Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Karherop 13.03.2011 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1063438)
Amika jedzie jutro na Kałużę. Jeśli wywalczy 3 punkty, będzie miała 3 straty do Legii i bezpośredni mecz na Bułgarskiej w zapasie.

To my z Jagą możemy odskoczyć, ale szczególnie w przypadku zawodników z Białegostoku nie jest to łatwe. Lechia to solidny zespół.

Moim zdaniem Maaskant niesłusznie skreślił Amikę. Oni są niestety jak najbardziej w grze.

kto powiedział że Lech wygra na Kałuży ? tam jest więcej chorych niż zdrowych

równie prawdopodobny scenariusz to nasza wygrana z Widzewem , porażka Lecha i jest 11 punktów różnicy, to mało ? biorąc pod uwagę mecz na Reymonta w zapasie ?

.

wypada powiedzieć , a nie mówiłem

Antystenes 13.03.2011 19:18

Gdyby ktoś pozwolił mi zdecydować jakie mają być wyniki w tej kolejce, to obstawił bym właśnie takie jak padły:D Idealna kolejka dla Wisły, idealne wyniki, wszystko perfekcyjnie:D

Titto 13.03.2011 19:19

Theo Boss zwolniony z Polonii :rotfl:
http://www.90minut.pl/news/150/news1...a-Polonie.html

Przecież miał zostać do końca sezonu bez względu na to jakie będą wyniki.

Kto teraz będzie trenował Polonię Warszawa?
Ulatowski?! Majewski?! Kasperczak?! Gmoch?!
A może Piechniczek, bo gość jest wielkim zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej... :rotfl:

masterlag 13.03.2011 19:21

Szkoda, że Craxa wygrała bo się za bardzo pasiaści podniecą. Ale z drugiej strony to się trzeba cieszyć, bo Lech nie podskoczy wyżej w tabeli.

Nie rozumiem tylko zachowania kibiców- to ma być mecz przyjaźni? o.O Mają jakieś bardzo dziwne pojęcie na ten temat... Jedni prowadzą swój doping, drudzy swój; kibice Craxy wygwizdują piłkarzy Lecha... Nie, to nie jest dziwne. To jest frajerskie.

W.Kaczmarek- Nie wiem co on tam ma w sercu i w głowie, ale obrzezani go doceniają i to bardzo. o.O W sumie po Cabaju mają kogoś porządniejszego więc się nie dziwię, ale z drugiej strony Wojtek po Wiśle i Śląsku, a ma szacuneczek jakby był ich wychowankiem.

Proud 13.03.2011 19:22

Pod względem walki o Mistrzostwo to kolejka idealna. Wręcz wymarzona.

Jednak jest pewien niedosyt.

Szkoda, że Lech nie wyrównał oraz Polonia Bytom mogła wygrać ostatecznie w Kielcach. Uciekli by Parchom, i definitywnie pozbawli szans Korony na jakieś miejsce w ścisłej czołówce. Choć i tak nic nie wskazuje, że mieliby znów do niej dołączyć.

mitmichael 13.03.2011 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kameleon (Post 1064318)

Nie moge sie powstrzymac ze smiechu

buczo1985 13.03.2011 19:25

Obstawiałem 1:0 dla KSC w typerze na forum. To co się wydawało niemożliwe staje się realne. Pasy tracą tylko 5 pkt do przedostatniej Arki i 6 do Polonii Bytom. Za tydzień jak wygramy z Bytomiem, a oni zrobią swoje dystans jeszcze bardziej się zmniejszy.

Bronex 13.03.2011 19:27

Jestem ciekaw kiedy Józek Wojciechowski pójdzie po rozum do głowy i sam zostanie "trenerem". Złapać jakiegoś figuranta z "licencją" i po sprawie.

Ależ ta tabela płaska...

Jagul 13.03.2011 19:34

Józek kolejny raz dał czadu :D Jeszcze tydzień temu w CF powiedział, że Theo zostanie do końca sezonu bez względu na wyniki, a tu taka miła niespodzianka :D

Powiedzmy sobie szczerze, że nasza liga jest tak nieprzewidywalna, że Cracovia może się jeszcze utrzymać. 5-6 punktów to nie jest wcale dużo. Porażka Polonii Bytom za tydzień z nami i już może być gorąco. Pasy z Koroną, która ostatnio nic nie gra i może się zbliżyć na 2 punkty.

Blaszczu16 13.03.2011 19:50

Oprócz Bosa pracę stracili też Jan de Zeeuw, Bogusław Kaczmarek i Mark van Hintum. - To decyzja Jerzego Klockowskiego, który jest szefem rady nadzorczej klubu - powiedział Józef Wojciechowski, właściciel Polonii Warszawa.

- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul.

Polonię w sobotnim meczu z Widzewem Łódź poprowadzi Piotr Stokowiec.

tofik 13.03.2011 19:50

Amika nas goni widzę, aż im się spod butów kurzy :

Teqcontroller 13.03.2011 19:51

w Lidze + Extra nie źle się jarają rajdem Meliksona :D

mic 13.03.2011 19:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1064360)
w Lidze + Extra nie źle się jarają rajdem Meliksona :D

A F.... focha walnal :lol:

ed: ten ktory nie byl w stanie wyzywic rodziny za pensje pilkarza i uciekl

Proud 13.03.2011 19:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1064361)
A F.... focha walnal :lol:

kto?

12345

Blaszczu16 13.03.2011 19:58

Frankowski chyba.

Simao1 13.03.2011 20:01

Kibice Amiki już nam zaczynają gratulować mistrzostwa. Chyba na to za wcześnie, ale to prawda, że raczej nas już nie dogonią. Frustracja na ich forum sięga zenitu. :rotfl::rotfl:

martonas 13.03.2011 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1064356)
- Zatrudniając zagranicznego trenera z wysokiej półki miałem nadzieję, że Polonia awansuje w tabeli, a nie będzie spadać w dół. Dlatego od poniedziałku "grupa holenderska" nie będzie już pracować w moim klubie - dodał właściciel Czarnych Koszul.

Wydaje mi się że goscia który trenował jedynie drugoligowca lub jakieś ogony pierwszoligowe bez żadnych rewelacyjnych wyników to raczej wysoką półką nie można nazwać, nawet mimo tego że jest z Holandii, ale Wojciechowski wie lepiej :-D

albert02 13.03.2011 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1064370)
Tak, czy ianczej można odnieść wrażenie, że gdyby na początku nie wyrzucili Bakero, teraz biliby się o mistrza.

Tu bym sie spieral. Wystarczy popatrzec co teraz Bakero robi w Lechu, ktory badz co badz byl niezle przygotowany przez Zielinskiego.

lorddavy 13.03.2011 20:13

Kolejka ułożyła się idealnie dla nas. Jaga porażka, Legia również i do tego klęska Amiki. W dodatku punkty naszym rywalom odebrały drużyny Lechii i Śląska. Jak dla mnie lepiej być nie mogło. Myślę, że wyniki Korony czy Górnika dla nas nie mają już większego znaczenia. Amica po tym blamażu już się nie podniesie. A w następnej kolejce czekają nas mecze Bełchatów-Legia i Amica-Jaga także ktoś z goniącej nas dwójki na pewno straci punkty.

AYALA 13.03.2011 20:17

Wojciechowski chciał przed sezonem zatrudnic Okuke i chyba zrobił bąłd że tego nie zrobił bo to doświadczony trener i myśle że Drago by to wszytsko ogarnął.
Prędzej czy później Kat z Belgradu wróci do naszej ligi myśle.

Acima 13.03.2011 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez albert02 (Post 1064372)
Tu bym sie spieral. Wystarczy popatrzec co teraz Bakero robi w Lechu, ktory badz co badz byl niezle przygotowany przez Zielinskiego.

Niezle przygotowany? Lech był w strefie spadkowej jak przejmował go Bakero.

Teqcontroller 13.03.2011 20:25

Jeśli by mi ktoś powiedział że przed tą kolejką Amica , Legia , Jaga przegra a my odskoczymy Legia na 5pkt i Jadze na 4pkt to bym powiedział idź się lecz , po tej kolejce jestem tak szczęśliwy że hoho :D

Szkoda że Sraxa wygrała , remis byłby lepszy.

Jeszcze na deser zwolniony trener Polonii haha :D

ziz99 13.03.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez raindog (Post 1064370)
Tak, czy ianczej można odnieść wrażenie, że gdyby na początku nie wyrzucili Bakero, teraz biliby się o mistrza.

Mam podobne spostrzeżenia.

Wojciechowski już się chyba zatracił z nadmiaru kasy i sam nie wie co robi...

misiek088 13.03.2011 20:29

No w Polonii to są jajca :D
DyskoPolo bedzie walczyć o utrzymanie
szkoda mi tylko Smolarka - a tak to wiadoome jw. - Wszyscy dla nas zagrali

Eternit 13.03.2011 20:31

Tak dla rozluźnienia cytat z forum Lecha

Przegraliśmy mecz z najgorszą drużyną XXI wieku...
:D

Elendil 13.03.2011 20:43

Szkoda, że jednak nie padł ten obustronny walkower :(

No dobra, to pejsy udupiły swoją zgodę, teraz same porażki i niech spadają stąd.

wanciak86 13.03.2011 20:43

Traore piłkarzem kolejki wedlug ligi+ :)

airborne4009 13.03.2011 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wanciak86 (Post 1064398)
Traore piłkarzem kolejki wedlug ligi+ :)

Nie dziwi mnie to. Tego kolesia pasowałoby kupić do nas. Wtedy nasza II-a linia miażdżyłaby wszystkich w tej lidze. Gratuluje BRACIOM zwyciestw;-) A parchom spadku po derbach...

grzechu1991 13.03.2011 20:51

A kto się znalazł w 11 kolejki oprocz Traore?:>

flamengista 13.03.2011 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1064322)
Wojciechowski to psychol jeśli to okaże się prawdą. Zmienia trenerów jak rękawiczki i w sumie pod tym względem przypomina Cupiała kiedy też był tak "nawiedzony". Teraz na oczy przejrzał, ze to do niczego dobrego nie prowadzi i opanował się zwalniając tylko w ostateczności. Cóż jego pieniądze i może robić z nimi co chce. Jednak jeśli ma ich za dużo zawsze te 2000 złotych na moje konto może dawać w ramach darowizny :) z pewnością się nie obrażę :rotfl:.

Cupiał jednak po roku szaleństw ochłonął, wyciągał jakieś wnioski. No i z czasem nauczył się cierpliwości, czego dowodem był kredyt zaufania dany Skorży, który dotrwał niemal do końca kontraktu. Wojciechowski jest jak wczesny Cupiał, ale do tego na sterydach. Tykająca bomba. Ten facet nie uczy się na błędach, ba coraz bardziej brnie ku zatraceniu. Zawodników ma bardzo dobrych, ale nie ma drużyny. I gotów spaść mając w stajni Mierzejewskiego, Sobiecha, Jodłowca czy Sadloka. Coś nieprawdopodobnego:-D

Natomiast jestem zszokowany wynikiem Pasów. Oglądałem pierwsze 15 minut i gdyby po nich Amika prowadziła 3-0, Starozakonni nie mogliby mieć pretensji. A tu taka niespodzianka.

Co więcej, szanse na sportowe utrzymanie mają spore. Za tydzień grają ze słabiutką Koroną i mogą ich pyknąć. Choć po tym co widziałem w ciągu kwadransa mogę stwierdzić że obrony to nadal nie mają.

Dla nas kolejka-marzenie. Wszyscy liczący się w wyścigu o MP potracili punkty. No, ale za tydzień czeka nas walka z walczącą o życie Polonią. Kolejny ciężki mecz. Nikt nam punktów za darmo nie odda.

PS. Panowie, rozkminki kibicowskie to na ABG. W dodatku niektórzy wyolbrzymiają sprawę. 3 punkty Pasom dają nadzieję, ale nie utrzymanie. Do tego jeszcze daleko. Więc nie ma o co płakać, szczególnie że punkty straciła Amika.

PS2. Niby to ci z drugiej strony Błoń mają kompleksy, a wykasowałem ponad 20 napinkowych postów, z których nic nie wynika poza antypasowatością. Ok, to nie grzech ale nic nie wnosi do dyskusji. I nie ten temat.

PS3:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1064337)
wypada powiedzieć , a nie mówiłem

No, szacuneczek. Ale upieram się, że jest to pewna niespodzianka. Amika przegrała na własne życzenie, przez totalną nieskuteczność. Mecz mogli sobie ułożyć w ciągu 15 minut.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl