![]() |
Cytat:
|
Znalazl ktos jakis skrot?
|
Brawa dla Maora , oby mu się wiodło jak najlepiej w kadrze Izraela.
|
|
Maor niech gra u nas do końca kariery :D to jest diament poprostu ! :)
|
Cytat:
|
W sumie te gole Maora trochę przyfarcone, ale to nieważne :) Niech się chłopak rozwija i gra możliwie najdłużej u nas, choć obawiam się, że już w zimowym okienku możemy go stracić.
|
Heh pierwsza bramka to raczej samobój a karnego strzelił jak z Litexem. Bramkarz prawie obronił. Tak czy siak: brawo Maor!!!
|
Tylko nie popadajmy w Maoromanie:-D
Mhaifa jak tu jeszcze zaglądasz - czekamy na szerszą relację. Jak zagrał, jakie komentarze itd. |
to teraz czekamy na relacje kolegi MHaifa o komentarzach w Izrealu po tym co Maor pokazał :)
|
Andraž Kirm wystąpił w reprezentacji Słowenii w zremisowanym bezbramkowo towarzyskim meczu z Belgią. Pomocnik krakowskiej Wisły przebywał na boisku do 77. minuty, kiedy zmienił go Dare Vršič.
|
Cytat:
Poza tym, piłka po strzale Meliksona zmierzała w światło bramki, a to że był rykoszet od obrońcy niczego nie zmienia. Bramka prawidłowo przypisana Maorowi. Samobój byłby, gdyby piłka nie zmierzała w światło bramki. |
Melikson jak tak dalej będzie strzelał cały czas w lewą stronę, to w końcu któryś bramkarz go wyłapie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Stan umie tak dobrze negocjować w trakcie sprzedaży jak dobrze negocjuje w trakcie kupna :) |
Cieszy niezmiernie że Maor wystąpił w tym meczu. W końcu trener izraelski na Niego postawił, a ten na dodatek strzelił dwa gole. Tak jak i wielu z Was chciałbym żeby temat gry Maora w naszej międzynarodowej reprezentacji został definitywnie zakończony. Miejsce Meliksona jest w Wisełce a dopiero później w błękitno-białych barwach (i nie w żadnych innych).
Szkoda Sergieja...wyciągał dziś aż trzy razy :( |
Cytat:
|
Po sezonie to za długo. Możemy nie awansować do pucharów i każdy o nim zapomni. Zreszta jakaś kontuzja w trakcie sezonu czy słabsze momenty, za duże ryzyko.
Dzisiejsza sytuacja Maora przypomina mi Małyszomanię i należy to wykorzystać, zaraz po pucharach. Dobrze wypromować, on sam niech się dobrze pokaże na tle zespołów w fazie grupowej LM / LE i szybko opchnąć póki jego nazwisko jest gorące. Zajebisty interes zrobimy. Za grosze kupiony, sprzedany za miliony. Byle nie mieć gorących głów i ośmieszać się z przyjęciem propozycji 3-6 mln euro. Stanowczo za mało. Daj Boże żeby jakieś Turki czy Rosjanie się trafiły , Ci drudzy to by jebnęli nawet kwotę 15 mln euro.. chociaż za Maora to nie dużo :D A to czy rykoszet, czy karny nie ma najmniejszego znaczenia. Gole idą w świat. Zaraz po pucharach sprzedać, bo potem będzie za pózno.. a takie czekanie i czekanie zawsze zle wychodzi. Przekonał się o tym między innymi Lech. Mieli szanse na zajebisty zarobek to przeciągali sprawę i sprzedali za grosze. Cytat:
Takich piłkarzy po prostu nie możemy trzymać za długo. Teraz jest fantastyczny moment (faza grupowa LE / LM). Maor w zajebistej formie, piszą o nim od gadu gadu po inne pudelki.pl nawet i to trzeba wykorzystać. Byle tylko jakaś kontuzja mu się nie przytrafiła w meczach pucharowych. Jakoś na razie mu się udaje, faulują go i faulują. I oby tak do ostatniego meczu w pucharach. |
Cytat:
Jakie polaczkowanie ? Zastanów się co piszesz. Nie umniejszam Maorowi niczego. Strzelił dwie bramki i to się liczy i należy się z tego cieszyć. Oczywiście piłka zmierza w kierunku bramki, ale gdyby obrońca lepiej się ustawił to normalnie zablokowałby strzał i bramki pewnie by nie było. Powtarzam jeszcze raz: gratulacje dla Maora! Miejmy nadzieję, że Smuda go teraz nie powoła. |
Po Liteksie ucieszyłem się, że w końcu mamy kogoś, kto potrafi strzelać karne. Dziś już w to zwątpiłem. :lol: Melikson wykorzystał trzy jedenastki (Lubin, Litex, WKS), ale wszystkie wykonał identycznie. Mam nadzieję, że skuteczne strzały w prawy róg będzie miał okazję zaprezentować z APOELem.
|
Cytat:
|
Maor to piłkarz z innej galaktyki... I w przeciwieństwie do innych piłkarzy którzy opuszczali Wisłę... ona może zajść na prawdę daleko...
|
Cytat:
|
Niby pierdoła, ale ciekawi mnie to po prostu.
Maaskant jest żonaty tak ? Wziął ślub parę tygodni temu i ich dziecko jest w drodze. Tymczasem widzę, że Robert ma dziecko, syna . Więc przypuszczam, że to rozwodnik? http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...9743342378.jpg |
Cos mi sie wydaje ze jesli sprzedamy (kiedys napewno) Maora,to to bedzie rekordowa kwota w historii Polskiej Pilki na długo ,długo.
|
@labtec
Rozwiódł się wcześniej z Helene, która powtórnie wyszła za mąż i w przylegającym do Deventer miasteczku Bathmen wychowuje ich 12-letniego syna Bo. Bob, Robert, Bo... Wszystko ma swój sens. – Bo na co dzień jest z matką, ale co weekend się widzimy. Oglądam sobotnie mecze Bo, potem spędzamy trochę czasu we trójkę z Connie – opowiadał nam zimą dziadek Maaskant. – A potem zaraz informuję syna, czy mój wnuk znów coś strzelił – dodawał. z tego wywiadu: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
Co do Maoromanii to komentarze w Polsce i Izraelu sa tak podobne ze zapowiada sie miedzynarodowa Maoromania wszystkich kibicow klubow w ktorych gral :D PS: Izrael ma tak samo glupiego trenera co Polska. Gdyby nie cyrk Smudy to Maor mogl zagrac dla Polski (zaraz po pierwszych meczach w Wisle). Potem bylo za pozno a jak go w Izraelu na ten temat pytali to mowil ze Smuda mowi onim ze z dobra obrona sobie nie radzi i go nie potrzebuje wiec niema tematu... |
Cytat:
Ale po dzisiejszym meczu to można chyba już ogłosić że temat zdechł:P I świetnie bo polubiłem Meliksona za grę oczywiście ale też waleczność, skromność, docenianie kibiców(widać było ten jego szok co tu się dzieje i jak został przyjęty) ,no i cechy przywódcze o które bym go nie podejrzewał;) Widok jego biegającego z resztą tych farbowanych lisów byłby nie do zniesienia. |
Ja tez jestem za tym zeby po sezonie od razu go sprzedac za 5 mln euro. Za te pieniadze Stanisław sprowadzi nam 5 takich zawodnikow.
|
"Maor to piłkarz z innej galaktyki... I w przeciwieństwie do innych piłkarzy którzy opuszczali Wisłę... ona może zajść na prawdę daleko..."
A o Marcelo zapomniałeś? |
Cytat:
|
Maor czas chyba zmienić róg :). Myślę, że bramkarz APOELU będzie dokładnie przygotowany jak i gdzie Melikson strzela karnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
mam nadzieję, że żartujesz :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja uwazam ze nalezy czekac jak najdluzej, czekac do momentu az pojawi sie dobra finansowo oferta z bardzo silnej europejskiej ligi.
Melikson imo jest na tyle dobrym graczem, ze nie potrzebuje juz zadnego posredniego klubu miedzy swiatowa czolowka, na prawde nie zdziwie sie jesli odejdzie do 3 klubu w lidze hiszpanskiej, ktora jest po prostu dla niego stworzona. Panowie i panie, mamy teraz el. lm, lm lub le, el. me i ewenrualne euro 2012. Jesli sprzedawac Meliksona to w lipcu 2012, Maor jest rowniez swietnym czlowiekiem i nie zrobi nam numeru Uche, choc nie ma co sie oszukiwac, wystarczy oferta nie do odrzucenia i tracimy swoja biala gwiazde. |
Już będziecie sprzedawać,spokojnie. Pograjmy coś w Europie,nam się nigdzie nie spieszy a i Maorowi też,bo chyba zdaje sobie sprawę, przynajmniej tak wynika z jego wypowiedzi, ile zawdzięcza Wiśle. Gdzie on był dwa lata temu a gdzie jet teraz. Tak więc spokojnie,ani jego ani nas nigdzie nie ciśnie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl