![]() |
Proszę o zamieszczenie projekt flagi\ szala NIEOBLICZALNI.
|
http://www.youtube.com/watch?v=ei5lX...eature=related
Co to za piosenka ? Ma ktoś może ją w formacie mp3? |
*WzT* -> http://www.vidtomp3.com/ to ci się może przydać ;)
A ja mam pytanie takie (odnośnie czasu w USA i u nas) jeśli mi pisze, że mecz się odbędzie o 9.00 czy 5.00 czy też 10.30 [itd] to która jest to godzina u nas w Polsce? Generalnie to ile jest różnicy i czy te kilka godzin [czy ile] dodaje czy odejmuje od ichniego czasu? Może trochę zagmatwałam raczej prosta sprawę, ale nie pamiętam tego ;) |
Cytat:
|
Ma ktos z Was konto na torrenty.org? Od 2 dni po zalogowaniu nie dziala opcja wyszukaj. Wyskakuje jakis blad. Po za tym wszystko dziala jak zwykle. Tez tak macie? Dzieki za odp.
|
czy da sie na swojej stronie stworzyc livescore? mam na stronie tylko odnosniki do innych livescorow a chcialbym zeby u mnie to bylo na mojej stronie. Jak jest z tym? jest to dostepne dla zwtklych smirtelnikow?
|
Cytat:
|
Poszukuję tytułu filmu.
A więc tak: pewna para wyjechała na weekend nad jezioro, tam byli prześladowani przez grupkę miejscowych dzieciaków. Przypadkowo zabili psa jednego z nich, później tamci postanowili się zemścić i zaczęła się krwawa akcja :) Wiem, że opis mało szczegółowy ale nie pamiętam nic więcej. Mam nadzieję, że ktoś skojarzy. Edit: Tak, to Eden Lake. Dzięki David. |
Eden Lake?
|
Tak Eden Lake. Jeden z lepszych thrillerów/horrorów tamtego roku.
|
Drodzy koledzy i koleżanki. Mam dwa pytania:
1. Gdzie w Krk można kupić race/flary po rozsadnej cenie? 2. Poszukuje linka do filmu pt. Zabić sędziego - rapidshare odpada Pomoże ktoś? :D |
Jaka nokie reklamowali w plusie że ma zajebiście trzymającą baterię?
DZIĘKI WIELKIE WEST! |
Cytat:
STREFY CZASOWE W USA: * Eastern Standard Time (EST): UTC-5 - np. Boston, Nowy Jork, Filadelfia, Waszyngton, Floryda * Central Standard Time (CST): UTC-6 - np. Chicago, Texas * Mountain Standard Time (MST): UTC-7 - np. Arizona, Utah, Kolorado * Pacific Standard Time (PST): UTC-8 - np. Nevada, Kalifornia, Seattle * Alaska Standard Time (AKST): UTC-9 * Hawaii-Aleutian Standard Time (lub Hawaii Standard Time HST) (HAST): UTC-10 * Atlantic Standard Time (AST): UTC-4 - Puerto Rico i U.S. Virgin Islands. * Samoa Standard Time (SST): UTC-11 - American Samoa. * Chamorro Standard Time (ChST): UTC+10 - Guam i Northern Mariana Islands. Przykładowo: Warszawa - 13:50 Nowy Jork - 7:50 Los Angeles - 4:50 Alaska - 2:50 Chicago - 6:50 |
Cytat:
http://www.symbianos.pl/co-nowego/52...owaniu-baterii |
Cytat:
|
Czy zna ktoś jakiś program, albo ma jakiś sposób, jak zmienić rozszerzenie pliku muzycznego .asf na .mp3??
Dzięki wielkie born2b3k. |
Cytat:
http://www.wma-mp3.net/convert-asf-to-mp3.htm |
Cytat:
|
Jak tam natężenie ruchu w związku z otwarciem Bonarki, są jakieś znaczące utrudnienia? Da się tam bez problemów dojechać?
|
Jaka jest propozycja rządu odnośnie składek emerytalnych??
Ni musi być konkretna odp, nie pogardzę, też konkretnymi stronami na których szukać odp. Jest mi to potrzebne na przedsiębiorczość. |
ma ktoś wolne miejsce w aucie na jutrzejszy mecz? priv jak coś
|
Mogę zwrócić w MediaMartk, Empku takie gadżety jak odtwarzacz mp3, słuchawki bez podania przyczyny? (W Saturnie powiedzieli, że nie ma takiej opcji, jedynie wymiana, co mnie trochę zdziwiło, myślałem, że jest 10 dni na oddanie zakupu...)
|
Mam pytanie do osób, które wygrały nagrody w konkursie EA Sport i TWSD.
Otrzymaliście już wszyscy nagrody?? Ja od tego czasu jak otrzymałem wiadomość z info że wygrałem ponad miesiąc temu do tej pory nie dostałem |
siema,
gdzie w krk kupię sprzęt AGD typu "wyciskarka do cytrusów"? jak najtańszy oczywiście :) |
Cytat:
|
nie działa
|
Był ktoś dziś na otwarciu Bonarki?
Interesuje mnie po ile PB95 na stacji Auchana? |
Byłem. 3.90 coś jeśli dobrze pamiętam.
|
Cytat:
|
Dzięki za info.
Tak jak myślałem i się nie zawiodłem, że będzie poniżej 4 zeta :D |
poszukuje link na YT do pana'ostatecznie i definitywnie' z Milionerów ;P
|
Cytat:
|
Pomożecie mi znaleźć kilka największych polskich klubów piłkarskich, założonych w latach 1911-1920?
Legia, Polonia, Ruch... Coś jeszcze? Z góry dzięki za pomoc. |
Podrzuci ktoś wzór pisma o wypowiedzenie umowy z CYFRĄ+?
najlepiej na maila [email protected] z gory dzieki!!! |
Cytat:
|
Cytat:
nie ma czegos takiego,wysylasz poleconym listem na adres skrzynki pocztowej w wwa pismo ze wypowiadasz umowe z dniem tym i tym (przy wpisywaniu swoich danych wpisze nr abonenta),pozniej zdajesz dekoder pilot karte itp w placowce np.powstancow,kalwaryjska.(wez sobie potwierdzenie ze zdales i jest ok) Jesli nie oddasz zaplacisz kare . Pozdrawiam |
Podłączał ktoś sobie szeregowo żarówki halogenowe w listwie własnej roboty? Potrzebuję połączyć około 6-8 żarówek halogenowych szeregowo na listwie około 3,5 metrowej. Zastanawiam się jak to rozwiązać samemu bo kupować drogich "sklepowych" listw które w dodatku będą za krótkie, nie zamierzam. Może są jakieś gotowe zestawy, które samemu jakoś można dostosować?
|
Czy komputer może mulić przez to że chodzi od piątku bez przerwy ?
|
Czy wiecie co może być nie tak, telewizor LCD nie widzi w ogole pendrivea ktorego widza komputery..?
inne pendrivy sa odczytywane normalnie:/ Dzieki |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl