![]() |
Muszą wyrobić kartę.
|
Cytat:
Jeśli Ty nie możesz zmienić sektora, bo masz karnet, to niech sami pójdą na inny sektor. Tak będzie lepiej dla Ciebie i dla nich... |
Obowiązuję wciąż promocja "pierwszy mecz za 5 zł" ?
|
A czemu ma nie obowiązywac? :-) Idziesz pierwszy raz na mecz - płacisz 5 zł.
|
na każdy sektor 5 zł,
jedyny ból, że na dzisiejszy mecz zeszło mniej biletów niż na legię za 2 tygodnie o_O pewnie przed meczem zejdzie jeszcze trochę:) pozdrawiam |
Dzięki ;) Myślałem że obowiązywała tylko przez jakiś czas. Trzeba znajomych zachęcić ;)
|
12 dni do meczu z legia warszawa nie wiem co jeszcze muszą zrobić piłkarze klub żeby był komplet. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której nie będzie minimum 25-27 tysięcy ludzi na tym meczu.
Ciekawe czy doczekamy się kiedykolwiek kompletu... |
ja już bilet zakupiłem w poniedziałek tydzień temu:D:D wszyscy na R22!!! odżałujcie na swoją ukochaną drużynę tych parę zł ja z swoją lubą jadę pomimo, że do KRK mam 90km pokażcie ile nas jest!!! pokażcie piłkarzom, że szanujecie ich wysiłek !!!
|
a Legioniści będą czy mają zakaz?
|
mają zakaz
|
dlaczego prowadzona jest tylko sprzedaz na sektor G2 a na inne G nie ?
|
Cytat:
|
wie ktoś może, macie wtyki ile biletów poszło?
|
mozna zobaczyc jak kupujesz online, orientacyjnie
|
Comek mają niestety zakaz.
|
Cytat:
Jesli szybko zejda bilety na dostepne sektory to zaczna sprzedaz biletow na pozostale sektory. Proste. Dlatego kupowac jak najszybciej! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomarzyć zawsze można. Edit: OT/ W sumie fajnie byłoby gdyby na bilety_wisla_krakow_pl przy wyborze sektora było oznaczenie ile % jest jeszcze wolnych miejsc i rozróżnienie które miejsce zostało wykupione przez ww a które w kasie. Plus ilość wolnych miejsc na całym stadionie/szacowana frekwencja w meczu. |
Przeciez masz ilosc wolnych miejsc na calym stadionie i mozna sobie obliczyc. Szacowana frekwencja na meczu? a co ktos wrozka jest?
Kto kupil w kasie, a kto przez neta? a nie chcialbys jeszcze statystyk "kto podjechal autem a kto tramwajem" ? Na reszcie pustki? ja patrzylem to juz sporo biletow zeszlo, a do meczu ho, ho.. I nie przesadzaj z tym, ze polowa polowa stadionu wyłączona. Jak teraz jest dostepnych z 27 tys miejsc (i nie sugeruj sie tym ze nie mozna wybrac kilkunastu sektorow VIP od strony orkaglaka.. bo tam tez sa sprzedawane miejsca, tyle, ze nie przez neta.) polowa stadionu to masz 16 tys.. |
Byłem dzisiaj z kolegą na stadionie, który wyrabiał KK.
Bilety się sprzedają, jedna kasa otwarta, ale cały czas ktoś podchodzi. Myślę, że zostało sprzedanych około 11-13tys biletów, jeśli do tego dojdzie dobra promocja tego meczu na mieście, w internecie, TV, myślę, że 25tys powinno być. Hitowy mecz, nic innego niż przyjść na mecz, wspomóc klub dopingiem i finansowo :) Jak ktoś lubi się bawić, może podliczyć ile zeszło biletów (najlepiej po weekendzie) :) |
Liczac bez vip, bez rodzinnego F, bez szkolnego E11 i E12 to zeszło ok 8600
|
Cytat:
Czy A22 to nie jest sektor przeznaczony dla pracowników/ karentowiczów TF Kable i miejsca tam na każdym meczu są zajęte? Czy się mylę? |
A22 to sektor w wolnej sprzedaży
|
Z ważniejszych sektorów:
Dziesiątka już prawie pełna E22 też prawie pełne D21 pełne Będzie grubo! Żeby G się całe wypelniło i jazda na 2 młyny :D |
Wątpię, żeby nawet jak będzie duże zainteresowanie meczem, otworzą całe G. Pewnie tylko trzy sektory
|
Jak wykupicie szybko bilety to otworzą jak będzie trzeba całe G.
Mniej główkowania, a więcej działania czyli do kas lub na neta https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml |
czuję, że będzie rekord, jeszcze wiele osób pójdzie po bilety, a pamiętajmy, że najwięcej schodzi w dniu meczu!
ja sam jeszcze nie nabyłem biletu (+moja dziewczyna) więc jeszcze nas musicie doliczyć :P |
Myslę ze bedzie 25-26 tys , na wiosnę przyszło 24 tys odliczajac Legie to naszych było 22 tys a Wisła grała słabo
|
Mniej gadania, więcej działania! ja już kilku kolegów namówiłem na mecz, dlatego nie idę na C, tylko na D (wiem, że to "przedłużenie" młyna, ale muszę czuć tą atmosferę!).
Ale nie o to chodzi, zapraszajcie znajomych i czekam na plakaty na mieście. Zapełnijmy w końcu ten stadion! :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl