Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

s1mone 20.10.2017 17:19

Co innego rzucić a co innego zdeptać chyba? Rzucić w ławkę albo w kogoś jedynym przedmiotem pod ręką, a symbolicznie podeptać samą koszulkę czy napluć na herb to jest jednak ogromna różnica. Podejrzewam, że rzut koszulką był wymierzony w kierunku Łazarka, który go zmienił po 20 minutach jak go wcześniej wpuścił jako zmiennika. A deptanie koszulki czy herbu to ma jednak zupełnie inny wydźwięk, nie sądzisz? Wiadomo barwy to barwy, miał za co przepraszać i przeprosił. Dla mnie cała ta dodatkowa otoczka wokół tego to było zbędne ajwaj, co oczywiście nie usprawiedliwia go odnośnie późniejszego chamskiego zachowania.

Jak wypłacałem razy mokrą zwinietą koszulką Del Piero po plecach kolegi na kolonii jak przegrał w karty (hoho znów wracamy do czasów dzieciństwa :D:D) to znaczy, że zamierzałem znieważyć Del Piero albo Juventus? No proszę Cię. Najważniejsza jest intencja. Wtopa była, przeprosił, temat by się pewnie urwał i był zapomniany jakby nie jego późniejsze zachowanie.

Z resztą EOT z mojej strony, bo cokolwiek napiszę to zawsze się znajdzie ktoś, kto moje słowo przekręci tak, żeby pasowało do jego koncepcji. Styka mi i tak już za dużo czasu na tego pajaca poświeciłem :D

Dariook 20.10.2017 17:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1485361)
:shock::shock::shock::shock::shock:

Rzuć w korpo logo firmy na ziemię i zdeptaj to wylecisz w ciągu 15 minut.
Ja .......ę do czego to dochodzi i to na forum Wisły ....

Szkoda strzępić ryja.

yoda79 20.10.2017 18:52

Nie róbcie sobie jaj z Surmą, wujek fan craxy (mniejsza o to), a sam Łukaszek biegał jak szalony pod sektor Wiślaków po bramce w Warszawie.
Zwykły pajac i tyle. ....a i on gra w oldbojach Wisełki?

Arkadiusz.Czerepach 20.10.2017 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1485399)
Co innego rzucić a co innego zdeptać chyba? Rzucić w ławkę albo w kogoś jedynym przedmiotem pod ręką, a symbolicznie podeptać samą koszulkę czy napluć na herb to jest jednak ogromna różnica. Podejrzewam, że rzut koszulką był wymierzony w kierunku Łazarka, który go zmienił po 20 minutach jak go wcześniej wpuścił jako zmiennika. A deptanie koszulki czy herbu to ma jednak zupełnie inny wydźwięk, nie sądzisz? Wiadomo barwy to barwy, miał za co przepraszać i przeprosił. Dla mnie cała ta dodatkowa otoczka wokół tego to było zbędne ajwaj, co oczywiście nie usprawiedliwia go odnośnie późniejszego chamskiego zachowania.

Jak wypłacałem razy mokrą zwinietą koszulką Del Piero po plecach kolegi na kolonii jak przegrał w karty (hoho znów wracamy do czasów dzieciństwa :D:D) to znaczy, że zamierzałem znieważyć Del Piero albo Juventus? No proszę Cię. Najważniejsza jest intencja. Wtopa była, przeprosił, temat by się pewnie urwał i był zapomniany jakby nie jego późniejsze zachowanie.

Z resztą EOT z mojej strony, bo cokolwiek napiszę to zawsze się znajdzie ktoś, kto moje słowo przekręci tak, żeby pasowało do jego koncepcji. Styka mi i tak już za dużo czasu na tego pajaca poświeciłem :D

oczywiście że nie

jednak nie potraktowałeś tej koszulki z nabożną czcią

a tego się tutaj od "wiślaków" wymaga

LucjuszWielki 20.10.2017 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez yoda79 (Post 1485405)
Nie róbcie sobie jaj z Surmą, wujek fan craxy (mniejsza o to), a sam Łukaszek biegał jak szalony pod sektor Wiślaków po bramce w Warszawie.
Zwykły pajac i tyle. ....a i on gra w oldbojach Wisełki?

Dokładnie.. to samo staram się przekazać. U nas nie ma miejsca na takie wskie wybryki, nie ma ! Nie mozna zapominać, należy za kazdym razem przypominać i piętnować takie urestwo!

SURMA WON !

Dariook 21.10.2017 10:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1485346)
był chyba kiedyś wywiad z Surmą (nie jestem pewien czy na pewno wywiad) gdzie coś wspominał,ze w zasadzie to u neigo w domu kibicowało sie parchom.zreszta jego wujek o ile mnie pamięć nie myli był/jest u nich kapelanem.

No i brat byl asystentem trenera zydow :D

X-Ray 21.10.2017 10:33

https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...69945624354816

Patrząc na to, że prawdopodobnie Arek Głowacki zakończy karierę po sezonie, będziemy potrzebować solidnego środkowego obrońcy. Rysiek jak na naszej standardy, takim zawodnikiem według mnie jest. Jego kontrakt kończy się w grudniu i można byłoby go sprowadzić do nas za "darmo", a umowę podpisać już teraz. Zawsze pokazywał jakieś tam przywiązanie do Wisły, nawet będąc w Chinach na jednym zdjęciu na Instagramie był w spodenkach Wisły. Myślę, że finansowo byłoby na nas go stać, bo swoje zarobił w tym sezonie w Azji. Co wy na to?

Arkadiusz.Czerepach 21.10.2017 10:53

nie sądze żeby na jego wymagania odnosnie pensji rzutowało co tam już sobie odłożył, tylko ile mu zaproponują inne kluby

X-Ray 21.10.2017 11:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1485426)
nie sądze żeby na jego wymagania odnosnie pensji rzutowało co tam już sobie odłożył, tylko ile mu zaproponują inne kluby

Nie zgadzam się. Tam pojechał typowo zarobić, nie patrząc na komfort życia i nic innego, złoty strzał. Teraz może myśleć nie tylko o finansach, ale choćby o komforcie życia swojej rodziny. W Krakowie z tego co pamiętam było mu bardzo dobrze, dodatkowo zna język. Więc oczywiście jak dostanie ofertę dwa razy większą, z normalnego kraju i ciekawej ligi, to pójdzie tam, ale przy ofercie porównywalnej i powiedzmy 10-20 procent lepszej, wybierze Krakow. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Na pewno warto aby Junco wykonał telefon do jego menagera.

Arkadiusz.Czerepach 21.10.2017 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez X-Ray (Post 1485429)
Nie zgadzam się. Tam pojechał typowo zarobić, nie patrząc na komfort życia i nic innego, złoty strzał. Teraz może myśleć nie tylko o finansach, ale choćby o komforcie życia swojej rodziny. W Krakowie z tego co pamiętam było mu bardzo dobrze, dodatkowo zna język. Więc oczywiście jak dostanie ofertę dwa razy większą, z normalnego kraju i ciekawej ligi, to pójdzie tam, ale przy ofercie porównywalnej i powiedzmy 10-20 procent lepszej, wybierze Krakow. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Na pewno warto aby Junco wykonał telefon do jego menagera.

nie zgadzasz sie , ale potwierdzasz to co ja pisze ;)

znowu logika :D

brylant17 21.10.2017 11:51

Myślisz ,że ile krzynie ? spokojnie mógłby tu wrócić i stać było by go na nas pewnie pójdzie dalej

X-Ray 21.10.2017 12:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1485431)
nie zgadzasz sie , ale potwierdzasz to co ja pisze ;)

znowu logika :D

*Połowicznie się z Tobą zgadzam. :D

FraMat 21.10.2017 13:04

Myślicie, że Junco nie jest w stanie znaleźć młodego, perspektywicznego stopera gdzie indziej? Choćby w III lidze hiszpańskiej?
Zamiast bawić się w odgrzewanie starych kotletów?

Ogryzek 21.10.2017 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1485436)
Myślicie, że Junco nie jest w stanie znaleźć młodego, perspektywicznego stopera gdzie indziej? Choćby w III lidze hiszpańskiej?
Zamiast bawić się w odgrzewanie starych kotletów?

Młody perspektywiczny piłkarz z III ligi hiszpańskiej jeszcze wierzy ze może zrobić karierę w Hiszpanii i chce powalczyć o ichniejszą La Liga. Skusić go mogą tylko duże pieniądze np. (Anglia) do opuszczenia Hiszpanii w młodym wieku.

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" które nie miały szans na karierę w Hiszpanii, albo nie poradziły sobie w wyższych klasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos, reszta starsza. Zejdź na ziemię. Perspektywiczny i młody Hiszpan to nie nasz poziom finansowy jak i żadnego polskiego klubu!

My możemy młodych perspektywicznych poza Polską szukać na Słowacji, Węgrzech itd. Nawet Chorwacja to tylko ci których odpali Dinamo. Nie fantazjujmy.

wiertar 21.10.2017 13:17

Dajcie spokój, tym Guzmicsem. On razem z Ivanem to był by babol za babolem. Kasa misiu i tyle.

wiertar 21.10.2017 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1485439)

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" któreklasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos

My możemy młodych perspektywicznych poza Polską szukać na Słowacji, Węgrzech itd. Nawet Chorwacja to tylko ci których odpali Dinamo. Nie fantazjujmy.

Z tego co widzę Llonch ma 25 Imaz też 26 więc nieprzesadzaj

Ogryzek 21.10.2017 13:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1485442)
Z tego co widzę Llonch ma 25 Imaz też 26 więc nieprzesadzaj

25 czy 26 to nie są MŁODZI PERSPEKTYWICZNI. To są już stare konie do gry. Nie o takich starych pisałem.

Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę.

Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd.

ashkeczup 21.10.2017 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1485444)
25 czy 26 to nie są MŁODZI PERSPEKTYWICZNI. To są już stare konie do gry. Nie o takich starych pisałem.

Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę.

Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd.

Wg polskich standardów, to Damian Kądzior jest dalej młody i perspektywicznym. W cywilizowanym świecie footballu to piłkarz w pełni rozwinięty. Z tym epizodem w hiszpańskiej młodzieżówce to bym nie przesadzał, bo jeśli nie lądują oni w Realu lub Barcy, to w Deportivo albo innym Gijon.

Ogryzek 21.10.2017 14:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1485445)
Wg polskich standardów, to Damian Kądzior jest dalej młody i perspektywicznym. W cywilizowanym świecie footballu to piłkarz w pełni rozwinięty. Z tym epizodem w hiszpańskiej młodzieżówce to bym nie przesadzał, bo jeśli nie lądują oni w Realu lub Barcy, to w Deportivo albo innym Gijon.

Nie interesują mnie polskie standardy i robienie owszem, z ciekawego piłkarza jak Kądzior młodego zdolnego. Młody zdolny musi być przynajmniej MŁODY. 24-letni Kądzior jest może i zdolny, ale młody już nie jest.

My możemy wybierać piłkarzy z niższych lig hiszpańskich starszych, po przejściach których kariera przyhamowała i którzy w związku z tym są chętni do podróż na kraj świata futbolowego do Polski żeby wrócić do żywych.

R33 21.10.2017 14:31

Na dzień dzisiejszy poza Arkiem mamy w kadrze ludzi którzy mogą zagrać na środku obrony: Gonzalez, Arsenić, Velez. Nie jest źle.

wiertar 21.10.2017 15:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1485444)

Misiu... Nie chodzi mi o to że 25-26 lat to młodzi perspektywie Tuczno, bo wiadomo że nie, ale o to że się mijasz z prawdą pisząc że Carlitos jest najmłodszy...

25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie

FraMat 21.10.2017 15:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1485439)
Młody perspektywiczny piłkarz z III ligi hiszpańskiej jeszcze wierzy ze może zrobić karierę w Hiszpanii i chce powalczyć o ichniejszą La Liga. Skusić go mogą tylko duże pieniądze np. (Anglia) do opuszczenia Hiszpanii w młodym wieku.

Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" które nie miały szans na karierę w Hiszpanii, albo nie poradziły sobie w wyższych klasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos, reszta starsza. Zejdź na ziemię. Perspektywiczny i młody Hiszpan to nie nasz poziom finansowy jak i żadnego polskiego klubu!

Super.
Dlatego napisałem: Choćby w III lidze hiszpańskiej.
Równie dobrze może być w II francuskiej, I chorwackiej czy albańskiej....

Teza jest taka, że Junco może kogoś takiego znaleźć.
I obstawiam dolary przeciwko orzechom, że szuka.

Ogryzek 21.10.2017 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1485452)
Misiu... Nie chodzi mi o to że 25-26 lat to młodzi perspektywie Tuczno, bo wiadomo że nie, ale o to że się mijasz z prawdą pisząc że Carlitos jest najmłodszy...

25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie

??? błąd 1 roku jest nieistotny w tej dyskusji - chyba że chcesz bić pianę o nieistotne detale.

Młody zdolny - ma dla mnie jednoznaczne znaczenie i napisałem jak to rozumiem wcześniej (max 21 lat). Jeśli inaczej zdefiniujemy MŁODY - tj piłkarz na którym możemy zarobić jak to piszesz - to tak - takich 29 letnich MŁODYCH możemy całymi kontenerami zwozić z Iberii z niższych lig. Ale przypuszczam że FraMataowi nie o takich MŁODYCH chodziło.

Mnie szkoda czasu na bicie piany :)

wiertar 21.10.2017 16:25

Ale ja nie napisałem że 26 latek jest młody.... Chyba nie zrozumiałeś.

Arkadiusz.Czerepach 23.10.2017 09:24

czemu taki mały hejt na te kurve wczoraj ?

Pero 23.10.2017 11:37

Mirek Szymkowiak wrócił do C+ jako ekspert do Ligi Plus Extra.
Z ciekawostek co u niego to ponoć miał zalane mieszkanie. Oj to na pewno sprawka kibiców sąsiadki...

brylant17 23.10.2017 17:29

Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni za to poleciał Paolo Terziotti

czaro 23.10.2017 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1485700)
Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni poleciał za to poleciał Paolo Terziotti

1) odnośnie do Bednarza - niesamowite, jak ten człowiek potrafi się ustawić. Ekstraklasa S.A. powinna natomiast zastanowić się nad wpisywaniem do kontraktów swojej kadry kierowniczej postanowień o zakazie konkurencji. To patologia, że facet, który dwa miesiące wcześniej nadzorował Piasta teraz w nim pracuje;
2) odnośnie do Skorży - taki mecz ostatniej szansy to mydlenie oczu; Skorża jest już skreślony, po prostu szukają kogoś nowego. Nie rozumiem, po co Skorża wszędzie ciąga za sobą tego Włocha;

brylant17 23.10.2017 19:27

czaro Może w umowie ma wpisane co innego a robi co innego np: wpisali mu,że jest sprzątaczką i ma sprzątać kible a faktycznie ogłosili,że jest dyrektorem sportowym :D

czaro 23.10.2017 21:53

Ale to by nic nie zmieniało, bo takie zakazy/zobowiązania dotyczą określonej działalności (działania, wykonywania pewnych funkcji), a nie zajmowania stanowisk o określonej nazwie. Ale jak już jesteśmy przy żartach, to Jacek - zdaje się - nigdy nie wstydził się pracy u podstaw. Z kibicami chciał walczyć jak ze stajnią Augiasza, a skończyło się na tym, że robił sobie zdjęcia z myjką przy graffiti "łysy ....".

wolfu 26.10.2017 20:29

Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?

sedonh 26.10.2017 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfu (Post 1485907)
Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?

uuuu będą ciche dni w domu

Karherop 26.10.2017 21:31

Nie wiem jakich wypowiedzi oczekujecie od gościa który robil sobie zdjęcia z penisem i koszulka Wisły.

szorstki 27.10.2017 10:12

Cytat:

Nie mam ale oglądałem to "Jeden na jeden" w nc+. Dziki Donald mało się nie zesikał z tej miłości. W streszczeniu jego murzyńskie pi....nie to była nowa wersja "kocham waś wsistkich". Kocham Wisłe, ale kocham też Legię. Kocham Wisłę ale Wisła nie da mi przecież tego co Legia. Bo najbardziej kocham szmal dlatego gram gdzieś na końcu świata. Więc kocham Wisłę i Smudę bo mnie wyrwali z mojego dzikiego kraju ale kocham też Legię bo mi może da więcej kasy. I kocham was wszystkich.

Tak to w skrócie mniej więcej wyglądało.

ashkeczup 27.10.2017 11:30

Przecież wystarczyło popatrzeć jak on wchodzi po schodach żeby ocenić, że inteligencją to nie grzeszy. Dajcie już Mokebe spokój

brylant17 27.10.2017 12:33

A craxy nie kocha ? :lol:

arth_ur 27.10.2017 13:01

Cytat:

https://twitter.com/kowalcwks/status/923631793542238209 Murzynek Babo w Afryce mieszka ...

szprotson 27.10.2017 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 1485947)

Donald bedzie kochal kazdego kto da mu leasing ....

mitmichael 27.10.2017 15:08

100 lat Iliev

funkykoval 27.10.2017 15:30

@Arkadiusz.Czerepach
Jeżeli sędzia nie ma dogłębnej znajomości przepisów o spalonym, nie rozróżnia sformułowań,. o których Stempniewski nie raz mówi w L+E - pozycja spalona a spalony, to może niech zacznie składać klocki Lego, albo wraca na pastwiska do B Klasy - tam będzie wiedział - których kibiców więcej wokół boiska, dla tych trzeba sędziować......

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl