![]() |
I znów Genkov bez gola ;/ Szkoda ;/
|
Gra Melikson w rep. Izraela??? dostaja baty 3:0
|
Wszedł w 52 minucie meczu.
|
|
No widac ewidentnie bo juz jest 4:2
|
Cytat:
|
Melikson podobno dwie bramy huknął :)
|
Maor ponoć strzelił gola :
http://www.facebook.com/WislaKrakow?sk=wall Rozwińcie sobie ostatniego newsa Chłopak jest ewidentnie w gazie. Oby utrzymał formę na mecze z APOELEM. |
mozliwe ze jeszcze jednego bo... juz jest 4:3
|
ponoć 3 strzelił!!! ....a jak tak dalej pojdzie to za 15 baniek pójdzie do Realu:) ewentualnie wymiana za CR7;)
|
Co to Maor 3 bramki pyknął?
|
Cytat:
Jakbyś miał mamę pochodzącą z Izraela ale mieszkałbyś i grałbyś w Polsce i tu wszystkiego byś się nauczył a w wieku około 26 lat wyjechał do Izraela i po pół roku było by ci bliżej do kadry izraela? Wątpie... Maor Melikson jest świetnym Izraelczykiem czy wam sie to podoba czy nie, choć wiem ze większość osób podziela moje zdanie. |
Na stronie Izraelskiego Związku pisze że Melikson strzelił 2 bramki w 79 i w 86 z karnego :)
http://football.org.il/Archive/Artic...2011.aspx.aspx |
To bedzie jeden z kolejnych pilkarzy Stan'a ktorych wartosc rosnie do grubych milionow..
|
Od 52 minuty Maor gra w reprezentacji Izraela.
I kur*wa je*bana mać koniec serialu pt. "Maor w reprezentacji Polski"... |
Według naszej strony na Facebooku strzelił 2 gole. Brawo Maor !
@ WiślakMyślenice: Kolego, Maor dalej może grac dla Polski :) wszystko przez reforme która miała miejsce rok temu. |
Potwierdzone Melikson dwa gole...A gral od 52 minuty :P Brawo!!!
|
Cytat:
|
bede plakal jak Melikson odejdzie z Wisły, bez kitu.
|
Cytat:
Pod względem sportowym jestem zdecydowanie na tak,ale Moar musi grac w barwach tej reprezentacji,której jest bliżej jego sercu,jeśli to jest Izrael,to w naszej kadrze grac nie powinien.Oficjalnie nigdy nie powiedział,gdyby powiedział ,,Panie Smuda,chce reprezentowac barwy Izraela i tylko ta reprezentacja się dla mnie liczy'' nie byłoby spekulacji i tematu,a tak..Bo jakaś wzmianka w izraelskim reportażu to nie jest to jasne określenie sytuacji. |
No i Maor w niecałą drugą połowę ustrzelił 2 brameczki .
|
Cytat:
"Powiedziałem sobie że nie będę grał w reprezentacji Polski, nawet jeśli nie będę otrzymywał powołań do reprezentacji Izraela, postanowiłem że nie." |
Cytat:
|
I ch*j z tym.
Naprawdę myślicie, że zawodnika, który wszedł w 52 minucie, a później strzela 2 bramki nie powoła do el.Euro2012? Dla mnie to już koniec. I dobrze, bo po "rozmowie" alfonsa już się zacząłem wku*wiać. |
Brawo Maor!
Odejśc odejdzie to nieuniknione. Niech jego wartość wzrasta i wzrasta a po pucharach go opchnąć za grube miliony. A grając w naszej reprezentacji tylko by się zmarnował i cofnął w rozwoju. |
Smuda namawia Maora..
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...l?ticaid=1cd1d |
Rzeczywiscie strzelił 2 gole - przetłumaczone z hebrajskiego na polski z oficjalnej strony federacji pilkarskiej Izreaela. Brao Maor, nie pchaj sie do polskiej kadry.
|
Jak cenię Meliksona tak życzę mu świetnej gry w reprezentacji jego kraju - Izraela, a nie naszej.
Faktycznie, strona związku izraelskiego podaje, że Maor strzelił dwie bramki - gratulacje Maor |
Czapa z głów,dwie bramy i to nie z jakimiś rajtuzami.....
|
http://www.livescore.in/pl/detail/OI...ernal=973430-4
Wedlug tego linku 2 bramki Melexa wpadly po karnych... |
Mam nadzieje, że teraz Izrael nie odpuści Meliksona.
|
I dobrze się stało !!! Niech Maor Melikson strzela i gra jak najlepiej dla Izraela. Dla swojej OJCZYZNY!!! Wpychanie na siłę do reprezentacji Polski tego chłopaka to grzech i brak przyzwoitości. Fajnie jakby był jakiś człowiek urodzony nad Wisłą z takimi umiejętnościami ale nie działajmy wbrew porządkowi naturalnemu.
|
mnie ciekawi jak teraz Smuda bedzie słodko .......ił że tak naprawde to nie było tematu Meliksona w repi, ale że bardzo nam by się przydał i jak by tylko była możliwośc to on wielki Franz by go nam załatwił...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zauważyliście ,że odkąd Wisła ściągnęła Meliksona ( i teraz Bitona) to teraz wszystkie polskie kluby coś zyglują z tymi Żydami. Już jest ich 4 naszej lidze a szykują się kolejni. Prym w papugowaniu Wisły wiedzie Legia i Jóźwiak.
|
Hehe. Przestań sie mazać, chłopaki nie płaczą :D
|
haha niezłe miał wejście jak nawet karnego wykonywał;)
|
Cytat:
btw. Brawo Maor za bramki w reprezenacji. Graj tam chlopie jak najlepiej! mistrz. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl