![]() |
właśnie kupiłem bilet przez net-a.
moje pytanie: co się stało z opcja doliczenia 2 zł na Akademie Piłkarską? chyba coś gdzieś przegapiłem? To była bardzo fajna opcja, tym bardziej, że kto nie chciał, nie dokładał... |
Cytat:
Od tego sezonu jej nie ma. |
Panowie, błagam, jeśli nie zrobiliście wszystkiego, co jeszcze możecie, zróbcie to! Niech Was sumienia nie gryzą. Zaprośmy wszystkich naszych znajomych na stadion :) https://www.facebook.com/events/1652832798340297/
Jest tylko 2,6 tys. udostępnień. Jak będzie z 40-50 tys. udostępnień, to zrobimy coś!!! :) działajmy :) |
4 bilety kupione ruch przy kasach mizerny
|
Ja byłem dziś ok 12. Kupiłem 5. Przy kasach jeszcze trzy osoby... Słaba ta mobilizacja...
|
Cytat:
|
A w piątek tradycyjnie już kolejka do kas kończyć się będzie w okolicach Karlika.
|
Liczycie na jaką frekwencje? Ja myśle, że szczytem możliwości jest 15 000, ale ciężko się będize do tego zbliżyć.
|
Zawsze jak ide na mecz i przechodze przez koljke pod kasami zastanawiam sie dlaczego ludzie tak bardzo lubia sobie komplikowac życie i sie denerwować. Sprzedaż przez internet to juz nie nowosc a pod kasami stale kolejki. Ja nie licze na jakas frekwencje duza, dzis kupowalem bilet na E i gorne rzędy są ciagle wyłączone ze sprzedaży czyli nie sprzedały sie bulety na niższe rzędy. Na E23 jak kupowałem było jeszcze ponad 200 miejsc wolnych (nawet mimo wyłączenia górnych rzędów)
|
8057 biletów do godz. 12:00.
|
Nie wiem czy to dzięki apelowi chłopaków i trenera z konferencji ale w ciągu ostatniej godziny sprzedało się 400 biletów! Tak trzymać :)
|
Juz prawie 10 tysiecy sprzedanych. Mysle ze 13-14 tys powinno być
|
Cytat:
|
Na tę chwilę sprzedane trochę ponad 9k. O ile ta liczba podana jest z sektorem gości (a tam można spodziewać się kompletu) to szału nie ma. Pewnie będzie max 12k.
Na C sprzedane jest tylko 1500 biletów. |
Po pierwsze ta liczba jest bez sektora gosci, po drugie kompletu nie bedzie, nie siej propagandy. Z tego co slyszalem zamowili tylko tysiac biletow i ponoc nawet tego nie wykorzystali.
A swoja droga to skad klub ma wiedziec ile biletow sprzedala druzyna przyjezdnych skoro zapisy sa papierowe i nasz klub nie ma w nie wglădu nim nie otrzyma listy? Moze mi ktos wytlumaczyc? |
Przed godziną 16-stą wyprzedaliśmy całą przyznaną nam pulę biletów na Wisłę. W związku z tym sprzedaż została zakończona.
Nasz Śląsk Wrocław - kibiceslaska.pl |
To teraz mozecie sobie doliczyc tysiac
|
A jak to jest że podaje się na fb że ok 10 tys. jest sprzedane a na stronie gdzie kupuje się bilety jest napisane że pozostało 6700 około?
|
Cytat:
|
Może mi ktoś tu wkleić grafikę z cenami biletów na jutro bo przecież mnie zaraz tu potrzepie. Albo strona nie działa albo mi internet nie działa nie wiem a chce kupić przez net
|
pisałem tego posta, cały znikł pod koniec, więc teraz krótko:
w godzinach 19:40 - 19:46 - poszło 17 biletów - było 6630, potem 6613, 19:40 - 20:40 - 130 biletów Pojemność poszczególnych trybun: Trybuna A: 2506 A22 - całe wykupione tak to zostało wykupione miejsc: 1673 Trybuna B: 1686 - zamknięte, więc 0 Trybuna C: 5798 - C1 , C5 zakładając (pewnie błędnie) że wszystkie ta sama pojemność, wykupione jest: 1511 biletów Trybuna D: 1873 - wykupione 1501 (w tym D23, D21 w całości) Trybuna E: 8787 - E16, E26, E11, E21 zamknięte, być może też E12), więc jak w przypadku C uśredniając wychodzi wynik - wykupione 4204 (E12 wliczam jako wykupiony) Trybuna F: 1875 - F24 wykupione??, F11,F12 zamknięte -w najlepszym razie 838 biletów Trybuna G: 5451 (w tym sektory gości G4 i G5 – 2043 miejsca) G2, G3 wykupione, gości nie liczymy, liczone manualnie- 300 miejsc wykupionych Trybuna H: 2508 - H11, H21 - zamknięte?? tak więc wykupionych około: 1041 CO DAJE NAM RAZEM: 11068 !! 21:40 - wolnych 6365, czyli w dwie godziny ponad 265 biletów |
Cytat:
|
Dzięki bardzo :) serio od czasu napisania poprzedniego postu dalej nie udało mi się załadować strony.
|
Sprawdzałeś na stronie z biletami czy na głównej? U mnie na tej z biletami też nie działa.
Zobacz tutaj: http://oi65.tinypic.com/20a32b5.jpg |
przekieowanie na bilety.wisla.krakow.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z tego wynika 15 000 będzie max.
|
Cena za bilet 25 zł, do zapłaty 22,50 zł. O co kaman? Rzadko kupuję bilety, mam karnet i może czegoś nie wiem...
|
Otrzymałeś zniżkę 10% za kupienie biletu wcześniek niż 24h przed meczem bodajże. Gdybyś zakupił bilet na 48h przed spotkaniem to otrzymałbyś 15% zniżki.
|
Cytat:
Ciekawe o której klub zaktualizuje licznik, jestem ciekaw czy moje wyliczenia się pokrywają. Takie pytanie: czy mogę wziąć np. na następny mecz czyjąś, nieaktualną kartę kibica, żeby wyrobili nową? Czy musi być osobiście? |
@krzaq12
Dzięki za informacje. Bilet kupowałem dziś po północy. Kiedyś faktycznie na 24h przed meczem zamykano sprzedaż internetową teraz z tego co widzę to jest dłużej. Nie wiem jak o tej godzinie:) |
C bedzie wygladać prawie jak podczas protestu przeciwko JB z ta liczba ludzi
|
Cytat:
Cytat:
|
Sądząc po ilości sprzedanych biletów i kosmicznych kolejkach pod kasami to ta płomienna miłość , WIERNOŚĆ i jedność wygląda bardzo blado. Kupe frazesów gównem podpartych. Fantastyczny i długofalowy efekt sortowania i dzielenia Wiślaków. Na C to chyba bojkot bojkotu bojkotujących. FANATYCY...sukcesu Brawo kumaci :D
|
Darotsok czy Ty jesteś mądry ??!! Czy Ty jesteś wiślakiem czy żydem ?
Dla takich jak Ty należy się BAN. Nam potrzebna jest mobilizacja, a defetyzm powinien być natychmiast karany. TYLKO WISŁA. WSZYSCY NA MECZ! |
Jest zydem bo osmielil sie prawde napisac? :help:
|
Bilet kupiony, mimo, iż nie mogę być, polecam innym też tak zrobić.
|
Bilet przez internet można kupować aż do godziny 15:00 !!!!!
|
Karnety az do 17:00! Na D zostalo juz tylko 170 biletów!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl