Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

krysztal 31.05.2024 21:15

No to teraz jak Zaskrońcowi doszła jeszcze robota dyrektora sportowego to już na pewno nie będzie miał czasu na twittera

FraMat 31.05.2024 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1625881)
Zdajecie sobie sprawę, że jesteśmy obecnie bez napastnika?? Żyro, Sobczak, Rodado, (o omranim nie wspominam) -- tych gościu JUŻ NIE MA.

No przecież gada się o Carlitosie
:D

Elendil 31.05.2024 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 1625902)
no dokładnie tak pamiętam Omeonu
tych klocków do wymieniana to jest tyle że szkoda gadać dlatego nie padło jego nazwisko

zresztą tych obcokrajowców którzy zagrali choć jeden mecz w Wiśle ... to jest już 150 + kilku którzy nie przebili się z rezerw, albo szybciutko rozwiązali kontrakty jak Hall czy Suljić

ps. a taki Branco co się pojawił chyba za drugiej kadencji Kaspra? to był egzemplarz na 4 mecze :P
a Oudaja za pierwszego Kaspra? całe 12 spotkań nastukał
a Beto kawał klocka brazylijskiego za Skorży? 8 spotkań, pamiętam jak go reklamowali że "potrafi grać tyłem do bramki" lol
długo można by tak wymieniać
a na deser Fatos Beciraj :P 11 spotkań bez bramki a to pono napstanik był

Beto to chyba największy kloc był, on nawet jak stał na boisku, to się zaraz przewracał. Ciekawe, czy miał choć pół dobrej akcji.

Nie wiem czemu płaczecie po tych, co teraz odchodzą, żaden z nich nie dał w tym sezonie w lidze nic temu zespołowi (Sobczak czy Eneko dali, ale w PP). Rodado, (długo nic), Duda, Carbo, może Colley, może Alfaro, raz na jakiś czas Baena czy Gogół... i to tyle z sensowniejszych zawodników z tego sezonu.

KOALIK 31.05.2024 22:00

Zawsze można Brożka ściągnąć z emerytury.

I tak byłby lepszych od tych wynalazków.

gizmowisla 31.05.2024 23:31

czy ja dobrze czytam ????? teraz jest ubolewanie nad Sobczakiem ??? ....jprld powiedzcie ze to zarty , i sarkazm ktorego nawet ja nie zalapalem ????????

Drozd 01.06.2024 06:07

Po prostu trzeba się do czegoś przypieprzyć. Na razie wszystko wskazuje na czyszczenie i bardzo dobrze.

Levis88 01.06.2024 06:45

Szkoda Szymona. Na pierwszą ligę nie był zły.

Drozd 01.06.2024 06:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1625956)
Szkoda Szymona. Na pierwszą ligę nie był zły.

Strasznie szkoda. W Sosnowcu udowodnił jaki jest dobry.

Jaroo1 01.06.2024 07:06

Cytat:

No to teraz jak Zaskrońcowi doszła jeszcze robota dyrektora sportowego to już na pewno nie będzie miał czasu na twittera
Jaro dokonał niemożliwego, jako pierwszy człowiek na świecie będzie pracował na 4 etaty jednocześnie. Także szacun.

Cytat:

Strasznie szkoda. W Sosnowcu udowodnił jaki jest dobry.
Jakim trzeba byc zjebem żeby cały czas się podniecać wygraniem PP, mówić że to dzięki Hiszpanom, a później Sobczaka ocenić przez pryzmat niestrzelonego karnego i się nie podniecać że w PP strzelił dwa ważne gole dające awanse?

To jak tak cię jara ten PP i tam piłkarze pokazali kim są to się podniecaj Sobczakiem bo on z Rodado zrobili najwięcej aby Wisła wygrała puchar.

Drozd 01.06.2024 07:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1625961)
Jaro dokonał niemożliwego, jako pierwszy człowiek na świecie będzie pracował na 4 etaty jednocześnie. Także szacun.

Jakim trzeba byc zjebem żeby cały czas się podniecać wygraniem PP, mówić że to dzięki Hiszpanom, a później Sobczaka ocenić przez pryzmat niestrzelonego karnego i się nie podniecać że w PP strzelił dwa ważne gole dające awanse?

To jak tak cię jara ten PP i tam piłkarze pokazali kim są to się podniecaj Sobczakiem bo on z Rodado zrobili najwięcej aby Wisła wygrała puchar.

Jakim trzeba być zjebem, żeby porównywać Rodado do Sobczaka...

Jaroo1 01.06.2024 07:22

Przeproś Szymona bo tak się zajebales w akcji że obrażasz piłkarza który dużo dał aby zdobyć PP. To że ich porównałem to tylko w twoim chorym łbie widzisz.

Kiedy mnie pajacu przeprosisz za obrażanie mnie gdy mówiłem że nie awansujemy? Sraczkę nadal masz?

Drozd 01.06.2024 07:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1625966)
Przeproś Szymona bo tak się zajebales w akcji że obrażasz piłkarza który dużo dał aby zdobyć PP. To że ich porównałem to tylko w twoim chorym łbie widzisz.

Kiedy mnie pajacu przeprosisz za obrażanie mnie gdy mówiłem że nie awansujemy? Sraczkę nadal masz?

Uspokój się jasiu, ciesz się, Rudego już nie ma, nie awansowaliśmy, tylko ten puchar... :rotfl:

Jaroo1 01.06.2024 07:36

To ładnie sobie z mordy dupę zrobiłeś.

Pokazałeś jakim jesteś dnem skoro nawet przeprosić nie umiesz po tym jak się ośmieszyłes. A sam pisałeś że poprosisz

Drozd 01.06.2024 07:42

Za co mam przepraszać? Za to że Sobczak nie strzelił karnego? Czy za to, że Uryga wyrzucił z boiska Eneko w 5 minucie kluczowego meczu? Czy za to że nazywałem propagandystę ,propagandystą kiedy zaczął pluć na nowego trenera zanim jeszcze pojawił się w Krakowie? Nie rozśmieszaj mnie.

Tak jak mówiłem, kombinuj jak tu się znowu przypieprzyć do Królewskiego. Płacz za Sobczakiem raczej się nie nadaje.

Jaroo1 01.06.2024 08:10

Cytat:

Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?
Cytat:

Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę.
Cytat:

Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
ty jestes zwykłym pajacem i to z zerowym pojeciem o piłce, na dodatek ze sraczka w buzi

LucjuszWielki 01.06.2024 08:51

Szymon jakby nie było strzelił 10 bramek. Każdy był świadom jego słabości, ale na ostatnie 20 minut był jak znalazł, natomiast od początku grał słabiutko. Jestem ciekaw czy teraz znajdziemy kogoś w cenie Sobczaka, który strzeli 10 bramek :)

Patryko 01.06.2024 09:19

Może się po prostu oczekiwania finansowe rozjechały. Kulis pewnie nigdy nie poznamy, ale nie sądzę, aby Szymon był graczem nie do zastąpienia.

krysztal 01.06.2024 09:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1625953)
Po prostu trzeba się do czegoś przypieprzyć. Na razie wszystko wskazuje na czyszczenie i bardzo dobrze.

Jak ładnie się wypowiadasz"czyszczenie".Drozd nazywaj rzeczy po imieniu,sraczka,po prostu sraczka...

sevenheaven 01.06.2024 09:47

Sobczak strzelił 10 goli i miał 6 asyst.. jest to bardzo dobry bilans jak na głównie rezerwowego napastnika.. ma sporo mankamentów, ale potrafi się znaleźć w odpowiednim miejscu i serducha nie można mu odmówić.. ja bym go zostawił ale jako napastnik nr 3

manson777 01.06.2024 09:49

wraca Chełmecki
prosto z II ligi
będzie jak znalazł na zastępcę za Sobczaka :rotfl:

manson777 01.06.2024 09:51

a co do Sobczaka

to nieprzedłużenie kontraktu należało mu się choćby za ten debilny wywiad dla krakowskiej
i karnego z ZS

Markus 01.06.2024 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manson777 (Post 1625991)
a co do Sobczaka

to nieprzedłużenie kontraktu należało mu się choćby za ten debilny wywiad dla krakowskiej
i karnego z ZS

Zgadzam się. Dodatkowo to bardzo słaby piłkarz, który niewiele umie, nie potrafi grać głową, za to ego i przekonanie o własnej wartości ma nie mniejsze od Napoleona.

Akurat jego brak to żadne osłabienie.

Jaroo1 01.06.2024 10:14

Może zadecydowały względy finansowe może jego charakter i jakieś wojenki wewnętrzne ale sportowo to jeśli miał choć trochę formy to coś wnosił, szczególnie jako zmiennik taki ktoś jak Sobczak dla obecnej Wisły to piłkarz idealny. W momencie gdy złapie formę to te kilka bramek strzeli, potrafi to, wiatr z przodu narobi. Jak formy nie ma to sadzać takiego na ławkę i czekać az mu się odmieni.

Jak jest to nikt się nie dowie bo Zaskroniec prawdy nie powie.

Witalis 01.06.2024 10:28

Albo naszym głównym problemem jest mental, albo nie. Zdecydujcie się. Skoro nie znał miejsca w szeregu, to słusznie się z nim pożegnano. Cześć pieśni.

AgresywnyChomik 01.06.2024 11:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1626000)
Albo naszym głównym problemem jest mental, albo nie. Zdecydujcie się. Skoro nie znał miejsca w szeregu, to słusznie się z nim pożegnano. Cześć pieśni.

Szymonowi chyba bąbelki od sodowej weszly za bardzo do glowy ;)
Jeszcze tego brakowało żeby w naszej (żałosnej !) sytuacji ogon machał psem, Sobczak na dyrektora a Sapała na prezesa, co mogloby pójść źle ? xDDDDDD

Arkadiusz.Czerepach 01.06.2024 11:21

tak , bardzo żaluje Sobczaka (bez ironii)

wolfy 01.06.2024 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witalis (Post 1626000)

Tutaj mogę się zgodzić. Wiele rzeczy wskazuje na to że nie był wyznaczony do karnych kiedy grał Rodado, potem Rude go odstawił.
Wiele zachowań wskazuje też na sodówkę, po Termalice wypowiadał się jakby to on jedyny nie miał nic na sumieniu mimo katastrofalnego występu.

Poleciał w jednym rzucie z Omranim, więc raczej nie było negocjacji. Albo Rude, albo ktoś z jego sztabu (Jop?) pewnie przekazał info wyżej co jest nie tak z Szymonem.

Końcówkę sezonu po pucharze miał chyba najgorszą z zespołu, totalnie bezużyteczny. To też wiele mówi.

sandomingo 01.06.2024 11:45

Ktoś płacze po Sobczaku?

Miejmy umiar, naprawdę. Albo ten klub ma w jakiś sposób się rozwijać albo grać Sobczakami.
Po tym, jak prowadził doping z Sukiennic odkleił się całkowicie.

Arkadiusz.Czerepach 01.06.2024 12:03

ja płacze , oceniam nasze transfery realnie

Karherop 01.06.2024 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1626034)
Ktoś płacze po Sobczaku?

Miejmy umiar, naprawdę. Albo ten klub ma w jakiś sposób się rozwijać albo grać Sobczakami.
Po tym, jak prowadził doping z Sukiennic odkleił się całkowicie.

Ja nie płacze po Sobczaku, ale mam pewne obawy (graniczące z przekonaniem) że następcy będą jeszcze bardziej przestrzeleni do realiów 1 ligi albo podziela casus Omraniego.

Zbyt wielu piłkarzy oddawaliśmy lekką ręką by potem mieć miesiącami problem na tej pozycji, żeby nie wspomnieć Abramowicza, Janickiego i paru innych. Nawet ten wyśmiewany Kliment zaraz po odejściu strzelał w LM (sic).

Sobczaka bym zostawił póki nie wyklaruje się sytuacja z Rodado.

Do tego fakt że nowy trener powinien mieć coś do powiedzenia w kwestii pozostawieniu bądź co bądź kluczowych piłkarzy minionej rundy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl