![]() |
Cytat:
|
Mówiło się przed tym meczem ,że Twente wystawi rezerwowy skład a teraz okazuje się że skład Wisły jest bardziej rezerwowy od Twente i to nie tylko przez kontuzje . Nie do końca rozumiem te decyzje ale pozostaje wierzyć Kazkowi . Oby tylko nie było tak ,że Fulham straci punkty a my nie zdołamy wygrać ponieważ najlepszych piłkarzy ofensywnych ( poza Meliksonem ) posadzimy na ławce ...
|
Jadą tak w studio po Moskalu za wyjściowy skład, a przecież od razu widać, że Kazek szykuje największe "pierd******ie" na drugą połowę, zwłaszcza, że Iliev ma siłę maksymalnie na połówkę i całego meczu i tak by nie wytrzymał.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to teraz już tylko zostało ściskać kciuki przed telewizorem i wierzyć, że "Impossible is Nothing" ;)
|
chcialem przez chociaz chwile zeby Wisla bylo w 1/16 i kilka minut byla :) Co do meczu Wisla gra bardzo dobrze i bardzo ladnie dla oka , bylo by jeszcze lepiej z illievem i maleckim chociaz gargula daje rade , ich bramkarz jakas totalna masakra .... Wisla moze i wygra ale Fulham zgodnie z przewidywaniami 2:0 do przerwy
|
Gramy dalej!
|
Gratulacje, gramy dalej w LE. A to szczęście...
|
WisŁa wisŁa wisŁa gola!!!!
|
o ....a!!!!!!!!! AWANS ....A ....A SZOK!!!!!
|
Gramy dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SzczĘscie wrewszcie usmiechnelo sie za apoel!!!!!!!!!!!!!
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST! i kto jest najlepsza druzyną roku 2011? WISŁA!!!
|
Wirtualna Polska twierdzi ze odpadlismy, haha
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahaha hhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahhahahahahh ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahh ahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahha hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaahhahahahahahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahhahahaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah ahhahahahahahahahhahahahaha
|
Gramy dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęscie wrewszcie usmiechnelo sie za apoel!!!!!!!!!!!!!
|
Żenada wp.pl - Gratulacje!!!!
|
Gratulacje z Gdanska!!!!!!!!!! Taka Wisle chce ogladac zawsze !! Dziekujemy Odense!! Oddaliscie to co zabraliscie z Krakowa!!!!
|
Cytat:
|
Coś niesamowitego , j Heppy :)
|
Cytat:
|
tak sie bawią ludzie kiedy Wisłą gra tak sie bawią ludzie kiedy wygrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
|
Cuda się zdarzają, oglądałem mecz i śledziłem livescore, ale i tak Borek był pierwszy. Coś pięknego!
|
Ja powiem tylko jedno... .... w dupę tym baranom w studio za to co wygadywali przed meczem
|
WYBACZAM CAŁĄ JESIEŃ W LIDZE ( no....może poza derbami) mam nadzieje że teraz trafimy któyś klub z Manchesteru:)
|
Wisła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie Otwieram browara pije za Wisłę i na wasze zdrowie ole!
|
Wisła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie Otwieram browara pije za Wisłę i na wasze zdrowie ole!
|
Szok.Nie dowierzanie. Cud na Wisłą :D
To co nie udało z się z Apoelem oddano dzisiaj :D |
Brawo Wisła ! Oglądałem na żywo oba mecze i na koniec zwariowałem :)
Pozdro z Gdańska ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl