![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę,że jeszcze się kiedyś ze Skorżą spotkamy. Franz już swoje lata ma...
|
Co się dzieje z Damianem Gorawskim ? zakończył karierę czy jeszcze gdzieś kopie ?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli pewnych rzeczy nie rozumiesz lub udajesz, że nie rozumiesz, to nie jest to tutaj żadnym argumentem. |
Ktoś jeszcze nie napisał*, co mysli o kandydowaniu Żurawskiego z ramienia SLD?
:evil: Może pięćset stron tego tematu już wystarczy? :-D ---------------------- * ja nie napisałem :foch: |
Gorawski miał to szczęści że pukał Natalię Siwiec zanim ta poszła do chirurga.
Przynajmniej miał naturala ;) |
Cytat:
|
Natalia tez sie "otarla "o SLD :-D
|
Cytat:
http://pu.i.wp.pl/k,MzgyMzA1MzQsODU1...gorawski-2.jpg cycki już chyba z plastiku |
ktory nie pamiętam ale o ile sie nie myle to zdjecie robione jak przechodził do ruskich
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wywiad z Żurawskim o jego starcie z SLD:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/ak...-wyborach.html Cytat:
|
Cytat:
Jakiś czas temu Gorawskiego w Galerii Kazimierz na burgerze z Dudką widziałem. Ciekawe, że od czasu zrobienia zdjęcia powyżej to Gorawski tracił na popularności, a Siwiec zyskiwała :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A mówiąc serio: po prostu odniosłem wrażenie, że nie tylko ja jestem zmęczony pluciem na Żurawskiego, bo startuje z partii, która wam się nie podoba i odnawianiem tego tematu. PS: brawa za dystans, pomijając ograniczenie, konserwo. |
Mówiąc serio, to Żurawski jest naszym byłym piłkarzem i dyskusja na jego temat odbywa się w odpowiednim miejscu.
|
Cytat:
Nawiasem mówiąc interesująca "logika", nasz były piłkarz (i zarazem obecny pracownik) Żurawski podjął decyzję kandydowania w wyborach i wykorzystania w swojej kampanii Naszego Klubu, ale to my na niego "plujemy"... |
Żeby odejść od lewackich (tfuu..) klimatów: właśnie zauważyłem, że Dan Petrescu wydał w tym sezonie ... 68mln €.
|
Towarzysz Żurawski był naszym piłkarzem i tutaj jest miejsce dyskusji o nim.
Każdym wywiadem ten Obywatel sie kompromituje. Naprawdę żenada. Mam nadzieję, że SKWK oraz kibice Wisły przy okazju najbliższego meczu podziękują Towarzyszowi Żurawskiemu za "promocję" WISŁY KRAKÓW. Jeszcze się chwali, że nie ma nic przeciwko zboczeńcom i multi-kulti... |
Cytat:
|
Nie wiedziałem, jaki ten nasz Żurawski nowoczesny i tolerancyjny- takich ludzi z takimi poglądami potrzeba do Europarlamentu :lol: ...
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj Żuraw, Żuraw ... Odlatujesz w tych swoich poglądach. Po ch... mu to? Kasy nie ma czy chce lobbować na rzecz środowisk multi - kulti?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl