![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
To samo miałem z tą Panią powyżej:-D |
a teraz to już wszystko jasne :)
kobity jesteśmy :) |
Cytat:
A tak na marginesie sa tu jeszcze jakies ukryte kobitki?:) |
Poza Guciem? :>
Ja na Sylwka od 28.12-3.01 na Słowacji :D Ajjjj :D |
Zamierzam dzisiaj upiec ciasto, na biszkopcie, nie jestem kobietą :D
|
Tylko czasami nie dawaj nikomu tego ciasta do zjedzenia :D
|
W zeszłym roku wszyscy przeżyli!
|
Ale o pobycie w szpitalu to juz nie wspomnisz?:foch:
|
Cytat:
i jeszcze się na forum chwali... co za czasy ...! :> |
Nie nie nie!
Po pierwsze jeszcze nie zacząłem Po drugie biszkopt kupny to dziadostwo Po trzecie piekę, żeby się w końcu najeść tyle ile mogę ciast, bo zawsze to musztra była, że dla gości, że dla innych. Teraz będę JAA! :evil: |
dowód poproszę! zdjęcie a po zdjęciu poznam czy biszkopt kupny ;-)
hehe zaraz w Foto Zabawie walnę zadanie :) i będziesz jedyny który będzie mógł je wykonać ;-) ja się mogę pysznym bigosem pochwalić w nocy został popełniony przeze mnie - mniaaam |
Przyjmuję! Lecz jeszcze nie upiekłem, jak zrobię oczywiście zdjęcie dostarczę. Nawet Wisła wydrapię nożem - w biszkopcie! :P
|
czekam z niecierpliwością w takim razie :)
|
W sumie to jeszcze nie zdecydowałem się jakie.
Mam przed oczami: 103 ciasta siostry Anastazji, 100 nowych ciast siostry Anastazji i Anielska kuchnia siostry Anieli. Trudny wybór! Ot wybrałem: http://i42.tinypic.com/1zeczmq.jpg http://i40.tinypic.com/23jhchg.jpg Jak zrobię, zażądam zmiany podpisu pod nickiem na Cukiernik! |
Cytat:
;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
na forum są same problemy, zawsze - wystarczy zaglądnąć do politycznego, albo do polityki transferowej Wisły :)
|
Cytat:
jak Ci taki wyjdzie (a przynajmniej podobny) to sama złożę podanie o zmianę na CUKIERNIK hehehe :) DrewniaQ Cukiernik - no przyznam że to brzmi!! :) przeczytaj na głos... widzisz... heh już zazdroszczę :> |
Cytat:
A tak poważnie,, Trochę to przykre, bo najlepiej wychodzimy razem na zdjęciach (niby jak to z rodziną,ale marne to pocieszenie). A na forum kłótnie, docinki i licytacje kto jest lepszym kibicem :(. ps. aż mi głupio, bo mężczyzna wyżej robi ciasto, a ja kobieta i się zdaję na mamę z lenistwa heh. Mam jeszcze czas nadrobić tę gafę świąteczną w sumie........ :) |
Cytat:
Tiramisu, czyżby głębokie postanowienie poprawy? :) |
A ja właśnie ślicznie sobie wysprzątałem pokoik! Sam, własnoręcznie! O! Taki ze mnie porządny obywatel! Będzie kiedyś ze mnie żona miała pożytek, co? :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Jaki tam pantoflarz? :P wypraszam se! Jak coś to czyścioszek :lol:
No to która się ze mną hajtnie? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Biorę w obronę Aro1234 :p. Zadbane kobiety mówią tak: "Tylko jedno z nas może wyglądać dobrze - albo ja, albo mój dom" ;), więc Aro1234 w razie gdyby mu się trafiła piękność, ale próżna będzie się chwalił i kobietą i domem ;).
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko nie pieczeń. :P Kończy się piec pierwszy biszkopt, urósł ho ho! |
Dawaj zdjęcia :) nie uwierze póki nie zobaczę :p
|
Niestety nie mam zdolności kulinarnych, więc może "przez porządek do serca"? :lol:
Piecz piecz tą swoją pieczeń DrewniaQ.. zaraz Ci podrzucę moje karpie do przyrządzenia :D |
Cytat:
Cytat:
się rozmarzyłam... :> facet .... , kocha Wisełkę ...- (nie będzie się foszył że na mecz jadę) :-p do tego sprząta... niemożliwe.... :>:D |
Cytat:
Przede mną jeszcze kluski z makiem, paszteciki z grzybami i 2 sałatki.. Nici z ciasta chyba :/. Dobrze mieć mamę ;). No i babcię od karpia ;). DrewniaQ pogrążony nad swoim wypiekiem,,, Ciekawe ciekawe,, Tylu ma kibiców, że nie może nie wyjść ;). |
A jak mi nie wyjdzie... :P
|
gotowanie, sprzątanie...
trzymajmy poziom tego forum drogie forumowiczki :) Cytat:
|
Cytat:
DrewniaQ,, Tylko bez paniki ;) |
Cytat:
Ale Ty już ponoć masz chłopa? Więc lipa, za mężatkami się nie oglądam :D Tiramisu - daj mi jego adres, pójdę na lekcje gotowania i będę "MĘŻCZYZNĄ KOMPLETNYM" :lol: A na mecz to i z kobietą można iść chyba, nieprawdaż? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl