![]() |
Cytat:
Gdybym mógł pobrać sobie te utwory z neta, to myślisz że bawiłbym się w przerabianie płyty audio ? To jest właśnie problem, że nie mam pojęcia jak sie to nazywa co mam na tej płycie. |
Miał ktoś z Was podobne objawy albo znacie kogoś takiego ? : codzienne wymioty, biegunka, częste bóle brzucha utrzymujące się dośc dlugi czas. Lekarz ogólny stwierdził że jest to za wysoki poziom kwasu żołądkowego bo wykonanych badaniach, dał jakieś tam tabletki. Tabletek już nie ma, a objawy dalej są.
Czekac aż samo przejdzie czy udac sie do gastrologa ? Ktoś obeznany w takich tematach ? |
mój wujek też to miał...dwa dni przed śmiercią!! nie no zartuje!! bezwlocznie udaj się do lekarza pierwszego kontaktu a on powinien Cie skierować do szpitala jak cos powazniejszego!!
|
Cytat:
Raczej nie ma takiej mozliwosci.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Cytat:
Ze specjalistą jest ten problem ze w moim mieście jest jeden i ustalic termin u niego to juz nie w tym roku... |
Cytat:
Braknie mi miesiąca (bez dnia) do 20-stki :( :D |
Cytat:
|
Poratujcie może ktoś wrzucić te dwa linki
http://rapidshare.com/files/301876330/Image1.jpg.html http://rapidshare.com/files/301877034/Image2.jpg.html na jakiś inny serwer ważne dla mnie to jest. E: AOT dzięki. |
Cytat:
http://i48.tinypic.com/2qxx8o9.jpg |
Cytat:
Nie ufaj lekarzom piewszego kontaktu, częto mają mylne diagnozy. Nie zwlekaj, to może być poważna sprawa, choć nie musi rzecz jasna czego Ci życze ale zdrowie ma się tylko jedno. |
różowy płyn do chłodnic to borygo czy petrygo ?
|
Cytat:
Wielkie dzięki za rady. |
Czy fotoradary błyskają w dzień?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A kalendarz w windowsie jest do 2099.
Zwazywszy ze Gates jest mózgiem informatyczno-biznesowym, a majowie chodzili z liśćmi na dupie, koniec swiata wg Windows jest bardziej prawdopodobny... |
Cytat:
Cytat:
Dowiedziałem się co nieco i jest możliwe korzystanie z kanałów dostępnych na Cyfrowym Polsacie, ale w chwili obecnej (przynajmniej w moim przypadku) okazuje się to być zupełnie nieopłacalne. Obaj macie zatem rację - dzięki Panowie za informację. P! |
Na którym kanale jest transmitowany mecz Polaków w siatkówkę?
|
na tym Lockerz co mozna robic procz odpowiadania na te pytania ?
|
Cytat:
Odnosnie placenia to nie pomoge-jesli jestes ubezpieczony to raczej nie -kolega nie placil nic ;) pozdrawiam |
Cytat:
Koniec swiata bedzie w 2012 z pewnoscia, ale troche wczesniej. A mianowicie w tym miesiacu w ktorym PZPN bedzie organizowal Mistrzostwa Europy.:D |
Co do tego odbierania "wszystkiego" to da sie :)
Tylko trzeba wiedziec gdzie szukac, miec dekoder, ktory latwo sie piraci i internet w domu :) Troche szukania po sieci i mozna kogos kto sie tym zajmuje znalezc :) I wtedy dziala WSZYSTKO co moze dzialac :) |
Gulnalem przed chwila musujaca tabletke aspirin c. Stanie sie cos jak lykne za godzine jakis alkohol ?
|
Potrzebuje napisy do filmu "2012" , sprawdzałem już kilka ale żadne nie pasowały do tego filmu.
|
W banku KUFEREK zasady udzielania kredytów są następujące:
- oprocentowanie w wysokości 14 % pobierane jest od razu - kwotę kredytu spłaca się w równych ratach miesięcznych Oblicz ile pieniędzy wypłaci bank oraz jakiej wysokości będzie każda rata, jeżeli zaciągniemy w tym banku kredyt w wysokości: a) 60 000 zł na 4 lata. Jakby ktoś mógł pomóc rozwiązać zadanko byłbym wdzięczny, może być PRIV. |
Cytat:
Nie nic Ci sie nie stanie, to nie jest antybiotyk. Znam ludzi ktorzy zeby sie dobrze czuc po imprezie przed snem lykaja aspiryne i rano sa jak nowo narodzeni a wypijaja znaczne ilosci alkoholu. |
Cytat:
|
Cytat:
Ściągnij sobie program "napi projekt"!! wtedy tylko klikasz prawym przyciskiem myszy na ikonce z filmem, naciskasz "znajdz napisy", a program sam Ci odnajduje napisy!! |
Jeśli dokupię sobie nowy dysk to on będzie podzielony na partycję czy będzie jedna całość?Jeśli całość to mam pytanie czy da się na nowym dysku zrobić partycje bez formatowania i instalowania od nowa windowsa?
|
R= 20000* (1,0075)48( potęga)
----------------------------------------- = 497,70 (1,0075)48(potęga)- 1 Kto mi powie jakim sposobem wyszło z tego 497,70 bo za nic w świecie nie może mi to wyjść. |
sorki ! czy ma ktoś z was TELEWIZJE NA KARTĘ jak tak to czy mieliście dziś problem z kanałami tzn. czy pisało wam >kodowane< POMOCY
|
kiedy są jakieś zawody sportów walki na Wiśle? (np boks) gdzie można coś takiego sprawdzić w ogóle?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
sorki ! czy ma ktoś z was TELEWIZJE NA KARTĘ jak tak to czy mieliście dziś problem z kanałami tzn. czy pisało wam >kodowane< POMOCY
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl