![]() |
Cytat:
|
Co do krzesełek to może udałoby się w firmie ktora je produkuje dowiedzieć jaki model krzesełek został zamówiony?
|
Cytat:
A my płacimy podatki na tych obiboków i darmozjadów - za co?! |
nie dało by się nasłać kontrole z NIK na ta budowę??
|
Cytat:
|
Właśnie co z tym Dniem Otwartym???
|
Dzieńdobry
JA PIERD**E !!!!!!!!! Gdzie są informacje na temat dnia otwartego ????????? PYTAM SIE ? GDZIE ? Co to ma być za organizacja... zero !!!!!!!! POWTARZAM ZERO ! Zero informacji takich o których chcielibyśmy wiedzieć wszyscy, popatrzcie na wspomniany juz stadion Legii ! Strona o stadionie opisuje wszystko : za przeproszeniem jak sobie robotnik pierdnie w krzesełko to niemal że opisują jaki odgłos sie rozchodzi, a my nawet nie wiemy kiedy jest Dzień Otwarty, dzień otwarty o który sie domagamy od wielu miesięcy... Ale wszyscy to mają w dupyie..... Dobranoc....JEZU>.... jak mnie to wpienia.... |
Wielkie dzięki....
No i plany na sobotę już znamy :P |
Nie no zajebiście! dzięki Radnemu i youtube dowiadujemy się kiedy bedzie Dzień Otwarty, krzesełka SKWK wyprasza gdzies na korytarzach za pięc dwunasta, Ochalik pieprzy że oni nic nie wiedzą bo ich na budowe nie wpuszczają (to odnośnie wypadku o który go pytali) albo że akcja marketinowa juz od dawna trwa bo kopacze jeżdzą po szkolach i rozmawiają z uczniami mega sic !w ZIKIT-cie nie odbieraja telefonów a szefowa sobie siedzi na urlopie, o murawie,północnej i IT - nie ma słowa, Prezydencio - przesuwa termin interpelacji - bo mial ważniejsze sprawy - no jasne przeciez "musial" wizytwowac kurnik na Kaluży.A jednynego Radnego który interesuje sie stadionem - traktują jak natreta ktory im przeszkadza w cięzkim zmaganiu sie w ciągu dnia ze szklankami herbaty czy kawy.
Prezesa SSa nie ma , dyr ds marketingu też, skautem został towarzysz Kapka.Suuuuper. Nie chcę byc czarnowidzem ale jeśli w tym roku bedzie Mistrz- to bedzie to najprawdopodobniej ostatni - na długie lata.Inwestycje w młodzież i bazę w Lechu od kilku lat i zapowiadane gigantczne transfery Legii ( nie pomijając parchów i niesamowitego działania w kwestii bazy Filipiaka i jego zaufania do dość dobrego trenera ktory może w dłuższym okresie zrobic wynik )- są dla nas bardzo złym znakiem. Budowa bazy i sieci skautingu trwa kilka lat ci którzy zaczeli 2-3 lata temu o tyle nas będą wyprzedzać bo jakoś nie wierzę że nadrobimy to w sposób analogiczny do lat 98-99 tj.wielkimi transferami |
Wszystko co piszecie jest niestety prawdą. Może najwyższy czas dać wyraz swojemu niezadowoleniu? Czarne chmury zbierają się nad Wisłą...
|
Cytat:
|
^^^Następny który myśli że mamy wykupiony abonament na Mistrza.Życzę żebyś tylko nie miał jesiennej depresji na Suchych Stawach.
|
^^ Bo jak się wyżalisz na forum to od razu prace przyspieszą
|
Co do dnia otwartego to bedzie tak, ze beda robione grupy ok.25 osobowe z "przewodnikami", ktory bedzie oprowadzal po budowie. Nie bedzie mozna zagladnac w kazde miejsce ze wzgledow bezpieczenstwa.
|
Cytat:
|
mogę prosić o zdj z kamerki na A/B?
nie śmiga mi ta kamera. edit: dziękuję, PiotrG! |
http://i39.tinypic.com/fw51ys.png
Cytat:
|
Cytat:
Na oficjalnej pojawił się komunikat o dniu otwartym. Cytat:
Mam nadzieję, że informacja ta pojawi się także w krakowskich mediach, żeby większa liczba osób mogła się o tym dowiedzieć. Ciekawie zapowiada się ta wycieczka.. pawilon medialny, boiska przy trybunie E (która stoi od roku), przejście na górne rzędy trybuny E... Po byku można będzie zwiedzić najnowszą część budowy :) Ja wiem, że są względy bezpieczeństwa. Ale nikt mnie nie przekona, że przy odrobinie dobrej woli nie można było wpuścić tych małych grupek do sky-boxów w trybunie C. No nic. Ważne że dzień otwarty został oficjalnie ogłoszony. Choć istotniejsze są i tak ostatnie przetargi bez rozstrzygnięcia których stadion nie będzie dopuszczony do gry.. |
@QBAS
U mnie jest ten sam problem. Rozwiązałem go troszkę prowizorycznie - uruchamiam IE ( tak, tak, jestem otwarty na świat - dosłownie :D ) i tam uruchamiam kamerki. Na początku w QT wyświetla "404", ale jak daję refresh ( w QT te dwie strzałeczki :D ) to po kilku odświeżeniach rusza. A w FF cały czas wywala, od jakiegoś miesiąca. |
@QBAS Najnowszy quicktime robi jaja sciągnij sobie wcześniejszą wersje
|
Rzeczywiście problem jest od kilku tygodni bo wcześniej było dobrze. Teraz tylko cieszy fakt, że to nie mój sprzęt nawalił, a QT jak mówicie ;)
|
Tez tak mialem z QT, wiec sciagnalem jakis QT alternative czy cos takiego, i działa, tyle ze nie widze normalnego panelu tego okienka z kamery, zamiast niego mam czarny pasek, gdzie na slepo musze naciskac "play" zeby odswiezyc obraz
|
ewentualnie quick time alternative. Ja z tego korzystam i działa bez problemu.
|
Dzień otwarty - info
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tadionu_wisly/ najlepiej to zabrac ze soba byle prześcieradła z odpowiednimi haslami na nich.. bedzie zapewne duzo osob z telewizji, radia itp, mozna je bedzie rozlozyc po trybunach i naglosnic sprawe z tym stadionem.. zeby w koncu naglosnili jakie jaja towarzysza temu stadionowi.. i ze zaden powrot na stadion w nastepnej rundzie nie jest mozliwy to jest ten jedyny dzien kiedy media moga sie zainteresowac sprawa |
bedą przedstawiciele wykonawcy a takze ktos z miasta na tym dniu otwartym wiec Ci ktorzy sie udadza na dzien otwarty mogli by go popytac o przetargi na IT itp.
|
Cytat:
|
co za kpina z tym dniem otwartym
widok z sektora E można zobaczyć na zdjęciach i kamerach tak naprawde liczy się wnętrze C, poziomy, widok z samej trybuny etc skandal. |
Cytat:
|
Cytat:
Takich rzeczy się nie praktykuje mdz. in. ze względów bezpieczeństwa. A teraz jeszcze po tym wypadku śmiertelnym to już w ogóle będą dmuchać na zimne. |
Dobrze piszecie, ten dzień otwarty, a w zasadzie zamknięty, bo trybuna E to JEDYNA trybuna, która jest cała otwarta, to jedyna okazja do zainteresowania sprawą stadionu mediów. Na pewno choć jeden dziennikarz z każdej większej redakcji się pokaże, żeby kilka zdań skrobnąć. Jeśli udałoby się ich zainteresować sprawą wiślackiego stadionu to może w końcu sprawa nabrałaby rozgłosu na jaki "zasługuje"..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl