![]() |
Cytat:
PS tak jest przynajmniej u mnie :) |
Czy internet z iPlusa działa poza granicami Polski czy tylko na jej terenach? Bo nie wiem do końca od czego to może zależeć :)
|
Cytat:
najlepiej to ustawić FF jako domyślną przeglądarkę :) otwierasz FF/narzędzia/opcje/zaawansowane/sprawdź czy ff jest domyślną przeglądarką :) |
Cytat:
ale dzięki za fatygę |
Cytat:
|
Crack do Virtual Tennis 2009 bądź link gdzie moge znaleźć
|
Mam film Wyspa na DVD i gdy odpalam go na komputerze to pojawia się okno żebym zainstalował program InterActual player, mogę go oczywiście nie instalować, a film "pójdzie" i tak na np. Power DVD ale gdy wrzucam płytkę do stacjonarnego odtwarzacza DVD to w ogóle nie idzie. Chwilę ładuje i pojawia się napis "no disc". Ten odtwarzacz jest już stary i czyta tylko oryginalne DVD, żadnych divx'ów. W związku z tym, gdy kupie jakiś nowszy odtwarzacz film odpali bez problemu czy będę go musiał oglądać tylko na DVD??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w laptopie Sony Vaio pracujacym na Windows Vista pojawia mi sie przekreslony glosnik i adnotacja: usluga audio nie jest uruchomiona. Probowalam na rozne sposoby ja wlaczyc, po wejsciu w opcje pojawia mi sie adnotacja ze glosniki pracuja prawidlowo. Co mam zrobic, bo dzwieku nie ma wciaz?
|
Cytat:
|
Cytat:
Probuje skonfigurowac glosnik przez panel strowania, ale nie moge wejsc ani na konfiguracje ani na ustawienia domyslne, jedyne co moge wybrac to wlasciwosci, ale chyba nie o to chodzi? |
|
Cytat:
Raz na pol roku zdarzy sie ze neta nie ma przez godzine ;) Cytat:
za gesty troche wiec odpada. Kiedy? przez caly rok. A komu to chyba po barwach mozna poznac. |
Cytat:
pytanie "kiedy" odnosi sie chyba do momentu, w ktorym zrobiono zdjęcie, a nie kiedy zbierane były szaliki. jak nie wiesz, nie masz do powiedzenia nic, poza średnio śmieszną ironią, to se po prostu odpuść. |
Cytat:
|
Cytat:
|
czy orientuje się jak to jest z tym balonem koło ronda grunwaldzkiego? czy to jest lot czy tylko takie z wniesienie do góry? i jakie są ceny dla uczniów bo normalne ponoć ok 30zł/os.
|
Wzniesienie do góry, koło 16 zł.
|
Cytat:
raz, dwa, trzy |
Którego patcha polecacie do PES 2009?
|
Wie ktoś czy z Krefeldu (niemcy) odjeżdzają jakieś autobusy lub pociągi (bezpośrednio) do Amsterdamu?
Dzięki 1q2 |
Drogi Pio to co zacytowałeś to też czytałem bo znam taką stronę jak google lecz zapytałem tutaj bo nc nie pisze o cenach dla uczniów i nie pisało też czy to jest wzniesienie czy lot :)
a mam jeszcze pytanie, czy żeby się wznieść musi być komplet czyli 25 chętnych? Cytat:
|
Cytat:
Jak widać 1 przesiadka minimum jeśli chodzi o pociągi |
Tylko się upewniam: jakiekolwiek studiowanie na Uniwersytecie Pedagogicznym jest płatne?
Przeczytalem juz, nie wiem jak tego wczesniej nie znalazlem, a wiec studia stacjonarne sa bezplatne - i dobrze. |
Co lepiej działa iplus, blueconnect czy orange ? Który internet najbardziej się opłaca kupić?
|
Orientuje się ktoś o skuteczności łatek termoprzylepnych ( takich do ubrań )?
|
Cytat:
przykładowo : koledze u siebie w miescie Blueconnect śmigał niezle, a w Krakowie na Olszy jakims cudem ledwo chodził |
Gdzie w Krakowie zjem konkretnego kebaba ktory nie jest robiony z kurczaka i nie plywa w tonie dodatkow ?.
|
w GKrakowkskiej u turków .
na rynku co 20 metrów kebab chociaż ja lubie pod Bagatela wiadomo, ze ta najtańsze i najszybsze najlepsze nie są:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl