![]() |
Mucha by tego tak nie zeszmacil :)
|
Piłka nożna nie jest sprawiedliwa :D
Jeden strzał na mecz i gol. Legia powinna to wygrać minimum 5-0. |
OLE :) Czyli jest szansa jutro odskoczyć na 9, a faktycznie 10 pkt.
Cytat:
|
Tego się nie spodziewałem.
|
ja też nie wierzyłem, ale teraz od nas wszystko zależy... ! Wiślacy jutro max koncentracja !
|
Bardzo dobrze. Jak sie nie strzela bramki gdy ma sie kilkanascie sytuacji, jak sie nie trafia z paru metrow do pustej to sie dostaje w doliczonym czasie i placi sie za frajerstwo.
Macius, Ty juz wiesz co :D |
Nie da się myśleć o mistrzostwie nie mając bramkarza.
Jak dla nas wynik spoko. |
ale fajna kolejka :)
jaga przegrywa, legia traci punkty, wygrana Śląska :) tylko cracovia jest taką rysą na szkle :P |
Nam to do śmiechu jest , ale bramka w ostatniej akcji meczu boli.Jak ktos ma zły humor odwiedzcie 4um (L) :D
|
kreseq - nei gadaj bo Maciek bardzo dobrze ustawił Legie. nawiasem mówiąc nie pamiętam kiedy Legia Skorży zagarała tak dobry mecz (oczywiscie poza skutecznością). Swoją drogą Górnik nie zachwycał ale głównie dlatego że wojskowi na to nie pozwalali. Wyni - pech jak sam syn
|
Nie spodziewałem się takiego wyniku. Byłem przekonany, że Legia zainkasuje 3 punkty. :shock:
W takiej sytuacji rzecz jasna jutro z Amicą zadowoli mnie 1 punkt. Co do Sikorskiego - wyrasta nam kolejny gracz (Żewłakow, Brożek itp.) z patentem na Legię...:) |
Jutro nawet remis nas urządza :) A wygrana...ach..nic nie powiem, żeby nie zapeszyć ;)
|
Maciusia winy nie widzę w tym remisie. To był taki mecz gdzie powinno się spokojnie 3-4 bramki wpuścić i być już myślami przy meczu z Jagą, a że mamy tumana na bramce to...
Niestety nie macie już Pawełka, który budził powszechną sympatię :) Mecz dobry w wykonaniu Legii to trzeba przyznać, ale na III rundę el. LE to jeszcze bardzo dużo brakuje. |
Kuźwaa oglądać 92 minuty tego "widowiska" i wyłączyć przed bramką... Czy ktoś jeszcze miał tak jak ja ?
Dzięki dzisiejszym wynikom jutro praktycznie zapewnimy sobie tytuł, a mam nadzieje ze przypieczętujemy go na 100% spuszczając Cracovie w niedziele :) Czyż to by nie byłoby piękne ? Pokonać pasiastych, zdobyć kolejne mistrzostwo i spuścić sąsiadke tam gdzie jej miejsce :D Cytat:
|
Cytat:
|
Wina czy nie... Za caly sezon kij mu w szprychy. Chce fajnie ukladac druzyne, chce sobie ladnie klepac pileczke- prosze bardzo, Odra Wodzislaw czy Arka Gdynia czekaja. Tam niech sobie slodko pierdzi.
Zawodnicy pokazali ze sa FRAJERAMI. Ja wiem ze szczescia nie mieli, ale szczesciu trzeba pomagac, oni woleli cofnac sie i nic nie grac bo przeciez maja brameczke. Powinni pocisnac tych bluzgajacych hanysow 7-0 ale po cholere? Tak, sa frajerami i napisze to dzisiaj wszedzie gdzie mozna bedzie to napisac :) |
ja w 90 minucie przełączyłem na Śląsk :)
|
Jest duża szansa by w niedzielnym meczu świętować Mistrza ;)
|
Chwila, chwila. Wygraliśmy ten mecz 3-1 :p
http://tinypic.com/view.php?pic=1qibmo&s=7 Nigdzie nie napisałem, że to nie jest frajerstwo, bo to jest frajerstwo. Były lepsze zespoły od Legii (Bayern), które przegrywały w podobny sposób na własne życzenie. Nikt nie będzie płakał z powodu tych dwóch punktów, bo w ostatecznym rozrachunku niewiele znaczą. Maciuś spakuje spokojnie walizki za 3 tygodnie i będziemy w innej rzeczywistości. |
Cytat:
|
|
|
Koledzy mnie uprzedzili :D Jeden strzał i jeszcze celny , biedny Maciuś.
|
edit:
anouc mnie uprzedził |
Trzeba pochwalić Stachowiaka na bramce Górnika. To co dziś wyciągał, to czapki z głów :) A mecz super, teraz nawet w wypadku potknięcia z Amicą - nie będzie to aż tak groźne...
|
Cytat:
Klasyk powiedział, że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy i to jest najlepsze podsumowanie Probierza. Jaga jest jeszcze w czubie ale rokowania na przyszły sezon ma takie klasyczne jagowe - środek w porywach. Czy Probierz skorzystał na słabości innych czy faktycznie ma jakiś talent pokaże następny sezon gdzie pewnie w Amice Poznań będzie miał lepszych zawodników do realizacji swoich wizji. Ja osobiście tego nie widzę. PS Inna sprawa, że klasyk pewnie nie wiedział, że mówi również o sobie :P. |
No i Śląsk się teoretycznie włączył do gry o mistrza. Ma cztery mecze, GKS Bełchatów, Górnik, Ruch i Arka. I lepszy bilans w meczach z nami.
|
Cytat:
Ja wyłączyłem mecz w 70 minucie , Górnik naprawde zaaragował pozytywnie Śląsk już punkt za Jagą , szykuje się pasjonująca końcówka ligi . |
A ja żałuję wyniku. Chciałem Legię jako wicemistrza, z ujemnym bilansem bramkowym. To by niektórym niepoprawnym optymistom uzmysłowiło, jak d.pną mamy ligę. W dodatku przy 2 miejscu szanse Maćka na pozostanie na Łazienkowskiej byłyby większe.
Ale jeszcze nic straconego. W tej lidze nadal wszystko jest możliwe:-D Cytat:
|
@aNouc, bo to wystarczy raz, najwyżej dwa, ale porządnie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bez napinki legioniści ale dziwi mnie że po takim meczu i bramce straconej w 93 minucie włączacie kompa wchodzicie na forum....nie Legii tyko Wisły i piszecie na temat tego meczu.
Może ja jestem inny ale po takim meczu jedyne chyba co bym zrobił to najebałbym sie i poszedł spać bo na trzeźwo by sie nie dało ale napewno nie latalbym po forach. |
No to wygląda na to, że Probierz do Lecha/Legii a Skorża do Białegostoku, tak podejrzewam, bo kogo innego może Jaga zatrudnić po sezonie ?
|
Cytat:
|
Węgrzyn się nie źle napierdala z Legii :D
|
za cholerę nikt nas nie chce gonić, samymi remisami w tej chwili mistrz do dowiezienia, choć tego bym nie chciał bo to już by dziadowanie było.
|
Cytat:
Latam po forach i wpisalem sie juz od konca tego meczu na 6 bo tak lubie. Za stary jestem by banda frajerow sprawila ze bede sobie zdrowie szarpal. |
BUHAHA.
bez komentarza. |
To fakt, Legia mając tyle sytuacji tylko remisuje. Gdyby Kucharczyk podwyższył na 2:0 byłoby po ptokach a tak Legia ma 1 pkt. choć bardzo chyba nie lubi remisów hehe. To, że liga układa się dobrze pod nas to nie ważne, ważne są jutro 3 punkty i kolejne udowodnienie, że Amico-Lech jest naprawdę bardzo słaby.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl