktoś, kto kiedyś u nas grał, a teraz już nie gra. Nie jakiś szwajcarski napastnik, ktorego ktoś ponoć chce ściągnąć... |
oj Framat, Framat a Daniela "grałem w Bayernie" Sikorskiego to ty znasz :D ?
|
a to sorry.... ale poszły tez posty o Kluivertach i Tristanach.... a oni to chyba już u nas nie grali?
|
Cytat:
To miał być żart choć z Bednarzem nigdy nic nie wiadomo... |
Andrzej Iwan ma oferte pracy w Lechii jako scout/ szef scoutingu
|
Miałem nadzieję, że jak wywalą łysego to przyjdzie za legioniste do nas Iwan. Facet, Wiślak z krwi i kości który ma jaja. achh.. jebana nadzieja
|
Cytat:
|
No cóż kiedyś Iwan był już w Wiśle zatrudniony nie pamiętasz jak się skończyło. To że ktoś ma Wisłę w sercu nie zawsze znaczy że powinien być zatrudniony w Wiśle. Ty na pewno też jesteś wiślakiem z krwi i kości i nie umniejszając Ci raczej chyba nie starałbyś się o stanowisko trenera czy prezesa
|
Cytat:
Gorszy bym nie był a przynajmniej nie ma we mnie nic z kutasa... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl