![]() |
nieaktualne
|
Wszyscy wymienieni przez Tisu to kibice Cracovii, tylko nie wiem po co robi sobie jaja jak kolega prosi o pomoc.
|
Tomasz Schimscheiner
Bogusław Cupiał... ;) |
http://www.wisla-online.pl/dzial/znani-kibice
Marcin Daniec - znany polski satyryk i kabareciarz.Częsty bywalec na Reymonta 22. Wierny kibic Wisły Kraków. Kuba WojewódzkiJakub Wojewódzki - polski satyryk, dziennikarz, publicysta, showman, felietonista itp. Rzecz jasna kibic Wisły Kraków. Wiele razy widziany w koszulce "Białej Gwiazdy". Robert BiedrońRobert Biedroń - publicysta i wieloletni polityk. Działa również na rzecz osób LGBT. Prowadził swój autorski program Pino TV. Dariusz "Tiger" Michalczewski - polski bokser. Mistrz Świata w kategorii WBO, WBA, IBF (waga półciężka) oraz WBO (junior-ciężka). Był również mistrzem europy. Bardzo często widziany na Reymonta 22. Pochodzi z Gdańska więc jest również fanem Lechii. Andrzej Sołtysik - polski dziennikarz obecnie pracujący w telewizji TVN, gdzie prowadzi program "Dzień dobry TVN" na którego antenie powiedział, że jest fanem Wisły. ŚP. Marek Grechuta |
+ Prowadząca "Dzieciaki górą" Marzena Rogalska.
|
Cytat:
|
ale farmazony piszecie ,Wojewodzki wiele razy w swoim show dawal do zrozumieniea ze jest za Legia
|
Witam,
mam takie pytanie, jak zrobić zdjęcie w bardzo małym formacie, żeby je potem włożyć do serduszka, które się zawiesza na szyi? Czy lepiej samemu np. w gimpie obrobić i wydrukować, czy w jakimś punkcie fotograficznym można to ładnie zrobić? Bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam |
Mam pytanie do osób orientujących się w piśmie technicznym. Jaką szerokość powinien mieć myślnik oraz jaki powinien mieć odstęp pomiędzy wyrazami ?
Edit: Proud wielkie dzięki : ) |
Cytat:
polecam Rysunek Techniczny - Maszynowy Tadeusza Dobrzańskiego tam jest wszystko wyjaśnione co i jak. w necie powinien być dostępny na PDFach. A jak nie, to biblioteka. |
ile kosztuje wysłanie pocztą polską listu poleconego priorytetowego za granicę (dokładnie do Niemiec)?
|
|
Ja tego Sołtysika widziałem na sektorze A podczas meczu z Beitarem.
|
Cytat:
|
Możecie polecić jakiś sklep gdzie można kupi tanio dobry rowerek treningowy ??
Od razu powiedzcie co powinien mieć taki dobry rowerek i czy macie już jakąś konkretną markę\model który możecie polecić albo którego na pewno nie kupować ..?? |
zna ktoś jakiś dobry, w miare tani klub na 18stke? tak na ok 150-200 osob
z gory dzieki |
Cytat:
150-200 osób :shock: ------------> Na moim weselu tyle osób nie było. Jak rozumiem gospodarz stawia alkohol ?:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:-) |
Cytat:
Cytat:
Poszukuję w Krakowie hali sportowej/sali (kluby, szkoły etc) do wynajęcia na 2h tygodniowo, mozecie cos polecic, doradzic ?
|
Cytat:
Cytat:
|
kameleon...
|
Wynajmij jakąś remize pod Krakowem napewno taniej wyjdzie
|
Laboratorium (w CK Browar)
Panorama (Jubilat) Plastic (na Kazimierzu) |
nie ma ktoś linku do stronki gdzie można ściągnąć filmy DIVIX
|
ktos sie orientuje czy Andrzej Grubba palił papierosy ?
|
Cytat:
|
palil trawke, ale sie nie zaciagal :)
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś czy gdzies w internecie można oglądnąć walki ufc na żywo? Albo pełne walki z jakimś tam paro godzinnym poślizgiem?
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Krakowie mogę sprzedać teraz podręczniki?
|
Jaki polecacie internet bezprzewodowy na abonament? Posiadam Blueconnecta z Ery ale jestem strasznie z tego badziewia niezadowolony i nie przedłużam umowy. Pozostaje iPlus, Orange oraz Play. Za wszelkie porady jestem wdzięczny. Z internetu korzystam głównie w Opolu, gdzie zasięg Blueconnecta jest cienki..
|
Ma ktoś jakieś pewne źródło do ściągnięcia Ventrilo 2.1.4? Lub ma instalke na dysku? Bo jak narazie to skąd nie ściągne to trojany albo keylogery...
|
Cytat:
http://www.irfree.com/2009/11/15/ufc...pn-xvid-freak/ niedługo po gali pojawia się do ściągnięcia |
Ktoś mieszka na ulicy lublańskiej albo zna osoby tam mieszkające? Kupiłem u gościa książki razem z kolega i nas wyrobił (konto mu zawiesili bo nie tylko nas oszukał). Prv ;]
|
Czy PO-jeb.ni popchnęli tą ustawę o drugim kierunku płatnym czy nie?
|
oby, dosc darmozjadów
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl