Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

alkoholik 04.02.2014 12:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1347358)
Myślę że 99% z nas w normalnych okolicznościach informację, że gdzieś tam Żurawski kandyduje do PE z SLD olała by z pyty, jego poglądy jego chlew. Dla jednych pozostał by legendą a dla innych stał bysię mendą, kogo to huj obchodzi?

Jednak w obecnej sytuacji, gdzie Żurawski jest AMBASADOREM Wisły nastąpiło przegięcie i nalezy sie temu sprzeciw. Większość z nas uważa że Wisła powinna być apolityczna jednaj gdy ambasador NASZEGO Klubu oficjalnie miesza się w politykę z ramienia postkomunistycznej i znienawidzonej przez srodowisko kibicowskie i lewackiej szmiry to ....a mówimy NIE!

Huj to kogo obchodzi czy to jest Żuraw, Kopernik czy sam Papież. Jeśli swoją osobą szarga imię Wisły to niech z klubu wypierdala .

Dokładnie o to mi chodziło

Mario Nh 04.02.2014 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1347369)
Wywiad z byłym szkoleniowcem Wisły, Maciejem Skorżą
http://www.youtube.com/watch?v=IGEFFdR3_Oo

Osobiście tęsknie za Maciejem Skorżą, nie żebym narzekał na pracę Smudy, ale... :)

El'kabat 04.02.2014 13:05

Myślę,że jeszcze się kiedyś ze Skorżą spotkamy. Franz już swoje lata ma...

brylant17 04.02.2014 13:09

Co się dzieje z Damianem Gorawskim ? zakończył karierę czy jeszcze gdzieś kopie ?

heoij 04.02.2014 13:30

http://ridelite.pl/trudnesprawy/imag.../178585276.jpg

Mogłeś być żywą legendą ...

huberix 04.02.2014 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1347391)
Co się dzieje z Damianem Gorawskim ? zakończył karierę czy jeszcze gdzieś kopie ?

Chyba nie, ewentualnie gdzies w okregowce z kolegami dla zabawy.

domin_czyzyny 04.02.2014 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1347356)
Szczerze? Ch.uj mnie to obchodzi, że żuraw kandyduje do sld. Ja jestem apolityczny, dla mnie Żuraw zawsze będzie się kojarzył z Parmą, Schalke i Lazio. Dla mnie Żuraw to legenda!!!

tego typu głosy należy potępić. Nikt mu nie odbiera goli z Shalke, Parmą i Lazio. Ale jeśli chce kandydować z ramienia Komunistycznej Partii Polski to niech to robi nie będąc pracownikiem klubu Wisła Kraków, który dodatkowo jest jedynym klubem w Krakowie tak jawnie odnoszącym się do trandycji narodowej, niepodległościowej i prawicowej.

Jeśli pewnych rzeczy nie rozumiesz lub udajesz, że nie rozumiesz, to nie jest to tutaj żadnym argumentem.

FraMat 04.02.2014 15:48

Ktoś jeszcze nie napisał*, co mysli o kandydowaniu Żurawskiego z ramienia SLD?
:evil:
Może pięćset stron tego tematu już wystarczy?

:-D

----------------------
* ja nie napisałem :foch:

Kocur 04.02.2014 16:01

Gorawski miał to szczęści że pukał Natalię Siwiec zanim ta poszła do chirurga.

Przynajmniej miał naturala ;)

fansorina 04.02.2014 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1347417)
Gorawski miał to szczęści że pukał Natalię Siwiec zanim ta poszła do chirurga.

Przynajmniej miał naturala ;)

Pamiętam wywiad z nią w PN Plus z roku bodajże 2004 i już wtedy obawiam się że korzystała z chirurga :D

Glazik 04.02.2014 16:54

Natalia tez sie "otarla "o SLD :-D

Kocur 04.02.2014 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fansorina (Post 1347419)
Pamiętam wywiad z nią w PN Plus z roku bodajże 2004 i już wtedy obawiam się że korzystała z chirurga :D

Który to mógł być rok na zdjęciu?

http://pu.i.wp.pl/k,MzgyMzA1MzQsODU1...gorawski-2.jpg

cycki już chyba z plastiku

szprotson 04.02.2014 17:27

ktory nie pamiętam ale o ile sie nie myle to zdjecie robione jak przechodził do ruskich

Skipper 05.02.2014 01:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1347391)

Można go spotkać w jednej z krakowskich siłek ;)

arti 05.02.2014 07:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1347426)
ktory nie pamiętam ale o ile sie nie myle to zdjecie robione jak przechodził do ruskich

odszedl zima 2004 na 2005:patrzac na przewiewne kreacje to pewnie jakis cieplejsza czesc roku..

4karol4 05.02.2014 09:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1347423)
Który to mógł być rok na zdjęciu?

cycki już chyba z plastiku

Kocur, to był mecz z Zagłębiem z 1.05.2005, wygrany 6-0. Gorawski przyjechał odwiedzić kolegów z byłej drużyny. Podobno sporo się nasłuchał na temat swojej lubej od kibiców ;)

heoij 05.02.2014 16:51

Wywiad z Żurawskim o jego starcie z SLD:

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/ak...-wyborach.html

Cytat:

- Jakie są Pana poglądy?
- Nie mam nic przeciw związkom homoseksualnym.

- Dlaczego lewica?
- Spotkałem się już z docinkami typu: wiąże się z komuchami, czerwonymi, PZPR itd. To dla mnie przeszłość. Skupiam się na tym, jaki program ma obecnie Sojusz, a on jest zgodny z moimi przekonaniami.

- Ma Pan kwalifikacje do tego, aby być politykiem?
- Najprostszą odpowiedzią byłoby, że każdy w naszym kraju ma prawo startować w wyborach. To gwarantuje konstytucja. Jestem przygotowany pod względem znajomości języka angielskiego. A dyplomację lubię.

- Jak trafi Pan do Brukseli, to zrezygnuje z pracy w Wiśle?
- Nadal pracowałbym w niej jako skaut szukający piłkarskich talentów.

Maciej Żurawski
ŻENADA i WSTYD, jeśli ktoś z takimi poglądami ma reprezentować Wisłę Kraków w wyborach do Europarlamentu ...

filemon 05.02.2014 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1347580)
Wywiad z Żurawskim o jego starcie z SLD: (...).

musisz konsekwentnie próbować zaczynać temat na nowo?

Jakiś czas temu Gorawskiego w Galerii Kazimierz na burgerze z Dudką widziałem. Ciekawe, że od czasu zrobienia zdjęcia powyżej to Gorawski tracił na popularności, a Siwiec zyskiwała :-)

JEDREK76 05.02.2014 17:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1347584)
musisz konsekwentnie próbować zaczynać temat na nowo?

Jakiś czas temu Gorawskiego w Galerii Kazimierz na burgerze z Dudką widziałem. Ciekawe, że od czasu zrobienia zdjęcia powyżej to Gorawski tracił na popularności, a Siwiec zyskiwała :-)

A dlaczego ma go nie kontynuować, skoro Żurawski bez żenady zapowiada, że nadal ma zamiar pracować w Wiśle?? Chce sobie czerwoną gębę Naszym Klubem wycierać!

filemon 05.02.2014 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JEDREK76 (Post 1347586)
A dlaczego ma go nie kontynuować, skoro Żurawski bez żenady zapowiada, że nadal ma zamiar pracować w Wiśle?? Chce sobie czerwoną gębę Naszym Klubem wycierać!

Chce(sz) go sobie wałkować - wałkuj(cie) w politycznym, wystarczy już polityki w temacie "Byli piłkarze".

JEDREK76 05.02.2014 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1347600)
Chce(sz) go sobie wałkować - wałkuj(cie) w politycznym, wystarczy już polityki w temacie "Byli piłkarze".

Były piłkarz Wisły postanowił się zeszmacić, będąc przy okazji wciąż pracownikiem Naszego Klubu. Jak najbardziej jest to odpowiednie miejsce do dyskusji na ten temat. Odnoszę wrażenie, że trochę masz nadmierne ambicje próbując narzucać innym użytkownikom o czym i gdzie mają rozmawiać.

filemon 05.02.2014 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JEDREK76 (Post 1347602)
Były piłkarz Wisły postanowił się zeszmacić, będąc przy okazji wciąż pracownikiem Naszego Klubu. Jak najbardziej jest to odpowiednie miejsce do dyskusji na ten temat. Odnoszę wrażenie, że trochę masz nadmierne ambicje próbując narzucać innym użytkownikom o czym i gdzie mają rozmawiać.

Szanuję Twoją opinię, ale ani polityka, ani to jaki jestem nie za bardzo pasuje do tematu "Byli piłkarze", więc jeśli chcesz pobawić się w psychoanalityka to narzucam Ci robienie tego na pw :-)

A mówiąc serio: po prostu odniosłem wrażenie, że nie tylko ja jestem zmęczony pluciem na Żurawskiego, bo startuje z partii, która wam się nie podoba i odnawianiem tego tematu.

PS: brawa za dystans, pomijając ograniczenie, konserwo.

serek.c2 05.02.2014 20:49

Mówiąc serio, to Żurawski jest naszym byłym piłkarzem i dyskusja na jego temat odbywa się w odpowiednim miejscu.

JEDREK76 05.02.2014 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1347604)
Szanuję Twoją opinię, ale ani polityka, ani to jaki jestem nie za bardzo pasuje do tematu "Byli piłkarze", więc jeśli chcesz pobawić się w psychoanalityka to narzucam Ci robienie tego na pw :-)

A mówiąc serio: po prostu odniosłem wrażenie, że nie tylko ja jestem zmęczony pluciem na Żurawskiego, bo startuje z partii, która wam się nie podoba i odnawianiem tego tematu.

Z grzeczności wyłącznie nie zasugeruję Ci co, komu i gdzie możesz sobie narzucać:> zaś osobiście sugeruję po prostu nie wchodzić/nie czytać postów które Cię nie interesują, bądź użyć opcji "ignoruj" wobec osób, których czytanie Cię męczy (co w tej chwili i ja czynię wobec Ciebie).
Nawiasem mówiąc interesująca "logika", nasz były piłkarz (i zarazem obecny pracownik) Żurawski podjął decyzję kandydowania w wyborach i wykorzystania w swojej kampanii Naszego Klubu, ale to my na niego "plujemy"...

Bartosz 06.02.2014 10:55

Żeby odejść od lewackich (tfuu..) klimatów: właśnie zauważyłem, że Dan Petrescu wydał w tym sezonie ... 68mln €.

domin_czyzyny 06.02.2014 11:48

Towarzysz Żurawski był naszym piłkarzem i tutaj jest miejsce dyskusji o nim.

Każdym wywiadem ten Obywatel sie kompromituje. Naprawdę żenada. Mam nadzieję, że SKWK oraz kibice Wisły przy okazju najbliższego meczu podziękują Towarzyszowi Żurawskiemu za "promocję" WISŁY KRAKÓW.

Jeszcze się chwali, że nie ma nic przeciwko zboczeńcom i multi-kulti...

Mario Nh 06.02.2014 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1347682)

Jeszcze się chwali, że nie ma nic przeciwko zboczeńcom i multi-kulti...

Jakiś link? :evil:

heoij 06.02.2014 12:17

Nie wiedziałem, jaki ten nasz Żurawski nowoczesny i tolerancyjny- takich ludzi z takimi poglądami potrzeba do Europarlamentu :lol: ...

Cytat:

- W piłkę już nie grasz, więc koniec z pytaniami o bramki. Teraz będą inne. Kilka na rozgrzewkę: jaki masz stosunek do mniejszości seksualnych?

- Nie kłuje mnie w oczy, jeśli widzę na ulicy parę homoseksualną. Jeśli są szczęśliwi, to jakie ja mam prawo im to szczęście odbierać? Zupełnie mi to nie przeszkadza.

- A małżeństwa par jednej płci?

- Moim zdaniem to w zasadzie kwestia nazewnictwa. Skoro i tak są parą, to czemu nie mają być małżeństwem, jeśli tego chcą? Nie widzę w tym większego problemu.

http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/p...mu_379336.html
Zapomniał jeszcze dodać, że pewnie zgadza się na adopcje dzieci przez takie pary ... :evil:

domin_czyzyny 06.02.2014 12:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 1347684)
Jakiś link? :evil:

w tym temacie jest już sporo linków.

Grisza1 06.02.2014 13:10

Oj Żuraw, Żuraw ... Odlatujesz w tych swoich poglądach. Po ch... mu to? Kasy nie ma czy chce lobbować na rzecz środowisk multi - kulti?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl