![]() |
Co innego rzucić a co innego zdeptać chyba? Rzucić w ławkę albo w kogoś jedynym przedmiotem pod ręką, a symbolicznie podeptać samą koszulkę czy napluć na herb to jest jednak ogromna różnica. Podejrzewam, że rzut koszulką był wymierzony w kierunku Łazarka, który go zmienił po 20 minutach jak go wcześniej wpuścił jako zmiennika. A deptanie koszulki czy herbu to ma jednak zupełnie inny wydźwięk, nie sądzisz? Wiadomo barwy to barwy, miał za co przepraszać i przeprosił. Dla mnie cała ta dodatkowa otoczka wokół tego to było zbędne ajwaj, co oczywiście nie usprawiedliwia go odnośnie późniejszego chamskiego zachowania.
Jak wypłacałem razy mokrą zwinietą koszulką Del Piero po plecach kolegi na kolonii jak przegrał w karty (hoho znów wracamy do czasów dzieciństwa :D:D) to znaczy, że zamierzałem znieważyć Del Piero albo Juventus? No proszę Cię. Najważniejsza jest intencja. Wtopa była, przeprosił, temat by się pewnie urwał i był zapomniany jakby nie jego późniejsze zachowanie. Z resztą EOT z mojej strony, bo cokolwiek napiszę to zawsze się znajdzie ktoś, kto moje słowo przekręci tak, żeby pasowało do jego koncepcji. Styka mi i tak już za dużo czasu na tego pajaca poświeciłem :D |
Cytat:
|
Nie róbcie sobie jaj z Surmą, wujek fan craxy (mniejsza o to), a sam Łukaszek biegał jak szalony pod sektor Wiślaków po bramce w Warszawie.
Zwykły pajac i tyle. ....a i on gra w oldbojach Wisełki? |
Cytat:
jednak nie potraktowałeś tej koszulki z nabożną czcią a tego się tutaj od "wiślaków" wymaga |
Cytat:
SURMA WON ! |
Cytat:
|
https://twitter.com/TomekSzczygiel/s...69945624354816
Patrząc na to, że prawdopodobnie Arek Głowacki zakończy karierę po sezonie, będziemy potrzebować solidnego środkowego obrońcy. Rysiek jak na naszej standardy, takim zawodnikiem według mnie jest. Jego kontrakt kończy się w grudniu i można byłoby go sprowadzić do nas za "darmo", a umowę podpisać już teraz. Zawsze pokazywał jakieś tam przywiązanie do Wisły, nawet będąc w Chinach na jednym zdjęciu na Instagramie był w spodenkach Wisły. Myślę, że finansowo byłoby na nas go stać, bo swoje zarobił w tym sezonie w Azji. Co wy na to? |
nie sądze żeby na jego wymagania odnosnie pensji rzutowało co tam już sobie odłożył, tylko ile mu zaproponują inne kluby
|
Cytat:
|
Cytat:
nie zgadzasz sie , ale potwierdzasz to co ja pisze ;) znowu logika :D |
Myślisz ,że ile krzynie ? spokojnie mógłby tu wrócić i stać było by go na nas pewnie pójdzie dalej
|
Cytat:
|
Myślicie, że Junco nie jest w stanie znaleźć młodego, perspektywicznego stopera gdzie indziej? Choćby w III lidze hiszpańskiej?
Zamiast bawić się w odgrzewanie starych kotletów? |
Cytat:
Do nas trafiają nieprzypadkowo przeżute "odpady" które nie miały szans na karierę w Hiszpanii, albo nie poradziły sobie w wyższych klasach rozgrywkowych. Najmłodszy to 26 letni Carlitos, reszta starsza. Zejdź na ziemię. Perspektywiczny i młody Hiszpan to nie nasz poziom finansowy jak i żadnego polskiego klubu! My możemy młodych perspektywicznych poza Polską szukać na Słowacji, Węgrzech itd. Nawet Chorwacja to tylko ci których odpali Dinamo. Nie fantazjujmy. |
Dajcie spokój, tym Guzmicsem. On razem z Ivanem to był by babol za babolem. Kasa misiu i tyle.
|
Cytat:
|
Cytat:
Młody perspektywiczny to chłopak max 21 lata z jakimiś epizodem w młodzieżówce (skoro perspektywiczny). Tacy do nas trafią? Wybiorą inne lepsze kluby hiszpańskie, a nie zapomnianą Polskę. Ani Llonch ani Carlitos nie podpada pod kategorię MŁODY PERSPEKTYWICZNY. Raczej pod kategorię ZAPOMNIANY w niższych ligach hiszpańskich, dla którego gra w Polsce to szansa na wybicie się i zarobienie większych pieniędzy potem gdzieś w Turcji itd. |
Cytat:
|
Cytat:
My możemy wybierać piłkarzy z niższych lig hiszpańskich starszych, po przejściach których kariera przyhamowała i którzy w związku z tym są chętni do podróż na kraj świata futbolowego do Polski żeby wrócić do żywych. |
Na dzień dzisiejszy poza Arkiem mamy w kadrze ludzi którzy mogą zagrać na środku obrony: Gonzalez, Arsenić, Velez. Nie jest źle.
|
Cytat:
25-29 do wiek w którym piłkarz już ma być ukształtowany i brakować mu jedynie może wielkiego doświadczenia., To wiek w którym można na nim zarobić spore pieniądze i miejmy nadzieję tak bedzie |
Cytat:
Dlatego napisałem: Choćby w III lidze hiszpańskiej. Równie dobrze może być w II francuskiej, I chorwackiej czy albańskiej.... Teza jest taka, że Junco może kogoś takiego znaleźć. I obstawiam dolary przeciwko orzechom, że szuka. |
Cytat:
??? błąd 1 roku jest nieistotny w tej dyskusji - chyba że chcesz bić pianę o nieistotne detale. Młody zdolny - ma dla mnie jednoznaczne znaczenie i napisałem jak to rozumiem wcześniej (max 21 lat). Jeśli inaczej zdefiniujemy MŁODY - tj piłkarz na którym możemy zarobić jak to piszesz - to tak - takich 29 letnich MŁODYCH możemy całymi kontenerami zwozić z Iberii z niższych lig. Ale przypuszczam że FraMataowi nie o takich MŁODYCH chodziło. Mnie szkoda czasu na bicie piany :) |
Ale ja nie napisałem że 26 latek jest młody.... Chyba nie zrozumiałeś.
|
czemu taki mały hejt na te kurve wczoraj ?
|
Mirek Szymkowiak wrócił do C+ jako ekspert do Ligi Plus Extra.
Z ciekawostek co u niego to ponoć miał zalane mieszkanie. Oj to na pewno sprawka kibiców sąsiadki... |
Mam nadzieję,że będzie dłużej niż tylko na chwilę.Natomiast Jacek sprzątaczka Bednarz został dyrektorem sportowym Piasta Gliwice.Skorża dostał jeszcze jedną szanse w Pogoni za to poleciał Paolo Terziotti
|
Cytat:
2) odnośnie do Skorży - taki mecz ostatniej szansy to mydlenie oczu; Skorża jest już skreślony, po prostu szukają kogoś nowego. Nie rozumiem, po co Skorża wszędzie ciąga za sobą tego Włocha; |
czaro Może w umowie ma wpisane co innego a robi co innego np: wpisali mu,że jest sprzątaczką i ma sprzątać kible a faktycznie ogłosili,że jest dyrektorem sportowym :D
|
Ale to by nic nie zmieniało, bo takie zakazy/zobowiązania dotyczą określonej działalności (działania, wykonywania pewnych funkcji), a nie zajmowania stanowisk o określonej nazwie. Ale jak już jesteśmy przy żartach, to Jacek - zdaje się - nigdy nie wstydził się pracy u podstaw. Z kibicami chciał walczyć jak ze stajnią Augiasza, a skończyło się na tym, że robił sobie zdjęcia z myjką przy graffiti "łysy ....".
|
Nasz modniś, Guerrier, w C+ opowiadał rzekomo o miłości do Legii. Ma ktoś jakiś materiał do tego wywiadu?
|
Cytat:
|
Nie wiem jakich wypowiedzi oczekujecie od gościa który robil sobie zdjęcia z penisem i koszulka Wisły.
|
Cytat:
Tak to w skrócie mniej więcej wyglądało. |
Przecież wystarczyło popatrzeć jak on wchodzi po schodach żeby ocenić, że inteligencją to nie grzeszy. Dajcie już Mokebe spokój
|
A craxy nie kocha ? :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
100 lat Iliev
|
@Arkadiusz.Czerepach
Jeżeli sędzia nie ma dogłębnej znajomości przepisów o spalonym, nie rozróżnia sformułowań,. o których Stempniewski nie raz mówi w L+E - pozycja spalona a spalony, to może niech zacznie składać klocki Lego, albo wraca na pastwiska do B Klasy - tam będzie wiedział - których kibiców więcej wokół boiska, dla tych trzeba sędziować...... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl