![]() |
Cytat:
Mechaniki ciał stałych z fizyką też nie wolno mieszać? |
Cytat:
|
crate digger, z Tymi Żydami to sprawa jest jeszcze trochę bardziej skomplikowana, bo należy wyróżnić 3 kwestie:
Izraelczyk - obywatel Izraela Żyd - etniczny Żyd, wedle Prawa ten, kto ma matkę Żydówkę żyd - czyli wyznawca judaizmu. Tak więc Maor jest Izraelczykiem, nie jest Żydem, a czy jest żydem to nie wiem :D |
Jako żydożerca akceptuje naszego żyda. Wali mnie czy modli sie do drzewa, ściany czy Boga. Niech grają ci co umieją. Wolę takich niż polskich , pszaśnych Łobodzińskich!
|
Panowie a zmienia wam to coś , czy jest Żydem, Gojem czy Polakiem? Śmiać mi się chce z tych waszych ksenofobicznych przepychanek.
|
Cytat:
|
Cytat:
*przepraszam: Inuitą - żebyś mnie od ksenofobów czasem nie wyzwał ;) |
Cytat:
Dajta spokój,bo to nie ma absolutnie żadnego znaczenia. |
Cytat:
|
Religia/pochodzenie Meliksona nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Jak dla mnie może pochodzić z Grenlandii i być buddystą czy rastafarianem. Osobiście jestem tolerancyjną osobą, nawet bardzo jak na kraj, w którym żyję. Liczę więc, że Maor będzie grał na wysokim poziomie, podniesie trochę poziom naszej cienkiej ligi.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Fajna, ale zamula forum.
|
Oj tam oj tam - niech zamula. Lepsze to niż posty pokemonów, które też zamulają ;)
|
Cytat:
10znaków |
"Gypsy" to nie jest Żyd tylko Cygan.
|
Cytat:
|
Cytat:
Łobo, Kowalski, Branco i Tomek Jirsak liderzy :> Cytat:
Cytat:
|
No toż przecież to Sara Varone. Ludzie... :D
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=kfd_F...layer_embedded sory za OT, ale nosz fak:)
|
Cytat:
|
To gdzie ona będzie grała, na bramce?
Idźcie chłopaki na RT, a laska ma fajne cycki i nic po za tym... |
Do zalosnego poziomu TVN 24 zdarzylem sie juz przyzwyczaic, ale ostatnie popisy lokalnych dziennikarzy GW, w tym niejakiego pana Jawora, pozwalaja przypuszczac, ze wielkiej roznicy w poziomie nie ma...
Na pewno niektorym wpadl w oko ostatni artykul na temat ilosci cudzoziemcow w Wisle. Otoz dziennikarz podnosi i stara sie stworzyc jakis nieistniejacy problem, cytujac sposrod tysiecy normalnych postow, kilka osob, dla ktorych 15 obcokrajowcow w Wisle wydaje sie dramatem. Jak zawsze zeby zamieszac, zwiekszyc sprzedaz... Zenada. Co ciekawe sam pomysl moglby byc ciekawy, jest tam rozmowa z prof. kulturoznawsta na wspomniany temat. Tylko po co robic w okol tego taka otoczke, przypinac znow na sile kibicom jakies dziwne laty i zadawac idiotyczne pytania czy pilkarze roznych religii moga grac w jednym zespole... Poziom dziennikarstwa siegnal drodzy Panstwo w naszym kraju bruku. |
Cytat:
|
ŁKS wygrał w sparingu z Koroną 2:1, a jedną bramkę zdobył Mączyński.
|
"Broniący po przerwie Pilarz, wyrzucił piłkę ręką prosto pod nogi stojącego około 30 metrów od bramki gospodarzy Krzysztofa Mączyńskiego. „Mączka” bez trudu opanował futbolówkę i wspaniałym lobem wrzucił ją „za kołnierz” bramkarzowi"
Tak padła bramka dla ŁKSu strzelona przez Maczyńskiego. |
Cytat:
Mączyński wywalczył sobie naprawdę mocną pozycję w ŁKSie, oby po powrocie z wypożyczenia pokazał wkoncu że potrafi grać na solidnym ekstraklasowym poziomie . Będzie miał na to rok , więc jest nadzieja . |
Mąka ciekawy zawodnik, taki typowy środkowy pomocnik, ale z dużą inklinacją do gry do przodu.
Może się ogarnie i za jakiś rok będziemy mieć środek: Wilk - Melikson - Mączyński? oby! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl