![]() |
użytkuje ktoś huba dc z ghnetu?? Działa Wam to ustrojstwo dzisiejszego dnia??
|
nie wiecie czemu dzis po 15 Wiślacki Świat był zamkniety??
|
Jeden Bus jeździ na pewno z pod galerii znaczy obok niej
ul.Ogrodowa ale nie wiem jak jedzie. |
Cytat:
|
Pierwszy raz robię domową wiśniówkę z takiego przepisu:
- 1,2 kg wiśni - 1 l wody - 0,4 kg cukru - 0,5 l spirolu (95%) 3 pytania: 1. Jaka będzie %moc tego specyfiku (imo strasznie cienka:>)?? 2. Czy ta moc zależy tylko od spirolu, czy np. wiśnie lub cukier mają swój wkład?? 3. Czy to nie będzie za słodkie (chyba za dużo cukru)?? |
Cytat:
Ale czestsze poleczenie jest z Ogrowodej , z parkingu dla busów. [ na przeciwko galerii Krakowskiej - od strony Saturna ]. Firmy: Mat bus i NK bus. Trasa: Kraków - Wieliczka - Niepołomice. Ulicami to: Ogrodowa, Westerplatte , Starowiślna, Pl. Getta , Limanowskiego , Wielicka. A potem juz dalej do Niepolomic. Czyzyny lepsze dla kogos kto mieszka w Hucie, Ogrodowa dla kogos z centrum i okolic. |
Kolo Galerii Krakowskiej ostatnio wsiadalem w MAT- a
|
Mam takie pytanie gdzie w Nowej Hucie kupie markera na farbę lub taką farbę do markerów ??
|
Ma ktoś zaproszenie na dobrą strone torrentową zagraniczną ? np .TL
jak coś to priv. |
mam program SE Themes Creator. Zrobiłem sobie motyw jednak coś mi w nim nie pasuje i nie wiem jak to zmienić...a mianowicie te ikonki żeby były przeźroczyste (tzn. żeby w miejsca tych szarych pól było to białe tło z tą laską) http://i43.tinypic.com/1y50jq.jpg
|
czy wie ktos jaka jest u nas w miescie ludnosc? bo mi na wikipedii pokazuje 985000 a aglomeracja 1754000 to jakies za duzo odpowiednio 200k i 500k no chyba ze ja jestem o czyms malo doinformowany
|
a ja mam pytanie co do naszych meczy w sosnowcu. czy beda one rozgrywane z kibicami gosci?? czy tylko nasza ekipa bedzie tam wpuszczana??
p.s niewiedzialem gdzie zapytac to pytam tu:) |
Posiada ktoś takie lub podobne urządzenie? Bo gorąco jak .. a budżet ograniczony i jakieś urządzenie do chłodzenia by sie przydało ;p
http://www.allegro.pl/item666111305_...ktura_vat.html Dobrze to by chłodziło czy tak jak wiatraczek zwykły? |
ktos zna strony a.d wynajmu ?
witam,czy ktos zna strony odnosnie wynajmuj mieszkan w Krakowie ( cos jak gumtree) tyle ze od osob prywatnych a nie agencji ktorym trzeba placic prowizje?z gory dzieki za odp.pzdro
|
Jak się nazywa przystanek autobsowy/tramwajowy najbliżej Galerii Kazimierz? Czy najbliżej jest ten na Grzegórzeckim?
|
Działa Wam gg?
|
Teraz już tak, przez chwilę nie działało
|
ktoś zna jakiś sklep z ciuchami firmy UMBRO w Krakowie z większym wyborem niż w oficjalnym sklepie w galeriach? nie koniecznie same nowe kolekcje po 199 zl.
|
Cytat:
gratka.pl |
Wie ktos jak dojechac na Skalki z Nowej Huty ? oczywiscie srodkami komunikacji miejskiej.
|
http://www.youtube.com/watch?v=eH4uvlnB67Y
Link z tematu "Gdybym byl Bednarzem". Zna ktos moze tytuly i wykonawcow tych 3 piosenek ? edit. Wielkie dzieki, matizaq |
Cytat:
1. Right Now 2.Smack That 3.Dangerous |
Cytat:
|
Pytanie za sto punktów.Jest już nowe TMK Plus w empikach?
|
Można kupić FORZA WISŁA ale tylko wysyłka Nie mam możliwości kupić w Krakowie
|
Mozna wiedziec cos wiecej na temat tej fotki ? / kto komu gdzie kiedy
http://i44.tinypic.com/dylhn9.jpg |
mam takie pytanie,słyszałem,że osiedle pilotów jest niebezpieczne a moge tam podjąć prace w sklepie i wracałbym do domu nocą jesli ktoś kto wie jak tam jest mógłby się wypowiedzieć to bedze wdzieczny.
|
biale niedzwiedzie chodza po ulicach , a bez siekiery chlopaczki z domu nie wychodza. nie mowiac o grasujacych pedofilach . wiec strzez sie.
|
Mam pytanie, bo cholera zapomniałem jak to się robiło. Jak zrobić, żeby Mozilla była główną przeglądarką i wszystkie linki się właśnie w niej otwierały a nie w IE ??
|
Ma ktoś może neta z Netii?? Chodzi mi szczególnie o łącze po za miastem, czy nie ma jakiś utrudnień, czy często nie zrywa transferu itp...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl