![]() |
Cytat:
Mam nadzieje ze w jakim sklepie mi to sprawda bo sa dzie opcje albo padla karta albo dekoder |
Cytat:
|
Ponawiam pytanie:
kupuje ktoś z forumowiczów Gazete Krakowska? W dzisiejszym wydaniu był artykuł Bartosza Karcza: Wiślacki stadion od kuchni. Dacie rade poskanować? i jescze jedno: Czy są na forum kibice którzy pamiętają początek ruchu kibicowskiego w Polsce? Oba pytania bardzo ważne |
Cytat:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=807189488 i sobie chwalę. |
Cytat:
1. podlaczasz nowy dysk jako 2 do kompa i formatujesz z Panelu sterowania - Narzedzia administracyjne - Zarzadzanie komputerem - Zarzadzanie dyskami 2. podlaczasz dysk jak w punkcie 1 i formatujesz jakims programem np. Partition Magic 3. sciagasz GParted (obraz iso) - http://sourceforge.net/projects/gpar...table/0.4.8-6/ nagrywasz na plytke, podlaczasz nowy dysk jako glowny, bootujesz kompa z plytki GParted i formatujesz czy co tam chcesz. |
Cytat:
|
Jak to jest w barażach o MŚ, jeśli w dwumeczu jest remis to obowiązuje normalnie ta zasada o bramkach na wyjeździe ?
|
Tak.
10 znaków. |
Czyli Słowenia awansuje przy stanie 1:0 ?
|
Patrz na odpowiedź do posta Żmijki :>
odpowieź jest twierdząca |
Cytat:
|
W sobotę, 21.11. Ale nie całą jeszcze.
|
Cytat:
są (ale to nie ja i nie udzielam info kto) |
Ale mi pomogłeś....
Ok sformułuje inaczej pytanie. W powstającej Encyklopedii internetowej Wisły, przedstawiamy doping na Wiśle. Mamy piękny artykuł obrazujący doping i kibicowanie od początku istnienia Wisły i w latach między wojennych. Mamy też opis za lata telefoniki. Potrzebujemy jeszcze dwóch artykułów. Pierwszy to doping w latach 45-70 i drugi od początku ruchu kibicowskiego do 98 roku. Jeżeli, któryś ze starszych kibiców ma czas i jest chętny napisać taki artykuł to wyświadczy przysługę nam wszystkim i przyszłym pokoleniom. Powstało coś takiego jak wspomnienia Cygana na tym forum, mogłoby to być w podobnej formie. Niestety tamte posty przepadły bezpowrotnie w wyniku awarii. Część z nich odzyskałem ale tylko jakieś 15 stron tematu z 60 które były. Reasumując jeśli ktoś z kibiców będących na wiślackich trybunach od lat 70 jest chętny napisac artykuł to proszę o kontakt na priv. Załeżałoby nam aby opis był sporządzony przez naocznego świadka/organizatora dopingu na X. Tylko taki opis będzie żetelny i ciakwy. |
Cytat:
Ten Twoj interesujący, mnie potrzebny jest jako zastepstwo pendrajwów, jak na miasteczko przychodzę wiec jakąś sensowną pojemność sprobuję znaleźć, albo tego kupić do 200zł :) |
Cytat:
w sobote 21.11 od 7:30 do 22:00 normalnie od 10:00 do 22:00 Auchan troche inaczej - od 7:30 do 22:00 pon. - sob. i 7:30 - 21:00 niedz. http://www.bonarkacitycenter.pl/ |
poszukuje w miarę dobrego zdjęcia oprawy fanklubowej robionej na Wiśle.
z góry dziękuję |
Cytat:
Prace nad "uroczystością" otwarcia zaczynają się dzisiaj, a samo otwarcie jest chyba jutro |
Witam
czy ma ktoś karte kredytową VISA ELECTRON? potzrebuje zapłacic za bilet lotniczy a mojej karty nie przyjmuje.. Jak ktoś bedzie chciał mnie poratować to priv |
Kto mi powie który parking strzeżony znajduje się w najbliższej okolicy Kina pod baranami ?
|
Czy znacie jakieś kluby, gdzie można tanio i w miare na wysokim poziomie zrobić pólmetek? ( licealny )
Pozdr. |
Czu ktoś zna strone z tłumaczeniami tekstów piosenek Mafia K1 Fry lub dobry translator francuski tłumaczący całe zdania??
|
Około ilu jedzie bus do Wadowic? Półtorej godziny?
|
|
Zgubiłem portfel. Miałem tak karte KKM i ważny bilet ?? Można to jakoś odkręcić wszystko na moją korzyść czy poprostu wyrobić KKM'a i bilet i poszło się rypać ?? :/
|
Może po prostu pójdź i zapytaj?
|
Nabiją Ci w punkcie z tego co wiem. Mi ukradli, byłam wyrobić nową KKM to pytali czy miałam bilet na niej (akurat mi się skończył) bo nabijają jakoś.
|
Czy w piatki sa na placu wolnosci jakies warsztaty teatralne lub cokolwiek innego? Cos gdzies obilo mi sie o uszy ale nie wiem co :D
|
Lupo,zależy o jakiej porze ale można powiedzieć że tak między 1,10 do 1,30 godziny.
Bo pewnie wybierasz się na koncert jutrzejszy,to ogólnie polecałbym Ci jednak PKS,bo busy w piątki zapchane studentami strasznie:) |
Czy polecacie zegarki firmy Everlast? Solidne? Adekwatne do swojej ceny?
|
Pytanie z dziedziny płaskie tv. Czy dobrze piszę:
16:9 - możliwość zmiany wyświetlania z panoramicznego na normalne (obraz na całym ekranie) 16:10 - niezależnie od ustawień będą u góry i na dole czarne paski ? |
Witam,
poszukuje projektu koła dwumasowego w pliku cad do samochodu FIAT STILO JTD 115 KM z roku produkcji 2003. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam |
Cytat:
Lepiej odpuść 16:10 chyba, że masz zamiar pracować na tym TV. Jedyne co, to że niektóre filmy kinowe są robione w 16:10, (awangarda autorów albo pomyłka montażysty ;) ) ale to jest bardzo dziki format ;) Generalnie TV tych rozmiarów miały być przeznaczone na cele "produkcyjne" jako monitory do PC. |
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem telewizji cyfrowej Multimedia, są tam dwa kanały sportowe ESP Calssic i ESPN America mam pytanie czy zobacze jakieś wydarzenia sportowe na tych dwóch kanałach?
|
Jest jakiś program przez który można słuchać radia przez internet? Żeby działa tak, że włączam, wybieram stację i działa :)
|
Jak ustawić, napisać prosty programik, który przy uruchomieniu windows bedzie mi za kazdym razem otwieral plik PDF?
|
Cytat:
w americe zobaczysz nhl, nfl i jakieś jeszcze sporty zza oceanu :) (dokładnie Ci nie powiem bo nie posiadam tego kanału ale gdzieś czytałem ) :) |
Ups, ale dałem ciała miało być czy coś na żywo zobaczę :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkie polskie + naprawdę sporo posegregowanych wg gatunków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl