![]() |
Cytat:
Można by było chociaż trocje w to uwierzyć gdyby nie ostatnie słowa..."Bednarz wroc"- większej ....a głupoty daawno nie czytałem... |
Jak chcą niech odchodzą. Na siłe nikogo nie trzymają. Mowa o Głowackim, Brożku i kto jeszcze?
|
no , zwlaszcza po Brozku to bede plakal najbardziej :D
|
Cytat:
To on wypuścił nieprawdziwą wiadomość o Smudzie u szejków, rozjechaną później przez wszystkich poważniejszych pismaków. Słowem - no stress :pala: |
Zarządzanie Wisłą i opowieści nowych prezesów mi się kojarzą z polityką. Taki sam burdel, dużo obietnic bez pokrycia i wieczne problemy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Niestety, miał być prezes, a jest kolejny bajkopisarz, który mydli oczy słowami: będzie dobrze, sponsorzy są, niedługo podpisujemy umowę. Gaszyński nie różni się od łysego. Potwierdziło się moje zdanie o nim z początków jego "prezesowania". |
Cytat:
Jest tylko kolejna marionetka w rekach grubego z Myslenic... A to ze mydli oczy?? po prostu probuje nadac trochę optymizmu w tym całym gownie... |
Cytat:
Ciekawie wygląda inna perspektywa. Mianowicie - dzisiejszy mecz to walka o lepsze kontrakty... w innych klubach :> |
Ciekawe informacje:)
https://twitter.com/KrystianKRK/stat...36704835825665 |
Cytat:
|
Ten facet chyba był prezesem SKWK awansował na Viceprezidenta TS-u:/ Goście z SKWK dostają darmowe wejściówki na stadion to może powinni zacząć płacić aby finanse klubu się polepszyły? Dramat! ehhhh
|
widze ze pelikany łykaja ....czyli internet sie sprawdza
|
oki wstrzymuje się z osądem, czekam na oświadczenie TS Wisły.
|
Cytat:
|
Robert Szymański v-ce prezes TSWisła w ostatnich dniach podburzał piłkarzy przeciw klubowi.Głowackiemu nakazał bojkot treningów bo nie płacą
Naprawdę wy wierzycie że Szymański coś nakazuje Głowie. Może piłkarze się postawili bo kasy nie ma ale wierzycie że Brożek Głowa Dudka dają się wkręcać Szymańskiemu ?? Macie pretensje do prezesa a mnie przeraża ilość ludzi na wczorajszym meczu. Gdzie ta ABG, gdzie od zawsze na zawsze. Dla mnie to jest przerażające i pokazuje w jak wielkim kryzysie jest Wisła. Brak pieniędzy od Cupiała sponsorów to jedno ale to co mnie naprawdę niepokoi to sytuacja w wśród kibiców. Jesteśmy skłóceni podzieleni jedni nie ufają drugim. Piknik podejrzliwie patrzy na ultrasa , ultras lekceważy piknika. Każdy uważa że Wisła to My. Porobiły się grupy interesów i każdy chce coś ugrać. Sytuacja jest chora i to My kibice jesteśmy w dużej mierze za to odpowiedzialni. |
Oczywiście ze slowo" nakazal" jest pewnie mocno przesadzone ale...
Może bardziej chodzi o jakies dziwne powiazanie pomiędzy nim a pomysłem bojkotu treningu... |
Cytat:
|
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska. Nie zalezy im na Wisle w pucharach tylko na rzadzeniu ich "ukochanym" klubem. I nie wciskajcie ludziom kitu o lykajacych pelikanach. Od starozytnosci wiadomo ze zasada dziel i rzadz dziala doskonale.
Myslicie ze frekwencja 8000 jest spowodowana tylko slaba gra pilkarzy? Mielismy juz gorsze sezony a frekwencja byla wyzsza. Jest to poklosie bojkotu i podniesienia cen biletow a do tego gra pilkarzy w tej rundzie. |
Cytat:
|
http://allegro.pl/wisla-krakow-dudu-...323624500.html
wiem ze allegro, ale aukcja dotyczy polityki sporotwe-finansowej :) |
Gaszyńskiemu można dopisać plusik, jest licencja na nowy sezon, także na puchary.
|
Cytat:
Cytat:
|
Bardzo dobra wiadomość...
Natomiast trzeba teraz się zabrać bo nie ma mozliowsci przedluzania splaty ugod... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^^ Dziwne że od wielu miesięcy nie widziałem na mieście żadnego plakatu.
|
Cytat:
A co do licencji - to nie przypadkiem SKWK najpierw chciało wy.......enia Gaszyńskiego na zbity pysk po kilku dniach urzędowania? Bo kółeczko wzajemnej adoracji się poczuło urażone, że prezes w zębach zaproszenia na spotkanie nie przyniósł? A przyznało się toto do błędu? Nigdzie nie widziałem ani słowa. |
A czy koleczko wzajemnych adoracji ma sie przyznac do bledu i spowiadac tobie czy Gaszynskiemu???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl