![]() |
Przeżywacie bardziej niż Wisłę ze Skonto :D
Skoro strzelili wcześniej gola na 1-2, to może strzelą na 2-3? Trochę wiary :) |
Cytat:
Wcale nie... poczekaj aż Wisła będzie miała lepszego rywala... założę się żę tylko Chavez nie zrobi kloca w gacie. Pamiętasz co zrobił Jaliens ze skonto? Jaliens - który 25 lat gra w piłke :D |
Cytat:
|
hehe xD poczekajcie... Śląsk rozwali Dundee 3:4 i tyle :D
|
Mam wrażenie, że ci co piszą o tym podwójnym liczeniu bramek wyjazdowych, mimo braku remisu w dwumeczu, to ofiary reformy edukacyjnej...
|
Cytat:
|
W ciagu 15 minut Dundee mysle, ze to juz definitywnie rozstrzygnie na swoja korzysc, tj. brameczka na 4 : 1 i koniec marzen Slaska.
|
jak Śląsk awansuje do III rundy ( daj Boże ) to będzie elegancko :D ale szkoda będzie pkt do rankingu za ten mecz :P
|
Sobota na podmeczonego przeciwnika to moze byc dobry pomysl
|
No to Legia z Gaziantesporem, przewiduje ostry wpiernicz, szczegolnie na wyjezdzie, Gazia poki co 4-1 a powinno byc z 8 :]
|
Gancarczyk to też straszne drewno... już mu złą markę wyrobił sobowtór z Lecha
|
Bez jaj - Dundee jest cienkie jak żyleta - wystarczyło pograć po ziemi i goście złapali 3 kartki, wystarczy trochę pocisnąć i chłopaki awansują ;-)
|
to powinna być czerwień dla tego pomarańczowego pierd**lca ! : /
|
powiedzcie mi.. po co takie głupie podanie Spachicia? (czy jak się to pisze) - po tym wolnymn?
|
Jednak Szkoci nie świrowali mówiąc o złych piłkach w pierwszym meczu. :-)
"Cieszmy się pucharami, tak szybko odchodzą..." |
ahaha spachić :D
|
Jestem naprawde pod wrazeniem gry pomocnikow Slaska , w porownaniu z naszym graniem czyli podawaniem glownie do tylu
|
Cytat:
|
Zmieńcie Małeckiego (ewentualnie jeszcze kogoś z dwójki Sobol-Wilk) a też będziesz pod dużym wrażeniem gry pomocników Wisły.
|
Cytat:
Śląsk musi tak grac, Wisła nie musiała. Wisła na luzie pogrywała ze Skonto (a u siebie to było kompletne unicestwienie rywala). A Śląsk raz że jest w dupie teraz a dwa musi się sporo napocić żeby się chociaż zrównać z umiejętnościami do Szkotów. |
Cytat:
|
Te Dandi to faktycznie kalectwo prezentuje... :D
|
Mila walnie na 3-2 i kolejną drużynę wyspiarską odprawi z kwitkiem :D
|
czuję że są ludzie niezadowoleni z awansu Wisły do III rundy bo za mało goli Skonto napakowanych... ja się cieszę z samego awansu możemy wygrywać nawet po 1-0 ale awans to awans... ale jakby odpadli ze Skonto to dopiero byłaby nagonka
|
Tym wiekszy wstyd z takimi kalekami przegrać, tyle goli stracić
|
Za duzo kombinowania, za duzo nerwowosci w druzynie Slaska
|
Jedyna szansa to że Szkoci gorzej kondycyjnie spotkanie wytrzymają bo Śląsk gra coraz mniej dokładnie...
|
Brak pomysłu na grę , Szkoci są zamknięci na swojej połowie , w końcu nic dziwnego.
|
kto kiedys pytal dlaczego Smuda nie powoluje Celebana - przeciez to jest dziecko we mgle
|
Gdzie sa teraz forumowi spece ktorzy to juz Slask widzielu w nastepnej runkie. A po Maskancie jezdzili jak po burej suce za styl w jakim Wisla grala.
|
WILLO FLOOD - przecinak ,którego brakuje Wiśle.
|
Odpadamy z traktorzystami z Irtysza i drwalami z Dundee, tragedia.
|
Spahic to już mnie irytuje.
|
Widzicie jak ŚĄląsk robi wszystko żeby tylko nie strzelic gola, ajk wymieniaja flegmatycznie piłki w obronie ??
Mecz na 90% sprzdany ... A widzieliście jak Ślask się nie cieszył z bramki ?/ Jak mila opie****lił Dudka że ten strzelił ?? |
Jeeee !!!!!!!!
|
jeeeeeeest :D
|
Ale bomba!!!!
|
Cytat:
|
oooo ....a :D
Cytat:
sam się sprzedałeś |
o KUR*A !!! JEEEEEE :D
właśnie miałem pisać że muszą strzelać z dystansu bo broni się Dundee |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl